- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Akkor ez egy pillanatnyi kiirás lehetett.
Wifi-vel közepes fényerővel szerintem max 3órát bírhat.Jól tippeltem:
Battery runtime
Idle, min. brightness, no WLAN: 257 minutes
Full-load, max brightness, WLAN: 160 minutes
Internet surfing, adapted brightness, WLAN: minutes
DVD, max brightness, no WLAN: 180 minutesEz is szép ettől az erőműtől!
Viszont jó meleg.... -
hanee
senior tag
Nézd, nekem alapvetően mindegy mit csinálsz a lecserélt RAM-okkal, csak segíteni akartam. Hogy fizikailag lehetőség van a bővítésre az egy dolog, de az Acer nem biztos, hogy egyet fog érteni veled, ha kicseréled a RAM-okat és esetleg gariztatnod kell.
Egyébként én megkérdeztem erről az Acer supportot is és hasonló választ kaptam, tehát arra jutottam, ha ki is cserélném, nem szabad eladni, mert ha garanciális probléma van, a gariztatás idejére vissza kell cserélni.hanee
-
hanee
senior tag
Bővítéssel nem (tehát az 1 GB-os modulhoz teszel egy másikat), de ez nem bővítés, hanem csere - kiveszed az eredetit. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez nem érinti a garit, mert amikor én vettem a gépet szó volt egy 2x512 MB-os konfigról is, ahol kicseréltem volna a RAM-okat, de lebeszélt róla az ismerősöm, mert azt mondta: nem adhatom el a RAM-okat, ha garis probléma van vissza kell tenni bele azt. Ő pedig viszonteladó, csak tudja..
hanee
-
hanee
senior tag
Ja értem! Csak megzavart, hogy Sony.. mondom magamban miért Sony ha Acer
De lehet, ha alulra néznék az enyémben is Sony az akksi, de ezt nem olvastam el tüzetesen, csak az volt a lényeges, hogy működjön
Ebben mondjuk 6 cellás az akksi, tehát kisebb, mint az 5920-asokban.hanee
-
frames
tag
nagyon bejön: gyors, halk, nem forrósodik, és még jól is néz ki, remélem tartós lesz a borítása, meg a festése!
Az aksi tényleg nagyon jó benne: meglepődtem, mikor először lehúztam a hálózatról és kiírta, hogy ő most kb 4 órát fog aksiról menni! Én max 2.5 órára számítottam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest