- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
Hagymariann #6628 üzenetére
Üdv Kedves Acerosok!
Mivel besokalltam az MSItől, mindig hibásat kaptam, ezért szeretném megkérdezni tőletek, hogy hallottatok-e már valamit erről a modellről (teljesítmény, meghibásodás, üzemidő, hőfok tekintetében):
Acer Aspire 5720G-701G
Depós link
Gyorsba leirom az adatait:
T7700 2,4Ghz, 1GB ram, x2600 512 Mb, 250 Gb (kb 270 000HUF)Valamint az acer csinál olyat mint az asus, hogy visszaveszi a GPU lehetséges maximális órajelét (ami ugye 220Vról működtetve) ami hátrányt okoz egy eredeti mobil GPUval szemben?
Csak azért, mert az MSI nem korlátozta le... igy gyorsabban futottak a 3d-s alkalmazások.Előre is köszi!
Gabi
U.i.Ez a noti elég jó árban van sztem...
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6626 üzenetére
Remélem sikerült megoldani!
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6624 üzenetére
Ugyanaz mint az enyém nekem is CM540 van benne
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6621 üzenetére
amúgy milyen gyakran fagyott le? és mennyire gyakran léptél standbyba?(ha lehajtod a fedelet akkor is standbyba megy)
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6621 üzenetére
Jó majd veszek tőled egy pár különórát viszek sok sok csokit
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6618 üzenetére
Azért gratulálunk és a Gurunak is
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6618 üzenetére
Akkor szerintem innentől kezdve megoldottad.Gondolom M530-as processzor van benne.
Ha igen akkor kb 15-20másodpercenként egy 10 másodpercre nagyon halkan fel kell pörögnie (ha megy a tv szinte észrevehetetlen)"Erős túlzás, hogy én oldottam meg!"
Nyugodtan vállald csak magadravégülis te telepítetted
Majd azért térj vissza és oszd meg velünk hogy véglegesen megoldódott e a probléma.
Remélem igen -
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6608 üzenetére
Nem akarsz nyitni egy Acer szervízt?
-
gorlin
őstag
válasz
de mindenképpen menj le alvó állapotba utána vissza,mert ha ezután is működik akkor megoldottad a dolgot.
-
gorlin
őstag
válasz
Úgy próbáld ki hogy menj le alvó állapotba,térj vissza
és dolgozz a géppel .Ha hallod felpörögni a ventillátort akkor nyertél mert szinte biztos ez volt a baj.
-
Hagymariann
csendes tag
válasz
Hagymariann #6604 üzenetére
Van más dolgom még vele? Vagy hátradőlök is örülök Nektek és magamnak. Nincs több adatvesztés!! Jöhet a munka?
!
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6604 üzenetére
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6597 üzenetére
Remélem sikerrel jársz örülnék nrki
Jó kis masina ez majdd meglátod
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6597 üzenetére
hajrá
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6593 üzenetére
Telepítsd fel nyugodtan nem lehet semmit elrontani.Arra figyelj hogy a sorrend jó legyen .tehát először az EFrameworkot telepítsd.de ha elfelejtenéd akkor sem gond úgyis szolni fog hogy azt kell elöször telepíteni
-
RI/OS
addikt
válasz
Hagymariann #6592 üzenetére
Azon a notin inkább csak probléma lesz az xp-vel(driverek és társai). Nekem pl sokkal gyorsabb a notimon a vista, mint egy xp.Ráadásul, ha vistával együtt vetted a notit, és kifizetted az eredeti vistát, akkor ugye nem érdemes xp-re váltani.
Szerk.:
Bár most hogy nézem ahhoz pont vannak xp-s driverek is aceren -
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6583 üzenetére
Szia!
Nem kell várnod holnapig
Csak annyi a dolgod hogy kattints ide: [Acer 5315]A második legördülő menüből válaszd ki EFramework_v.2.6.4006_Vista-át és telepítsd.
Majd ugyan innen válaszd ki az Epowermanagert töltsd le telepítsd,
Utoljára válaszd ki az esettinget töltsd le és telepítsd.Indítsd újra és működni fog.
És legalább eldicsekedhetsz a párodnak hogy egyedül oldottad meg -
Alex91
félisten
válasz
Hagymariann #6588 üzenetére
Vistaval lett veve a gep, vagy kulon lett ratelepitve?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6583 üzenetére
Hát igen akinek xp-je van nem pedig pistája
-
RI/OS
addikt
válasz
Hagymariann #6580 üzenetére
a vásárlás 4.napján miért cserélték volna ki? Másrészt egyből a 2. napon sem cserélik ki, csak ha bebizonyosodik, hogy baja van a készüléknek, és nem a vásárló hibájából
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6580 üzenetére
Én is ott vettem,hidd el nincs annak baja csak telepítsd a programokat.Szomorú hogy nem mondják a szervizesek
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann #6576 üzenetére
Azért nem találtak hibát mert nagy az esély hogy nem hibás.
Ez acer 5315-nek típushibája hogy ha nem installálod fel az Epowermanagmentet ,Eframeworkot és az Esettinget akkor ha standby-ba mész vagy hibernálsz akkor ha visszatérsznem fog működni a ventillátor
A bal felső sarkon a borda van azért érzed melegnek.
A szervíz azért nem talált hibát mert 3napig kínozták(persze 1x sem mentek le standby-ba és úgy gondolhatták hogy minden rendben)
A lényeg:Telepítsd fel az Eframeworkot,Az ESettinget,Epowermanagmentet és lőn működni fog.
-
Alex91
félisten
válasz
Hagymariann #6576 üzenetére
Memoria tesztet futtattal rajta?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6575 üzenetére
Akkor most ejtsd le és nézd meg hogy még mindég csinélja e?
Jó csak vicc volt.Én visszavinném és kicseréltetném
Hol vetted?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6570 üzenetére
Arra gondoltam hogy ha csak akksinál akkor az akksi rosz ha hálózatról akkor a töltő bibis.De így nem tudom más lessz.Vagy a vista vagy hardveres téma.Szerintem vidd vissza é mondd hogy cseréljék ki másikra.
-
Alex91
félisten
válasz
Hagymariann #6571 üzenetére
Es eger nelkul is fagy?
-
Alex91
félisten
válasz
Hagymariann #6567 üzenetére
Nincs radugva meg valami? (USB-s cucc, stb.)
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6565 üzenetére
És mikor csinálja?Ha akksiról használod vagyy hálózatról vagy mindkettőnél?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Hagymariann #6565 üzenetére
Szia nekem is ilyen van igaz xp-vel de nem tapasztaltam ilyet
A bal sarkon nekem is melegebb mert ott van a vinyó.Asztalon használod vagy máshol(ágyban,öledben)mert előfordulhat hogy nem tud elég levegőt szívni a hűtéshez ha nem sík a felület.Amúgy fingom nincs mi lehet az oka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged