- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
ityam
őstag
-
ityam
őstag
A hwswn ayt irtak hogz mind2 modell 900 dollartol indul. ami nagyon kevesnek tunik. foleg azert mert ahogy neztem a 9500 as vgat benne az kb a 8600GT sebesseget hozza. es ilyen aron nem lehet olyat kapni. meg amugy is tenyleg jol nez ki nagyon.
ha tenyleg 170-180K korul meg lehet venni akkor lehet hogy ez lesz a kovetkezo notim. -
Sancibácsi
tag
Nálam sem ment valamiért a d2d. Fogalmam sincs, hogy miért, mert nem nyúltam hozzá. Aztán feltettem egy xp-t és a telepítésnél azt vettem észre, hogy a partíciók betűjele össze-vissza van kavarva.
Egyébként szerintem akkor is lehet regisztrálni online úgyanúgy, ha nem az eredetileg feltelepített vista van a gépen.
-
Norbay
csendes tag
Lehet, hogy ez a hátulütője a 2,4-es cpu-nak? Egyenként 52-52 °C-osak, de a zóna hőm. 74 °C. A GPU stabilan (egyenlőre) 64 °C.
SZERKESZTÉS: na most felkúsztak egyenként majdnem 60 °C-ra. ONLY NET!!!!
Írok az Acernek egy mailt, majd megmondják mit tegyek.
Akksi: elvileg ki kell venni, ha hálózatra van dugva, mert tényleg számlálja a töltések számát és egy korláton túl annyi. De csökkentheti az élettartamát, mármint csökken a háló nélküli üzemidő is. Mondják, hogy 50%-os töltöttségen tedd el, a legjobb, ha 5 °C-on tárolod (zacskóban hűtőbe). Ez azért túlzás, ezt nekem is mondták, de én egyenlőre nem vettem még ki. Ezt én is csak hallottam...
-
Norbay
csendes tag
Köszi a segítséget.
Telepítettem az NHC-t és elkezdtem játszani. Kicsit aggresszívebben nyomtam, adtam neki, fizikáztam. Mármint a játékban. És láss csodát: NHC félbeszakított (nem volt eddig elég a vista
), hogy 90-95 °C-os a CPU (nem is a gpu). Na most akkor mi is van???
Azon az oldalon amit mondtál volt egy link: driverek ellenőrzése a gépen. Katt és a vidikari driverét jónak találta, de 22%-ot a driverek közül nem. Köztük az Intel sok cuccát. És a cpu is intel. Lehet ez baj? Csak fizetni kéne, hogy onnan letölthessem a dolgokat.
Summa-summarum???
-
04ahgy
nagyúr
Nekem is lenne egy hasonló gondom...
Ott van ugye a HDD elején az a kicsiny 2,3GB-os, FAT partíció. Rejtett. eRecovery-vel lehet csinálni: bootolható image-et, és csak add-on CD-t (gondolom illesztőprogik, egyebek). Namármost, a bootolható CD nekem, ha kiírom, az istennek sem akar _rendesen_ bootolni.
Elindul róla a gép, de egy fekete háttéren, bal felső sarokban villogó fehér kurzoron kívül más nem fogad...
Más gépen is ugyanez. Szeretném én azt a partíciót pedig eltüntetni onnan.Adtak a gépemhez még egy spéci cuccost is! BluetoothPhone. PC-Card foglalatban tölt, gyakorlatilag egy wireless kézibeszélő. Ez az alkatrész nekem rossz. Nem tölt, csak melegszik. Gondolom zárlatos az akkuja. Csak akkor akarják legarizni, hogy ha az egész gépet visszaküldöm Brnoba! Ekkor az adataimmal mi lesz? Mert ugye ott van a kitétel, hogy felelősséget nem vállalnak. De a gép hibátlan, csak az a kis bigyula a rossz. Mit tehetnék?
HGyu
-
Szívesen!
Nem biztos hogy ide illik, de a géphez kaptam egy Norton Internet Security-t és szeretném átállítani:
1. Lássam a hálózatban a többi gépet, mert nem látom - gondolom a tűzfal az oka, mert a munkatársam gépe ami szintén Vistás, simán lát mindent, én meg semmit
2. A kimenő e-maileket ne ellenőrizze, mert lassú - ha kikapcsolom, gyorsabban mennek el a mélek?
3. Az Office dokumentumok megnyitásakor vírusellenőrzést futtat, ami szintén nem nagyon kell nekemKöszi!
-
-
Membrán
tag
Egy frissen letöltött virtualdubbal próbáltam. az Xmpeg ami már bíztos,hogy tudja az 80-90%-ot hozott ki belőle, a Divx6-al. Csak számomra furcsa, hogy egy kettő maggal rendelkező procit egy teljesítmény igényes program nem képes teljesen meghajtani. Most váltottam egy 5720G-as notira, 2600-as sempron után. Még szoknom kell.
-
atos30
aktív tag
A HD Audio manager jobb alsó sarkában van egy "i".Rákattintassz és kiírja milyen chip-es a hangod: ALCxxx.Megnézed a realtek honlapján, hogy ez mit tud.
Letöltöd valamelyik codec gyüjteményt, mondjuk FFDShow az Usite.hu-ról.Az FFDShow-ban beállíthatod a kimeneti jelet AC3-tól a DTS-ig vagy amilyet akarsz. -
Nunder
őstag
szerintem megbontott gépre már bukik a gari de lehet hogy neked van igazad! mondjuk ha az övé nincs olyan mértékben körberagasztva mint ahogy szokott (pl az én TM5520 nincs ragasztva) akkor meg lehet úszni feltűnés nélkül de amit mondtál az jó lehet hogy vissza kell tenni az origit! de mi van ha idő közben megválik tőle mert kell a pénz ??? bonyolult...
-
Olasza
aktív tag
-
ToRR3nt3
senior tag
És vajon az USB-s lassúbb, mint a beépített?
Egyébként én szívem szerint elpasszolnám az egy éves 3692-met, csak nagyon keveset kapnék érte. Nem azért mert nem jó gép, hanem mert nőttek az igényeim. Anno a lényeg az volt h Cad progik meg szövegszerkesztő, internet, DVD filmek elmenjenek rajta, de azóta nőttek az igényeim. Jól jönne egy normális mobil Radeon vagy Gforce a gagyi Inteles integrált garafika meg egy core duo a mobilceruza helyett. Néha idegesít, h régi játék, pl a Rome Total War se indul el rajta.
-
Ri//OS
csendes tag
aha. Acer nvidia driver uninstall, restart, driver cleaner nvidia clean futatt, asztali nvidia drivert leszed nvidia hivatalos oldal vagy guru3d, elindit, mappába kitömörit, aztán ugye lehal a telepitö, hogy nem talál kompat eszközt, na most, vidkari tulajdonságok, illesztöprog frissit, blablabla, saját lemez, és megadod neki az asztali driver kitömöritett mappájából az infet, kiválasztod a sima 8600gt t és voálá, lekezeli a mobilet is. Játék alatt melegszik, de nem vészes, sima asztallapon játsz vele ha lehet pokróc teritö ilyeneket hanyagold mert megfö xD
-
Ri//OS
csendes tag
-
törölt tag
Szia!
A tochpadra volnák kíváncsi. Pontosan erre a görgető gombjára.
Nálam egy kicsit nehezen működik...vagy nekem legalább is nem tetszik, mert lefelé, balra, jobbra jól görgeti a képet, de felfele nagyon el kell találni a nyomáspontot hogy rendesen görgesse. Álltalában ha felfelé nyomom meg akkor inkább a bal és jobb irányt érzékeli és nem görgeti felfelé.
Nálad is így van?
Valamint nálam néha a "J" gomb nem mindig érzékeli hogy lenyomtam. Esetleg valami hasonló előfordult nálad? -
hanee
senior tag
Hát miután egy USB-s TV tuner (amit ugye hurcolhatsz magaddal bárhova) 6 ezer kemény magyar forintnál kezdődik, lehet hogy érdemesebb külön venni hozzá.
Ez a RAM-okkal is így van, hiába 5000 egy RAM, valamilyen rejtélyes okból ugyanaz a konfig + 1 GB-val +20 ezer Ft..hanee
-
hanee
senior tag
Nem muszáj kimaradnod, egy USB-s TV-Tunert már megveszel 6-7000 Ft-ért, 15 ezerért pedig olyat kapsz, amit ki sem bírsz használni kb.. Én nézegettem már, mert nekem az asztali gépben volt(van) TV tuner, és szerettem nagyon, szóval lehet hogy idővel veszek majd egyet bele én is. Egyébként hidd el az a távirányító nem jó semmire. Nekem itt van bontatlan csomagolásban a 3 hónapos TV-tunerrel aki megveszi a gépemet így fogja megkapni bontatlanul. Meg sem néztem mire jó, ha a gép előtt ülök, minek távirányító, úgy vagyok vele..
szerk: amúgy szerintem azért sem hozták be ezeket a gépeket, mert nincs rá igény túlzottan, az árkategória már elég magas, és annyi pénzért kapsz egy MacBook-ot is hasonló paraméterekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest