- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Ebben egyetértek, télleg naon szépek ezek a TM gépek
. Viszont ami még talán fontos lehet a dvd írója a gépnek, mert sajnos valljuk be amit az acerekbe szereltek, nem egy szélsebes dolog, nem azért mondom, én írtam már vele több dvd-t is, nincs vele bajom, jól megírta, csak nem siette el, kb 2-3szor annyi volt mint asztalin lett volna.
-
rudikiraly
csendes tag
Udv
most eppen csak a bongeszo megy, meg a net, es olyan 7% korul van a procihasznalat. ha berakok egy filmet, ez felmegy olyan 10% korulire. de pl ha megfogom az ablakot es elkezdem rangatni akkor 70% korulire felugrik. leszedtem egy olyat, hogy Rightmark CPU clock, azzal nezem. ez nem olyan regen kiirt egy olyat is, hogy 70 fok koruli a procimag homerseklete. ami mintha kicsit magas lenne.
-
B.DanY
csendes tag
Szerbusz az eszközkezelő látja de ezt irja ki az esztközállapotnál :
"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára."
és mikor frissiteni akkarjuk a netről azt irja hogy naprakész!
Alaplapot meg hogy irja ki az eszkozkezelő mert, most lehet hogy nagyon hulyét mondok de ugy h alaplap én nem láttam!Segítségedet elore is koszonom
ui.
e azt még mindig nem értem hogy 3 honapig használtuk a gépet és müködött
-
gorlin
őstag
Én már mindent próbáltam
feltettem nég vastag könyvre a laptopotmés alátettem egy 12cm-es ventillátort(tartottam hogy kapjon levegőt
) és semmi hatást nem értem el ,talán egy minimálisat de ennél egy notebook hűtő csak roszabb lehet mivel ott még a venti levegőjének át kell mennie a külső borításon.
De szerintem veszek majd bele egy olyan processzort ami tudja speedstepet,az lesz a megoldás -
gorlin
őstag
"Ó a francba " a te géped nem celeronos,de még csak nem is DulaCore hanem TK55-ös amd.Ha jól tudom ezeknek a processzoroknak a fogyasztása 25W,szemben a veleron 33W-al
plussz a tiédben van energiatakrékosság(a celeronhoz képest)
Azért olyan apróságokat ne felejtsünk el hamár a nagy hűtőknél tartunk hogy az asztali processzor tdp-je 68w körül van(2magas Core2)Vegyünk egy T7300-ast alapból 35W és ehhez jön internetezés közben a levett órajel,és feszültség ami miatt kb 15-18W körül lesz.Azért van különbség nem? És nem igazán jó az acer alsókategóriás gépeinek hűtőrendszere meg lehet nézni(legalább is intel vonalon)Egy heatpipe-ból és egy nagyon kicsi bordából áll:-(De ne értse félre senki,annyira nem hangos,csak ha valaki hozzá szokott hogy nem zúgnak a gépe(esetleg az asztali gépébe passzív táp ,halk hűtők vannak stb..) akkor azért érezni fogja.
Ha halkan megy a tv vagy van egy kis alapzaj(iroda) akkor nem igazán hallani) -
-
-
hanee
senior tag
Nem értem, ha tényleg szeretnéd látni mielőtt megveszed, mi a lóheréért nem mész el egy boltba megnézni?? Jó eséllyel pl. a notebook.hu boltjában (Váci út, Forgách utcai metrómegállónál) találni fogsz kiállított darabot..
Pl. a fotók nem adják vissza tökéletesen a dolgokat. Ha én lefotózom a notebookomat, fehérnek látszik a képeken, kivéve egy bizonyos fényképező beállításnál, mert úgy veri vissza a fényt az egyébként halvány szürke műanyag.. aztán ez még csalódást is okozhatna valakinek, akinek az nem tetszik.. ezért (és nem utolsó sorban, hogy kipróbáld, pl. egyáltalán kényelmes-e neked az a billentyűzet, vagy tetszik-e az a monitor / méret), mindenképpen szokás személyesen megnézni, amit veszel, főleg ilyen összegnél.hanee
-
kybic
tag
Üdv.
- bocs, de sajna nem ülök egész nap a gép előtt, látom már páran megelőztek a válasszal.
A TM 5520-ból egyébként kettő is van nálam speciel. Természetesen ha utánaolvasnál, tudhatnád, hogy létezik több variációja is az 5520-nak, de téged csak a fedlap érdekel.
Másokat inkább a fedlap alatti tartalom....
Ha kíváncsi vagy az 5520 variációira, szívesen küldök linkeket, de ugye ez neked is pont addig tart.....
(Ui.: - örülök, hogy már választ kaptál a kérdésedre, arra nem gondoltam, hogy nem tudsz kimozdulni, körülnézni.) -
dekoninck
aktív tag
1. Akkor tégy utána egy smileyt, mert így offenzívnek volt érthető. Különben sem közmondás, hanem szófordulat, maximum.
2. Hogy neked mennyi bajod van... bár már megelőztek, de hogy ne nézz hangembernek:
[link]
3. És te minden topikba írsz, ahol Jávi megfordul?
4. Neki van TM5520-a, annyi.
5-10. Szííívesen. Remélem egy nejlontasak se fog hiányozni, mert félek, hogy amiatt külön topikot fogsz nyitni(Úgy tűnik, megint rossz napom van
)
-
dekoninck
aktív tag
Találtam neked egy oldalt, ahol kép is van oldal- és felülnézetből. A Google a barátnőd, igaz, hanee?
Vedd már észre légyszi, hogy Jávi kivételével senkinek nincs TM5520-a, eleve az összes TM ritka, mint a szürke holló.
Leszakad az arcom, hogy helyetted kell keresgélni, mert ilyen lusta vagy, aztán meg még lekussozol másokat.
Jávi 505 napja regisztrált, volt 12 hozzászólása, nyilván nem fog ebben a topicban kóricálni azért, hogy lesse a kívánságaidat.
Hogy nehogy elfáradj a keresésben: a 4507-es hozzászólásban beszélt a tm5520-ról, 5 lappal korábban, ha 50-es a listázásod.
Küldj neki privit, javaslom, szokott PH!zni. Aztán kérdezd meg azt is, hogy mi volt a dobozban.Az én dobozom (TM6291) natúr karton volt, némi acerzöld szöveggel, nem volt vastag (környezetvédelem). Emlékeim szerint volt benne egy laptop (aminek van teteje, benne beépített képernyő-mikrofon-webcam, 2 zsanér; és van egy vastagabb alja, rajta és benne: sok billentyű, DVD meghajtó, proci, alaplap, winyó, pccard hely+memóriakártyahely, bennük vakkártyával, memóriahely-fedél, csavarok, akku, touchpad...) töltő, hálózati kábel, modemkábel, dokumentáció, garancialevél, számla, kézikönyv, recovery disc, négy-öt műanyag zacskó, kábelcsomózó drótokból kb három, polifoam távtartók. Mivel én is memóriabővítéssel vettem, volt még a dobozban nagy meglepetésemre 2 félgigás memória is. Usanotebooknál rendeltem.
Jávi [...]
# Regisztrált 2006-07-17 17:00, azaz 505 napja ― újonc
# Aktivitás
utoljára bejelentkezve 2007-12-04 23:12 utolsó feltűnés 2007-12-04 23:12By the way, ha nem tetszik a fedlap színe, meg se veszed?
-
hanee
senior tag
Én nem tudom a csomag nevét, de nem olcsó, 50 ezer körül van kisker áron. Ez +2 év gari + véletlen törés garancia mind a három évre (leejted és áthajtassz rajta autóval és cserélik). Én ilyet fogok venni... hadd ne mondjam, hogy a lányom tegnap gombokat próbált beledugdosni a notebook-ba..
Nekem megér ez némi pénzt, főleg hogy 3 évig garis így.
hanee
-
parandroid
félisten
"megegyező tudású"
Általában ezzel van a probléma. Összességében kijelenthető, hogy ha valaki laptopot vesz, annak a mobilitás a legfontosabb tényező, így viszont a teljesítmény egyértelműen háttérbe szorul.
Ha a teljesítmény lesz az egyik legfontosabb tényező, akkor jönnek a kompromisszumok az ár, a minőség, vagy a support terén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 3
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest