- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
#18538752 #4539 üzenetére
Nalam semmi ilyesmi nincsen, igaz csak akkor hasznalom, mikor agyban gepezek
( Nem felreerteni )
Szerintem maskor siman inkabb dugjal ra egy normal egeret. DE amugy nekem tenyleg semmi bajom ezze la touchpaddal, kiveve, hogy minden egyes ujrainditas utan be kell allitani az erzekenyseget... Ez mondjuk zavaro, mert vegighuzom az ujjam rajta es kb a fel kepernyom sem megy at a kurzor. - felraktam a Synaptics drivert is, mindhiaba. - van erre valami megoldas?
Ja egyebkent hol vehetnek valami szep taskat? Mindenhol csak ez a businessman style kaphato, a tobbi, ami dersignos, az meg mar tokdraga. Ezek a kis tokok, ami csak karctol ved ranezesre, azok jok? Mondjuk beleteszem meg egy sima taskaba is. A paraval mi a helyzet?
- A kezikonyve szerint birja azt is. - legalabbis tesztelve volt.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
#18538752 #4467 üzenetére
Nekem egy TravelMate 6291-em van: 240E Ft, 2 kg, 12" (bár itt csalt a cég, belefért volna a 13" is), Vista, 4 hónapja napi kb 14 órát megy átlagosan (komolyan!), semmi gond vele. Ráadásul magnéziumvázas, szóval merev és könnyű. A billentyűzet alapja a kléáű táján kicsit már benyomható, lehet, hogy nem voltam vele kedves és megereszkedett, vagy csak azért tűnt fel, mert valakik szapulták az Aspirék tésztaszerű gombjait.
Nem tudom, milyen volt régen az Acer, de ez szerintem kiváló gép. De kérdezz meg két év múlva, hiszen a cég csak az idén váltott szemléletet
Kár, hogy a TM-ekről elég kevés szó esik itt. Talán mert mindenki baromira elégedett vele???
Egy Dell XPS1330-nak persze még jobban örültnék, mer' az szebb, de az ár-érték aránya talán nem olyan jó, mint ezé -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
#18538752 #4464 üzenetére
Nem express card van benne, hanem express card slot, azaz bővítőhely. Ide tudsz becsúsztatni különböző express card szabványú bővítőkártyákat, mint pl hangkártya, tv-tuner, USB kártya, hálózati kártyák, ilyesmik. Ehhez az általad is említett műanyag takarólemezt el kel távolítani. Ez általában a bővítőhely melletti kis fekete gombocska megnyomásával történik.
A képen jobb oldalt, a kártyaolvasó fölötti lapos foglalat lesz az express card slot. MIvel nincs mellette gomb, próbáld magát a takarólemezt befelé nyomni, ki kell annak ugrania: [link].
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest