- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Logitech #18644 üzenetére
Visszaállítás megvolt.
system32\ntoskrnl.exe nem található.
Gondolom ez attól van, hogy másik (nem eredeti) win7-et raktam rá.
A srác azt mondta, hogy amikor először bekapcsolta a gépet akkor feltelepült magától a win7. Ezt az opciót el lehet valahogy érni (hogy ne visszaállítás hanem telepítés legyen). Mert a win ott a partíción.
Vagy mit csináljak? -
Matt23
tag
válasz
Logitech #6512 üzenetére
Na akkor nézd meg a régit! Aztán meglátod hogy miért tetszett az. Ez annyira nem jött be, de a dolby video tényleg szépen szólt.
Ha már itt tartunk akkor had legyek pofátlan. Már nagyon régóta szeretnék olyan videokat, amik a moziban a filmek előtt szoktak lenni, ilyen dolby filmecskék, mint mondjuk az egyik kedvencem a zenélős társaság, akik mindenféle cuccal zajonganak. Ilyet nem tud valaki hogy honnan lehetne szerezni?
-
Matt23
tag
válasz
Logitech #6494 üzenetére
Húúú az király lenne. A fentebbi linken találsz segítséget, hogy mit kell keresni, mert bizony elég sok része van, ugyhogy kalandra fül! Jó keresgélést és nagyon-nagyon hálás lennék!
Az az igazság hogy nem én voltam a bűvész aki leszedte, de állítólag csak rá kell kattintani a freere és a többi már csak a türelmeden múlik és már jön is magától. Elvileg ott van egy számláló hogy mennyit kell várni hogy szabad szálat kapj. -
Matt23
tag
válasz
Logitech #6480 üzenetére
Tavaly láttam egy nagyon szép képernyőkímélőt ami a webcamot is használja. Az is aceres volt és le is töltöttem a netről. De teljesen más gépet mutat mint amilyenek az új acerek vagy lehet hogy másik sorozat? Az acer nem csinált az új dizájnhoz új képernyőkímélőt mert ezt nagyon csípem, csak hát mindenki azt röhögi, hogy nem is az a gép van benne.
Nem néznéd meg hogy nincs-e aceres képernyővédő a vistádban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest