- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Mert talan nem WinAMPpal kene lejatszani a filmeket?
En a KLite kodek csomagot hasznalom es filmlejatszasra a kodek csomagban levo Media Player Classic-ot.
Persze a MPCn kivul van n+1 ingyenes lejatszoprogram ami keresztben lenyeli a WinAMPot.Pl.: Mplayer, Crystal Player (van ennek fizetos es ingyenes verzioja), BS Player (lasd Crystal Player).
Szoval van alternativaja a WinAMPnak.
-
hanee
senior tag
-
Mirones
tag
Látom sikerült leszedni.
Én már szedtem szét nokia 6600át meg társait, na ahoz kell bátorság szétszedni.
Eddig semmit nem rontottam el csak megszereltem!
A proci a chipset elött van szerintem mert a chipsetet az a "tüskés" hűtő hűti és elötte van egy kicsit nagyobb téglalap szerintem azaz.Csomó hely van még a noteszbe nemtudom mit lehetne még beletenni.
-
twollah
nagyúr
Ha nagyon nem erted akkor allitsd egyszeruen WEPre az SSIDnel adjal meg vmi kamu nevet, de az eredetit amit a router alapbol sugaroz, az alap admin kodot ird at es a gepeket pedig csak a mac cim alapjan engedd ki a netre.
Es erdemes a router logjara is neha ranezni hatha kiszursz vmi gyanus forgalmat.
-
hanee
senior tag
Szia!
Neked igazad van, köszi a tippet!
Tehát innen elérhető ezentúl:
Office 2007 Excel formátum
Html formátum
Text formátumVárom az eredményeket e-mailben: info@lilimode.hu
hanee
-
toM517
aktív tag
Na sziasztok,miutan ra kellett jonnom, hogy a notimban, 5720Z nincsen laptop, csak megvan a helye az a gondolatom tamadt, hogy tennek bele kulon? de nem usb-set, mert az kiall meg letorik meg ahhh Szoval van ra mod, ha esetleg hozzajutnek egy ilyen alkatreszhez, hogy be is epitsem, mint akar egy wifit vagy memot?
Ohmm
Itt biztosan sokan hulyenek neztetek, de a laptop szo helyett BLUETOOTH-t akartam irni. Remelem mostmar tobben tudtok valaszolni a kerdesemre
-
hanee
senior tag
Szia!
A 3 óra 20 perc úgy értendő, hogy közben word-ben jegyzeteltem és mentettem a winyóra pár percenként amit írtam. Szóval sok dolgot nem csinálltam rajta, 1 db program futott.
Nyilvánvalóan ez az idő nagyon a max., ha elindítassz egy zenét vagy netet már kevesebb lesz.Szerintem kell bele a +1 GB RAM. Használatban nem fogod érezni a különbséget, viszont a winyó éjt nappallá téve "swappelni" fog, hogy győzze a gép memóriával.
hanee
-
dekoninck
aktív tag
Ja, még akartam írni, hogy kell a touchpad, ha a Vista nem tette fel a Synaptics driverét. Nézd meg: vezérlőpult >> egér >> külön ikonnal jelzett "device setings". Itt pont kaphatsz megoldást a rátenyerelős problémára, ha a sensitivity menüben a palm-checket variálod.
A d2d a disk-to-disk recovery mód, de hogy mi köze a GV-hoz...
-
dekoninck
aktív tag
Hogy milyen hardver van a gépedben, azt a Vezérlőpult > Rendszer > Eszközkezelőben tudod megnézni, pl. a wifit a Hálózat kártyák pont alatt.
Sajnos még nem vagyok Gyurcsok guru szintjén, innen nem tudom megnézni, hogy mi van a dobozodbanaz elérhető dokumentációk (épp van egy kéznél) meg nem írják le ennyire részletesen az összeállításokat. Sorry!
-
dekoninck
aktív tag
It van a letöltőközpont a gépedhez.
Amúgy én nagyon jól tudom nélkülözni az empow. tech.-t. Jól néz ki, de szinte semmit nem tesz hozzá a Vista tuladonságaihoz, kivéve talán az eRecovery-t.
A memóriát pedig vedd meg, ne sajnáld rá a lóvét!!!
A wifihez nem tudok hozzászólni sajnos. -
twollah
nagyúr
Hat szerintem ez proba szerencse kerdese.
Elotte meg kene nezned, hogy van e uj BIOS a gephez ami tamogatja az uj CPUt amit beleraknal.
Tudom ajanlani ezt a oldalt ahol csinaltam par kepet a gepem (Acer 5710Z) BIOSarol.
Ha jol megnezed a kepetek akkor lathatod, hogy a boot sorrenden es mas aprosagon kivul nem nagyon tudod buzeralni a BIOSt.Mas, hogy kerdezoskodj a boltokban hatha tobbet tudnak segiteni.
-
Mirones
tag
a saturnusz ujságban most olvasom hogy 2gb rammal meg geforce 8400m-gs 256 vga val már 190.
A notebook hu-n nézem részletes leírást azt írta 1modulos 667 vagy mi a mhz-e neki.bluetoot van
Ekkora összeget még nem adtam ki gépre soha énis nagyon meg gondoltam reméllem jó lessz.
-
twollah
nagyúr
-
hanee
senior tag
Szia!
Tévedsz a procival kapcsolatban, a Celeronnal én nem is hasonlítgatnám. Igaz a két magos processzorokból nem a legerősebb, de mondjuk egy P4 3Ghz-es procit azért éppen lepipál. Szerintem ennyi pénzért bőven megéri, elárulom hogy annak a notebook-nak a nagyker ára is brutto több, mint amennyiért ott árulják most.
Azokra, amikre neked kell, bőven elég lesz a gép Vista-val, akár 64 bitessel is ha olyanod van. Egyedül annyi, hogy +1 gb ram-ot érdemes bele venni.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest