- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-royalflush-
tag
válasz
-royalflush- #5724 üzenetére
ezt leszámítva hogy elment szabira egy napra az ujjlenyomat olvasó(ezt sosem fogom megérteni miért)?!!?!)) ,magasan veri minőségbe a többi gyártó hasonló gépeit....a thinkpad mégiscsak egy ThinkPad,nem bántam meg a vételt
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5720 üzenetére
Szevasz Lali... itt vagyok. ThinkPad-nál nem szokott csak úgy behalni a szenzor. Ilyet még nem nagyon hallottam. Nekem az előző lenovo notimon volt ujjlenyomat olvasó. De egyszer kipróbáltam brahiból, de annyi elég is volt.
Most T500-am van...ezen nincs fingerprint szenzor.
Szerintem valami driver gond lehet ott.
De az a tuti hogy ha feldobod a kérdést a ThinkPad totyikba. Itt vannak nagy ászok, egyből megmondják a tutit. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5718 üzenetére
Szia bubi! Mizujs? Rég jártál erre!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5268 üzenetére
Neked is BUÉK royal!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5133 üzenetére
Szia royal! Isten hozott újra köztünk
jó döntés volt, még mindig nagyon jo cumó a 'kicsike'
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5060 üzenetére
Én csak akkor fogok intenzíven tekerni, ha állandó +10 fok felett lesz a hőmérséklet...meg ha ez a mocsok hó elolvad
(#5061) grunge ...gondolom e-sata port van a házadon kívül., amit rá lehet dugni az alaplapi sata csatira. Ezzel csak az a gond, hogy létezik power sata is...és neked nem az van sajnos. Haver is küzdött ezzel a kérdésre és nem jutottunk dűlőre.
Ezzel a külső e-sata csatival annyi az a gáz, hogy ugye nem kapja meg azt a feszültséget, amitől maga a vinyó működne. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5063 üzenetére
igazán nincs mit
látom működik
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5060 üzenetére
ne is mondd! Pécs utcáin majd oado kaz érzésnek! jo emelkedők vannak itt, elleszek nyáron én is majd
nekem is ez a kedvenc topicom, már az elejétől fogva. nem is tudnék kizárolag mark pontokrol meg megahertzekről irogatni. franko kis társaság ez itt nagyon
ahol kattintasz az "ok"-ra miután megirtada poszt-ot, na ott mellette balra ha off-topicba teszed, akkor az egész halvány. ha csak egy kijelölt részt akarsz off-ba tenni, akkor a menüsorban az Off-totyik gomb kell, miután kijelölted a kivánt részt.
buhi:nocsak, evvel még nem találkoztam. igaz nem is sürün volt iylen nálam, de akkor faxa volt
amugy a házamon van e-sata kimenet, ami egy sata portba csatlakozik. szoval innentöl ez is megoldva lesz majd
megérné egy 775-ös quad platform beszerzése? nemtom, nagyon nyomatják már ezt az i-szériát. meg hallani mendemondákat 6-8magos csodákrol vagy mai fene. bárhova is váltanék ez a gép igy megmarad, szoval én is szorgalmazom a totyikunk "átnevezését"
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5056 üzenetére
Ég is az arcom...
Múltkor haverok felmentek a Börzsönybe vadulni a nagy hóba. Én sajnos melóztam, de lehet hogy akkor sem mentem volna ha nem melózok.
Nincs kedvem hazavágni a cangát...kell az még nekemgrunge...kezd viszketni nekem is a zsebem. Egy dologtól tartok, hogy oda lesz a jó kis 10ezres mem. olvasás, mert abban az Intel nagy pancser
Viszont az Abit képtelen USB-s 2.5"-os recket meghajtani...egyszerűen nem tud elég kraftot leadni a deszka USB-n keresztülMaxxter...egyszerre mindenki? Mennyien is vagyunk itt? 4-en 5-en
Át kéne íratni a totyik nevét "Abit Fatal1ty tulajok baráti körévé"...mert én nem hiszem, hogy képes lennék menni a DFI totyikba flémelni -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5056 üzenetére
én a tükörradiál maxxisokakl nem merek kimenni. szét is szedtem a kocerájt, mielőtt egy jobb pillanatomban elég bátor lennék hozzá
buhi: az tényleg egy kis mocsok! ennyiért már nekem is kéne
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5054 üzenetére
Én már olyan régen tekertem, hogy már a levegő is elillant a gumikból...szégyen és gyalázat
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #5049 üzenetére
csak ne, történik semmi új senkivel.
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5025 üzenetére
Nekem ilyent linkeltek...[link].
De ez lehet, hogy csak ThinkPad-ba jó.Lehet, hogy marad a pcmcia-os foglalatba való. 30k körül mocorognak ezek a kütyük
(#5030) grunge...akkor egyszerre rohad ránk
-
törölt tag
válasz
-royalflush- #5021 üzenetére
-
törölt tag
válasz
-royalflush- #5025 üzenetére
(#5021) -royalflush-: GPS PCMCIA
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #5021 üzenetére
Azt tudom, hogy a T500-ba, ami nekem van, abba lehet valami GPS vevő kártyát belepattintani...utánanézek
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #4817 üzenetére
Itt már mindenki rávetette magát a Win7-re. Én személy szerint a 32bites verziót használom. Az asztalin is meg a notimon is ez van.
Bajom még nem volt a Win7-el. Sokan mondják, hogy gyorsabb az XP-nél. Egy pár dologban én is vettem észre gyorsulást...bootolás, film konvertálás, tömörítés.
Játékok alatt nem éreztem gyorsulást. -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #4796 üzenetére
Ahogy elnézem nincs neked szükséged tanácsra.
Vágod te, hogy mi a jó.Talán a ramból az 1600-asra gyúrnék. Ennyit változtatnék a dolgon.
(#4805) grunge ...Ez a 8800GT=9800GT dolgot én nem is tudom, hogy az NV hogy gondolta.
Valami rettentő nagy átbaxás volt. -
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #4798 üzenetére
9800GT-t már nem vennék. Elég öreg darab, ha úgy nézzük.
-
stephenpoe
tag
válasz
-royalflush- #4798 üzenetére
Hali.Nekem 9800 GT-m van,BFG-s.A referenciahűtőt mindenkép cserélned kell,mert 58 fokig meg sem áll,és lassítja a rendszert.Nekem legalábis ez történt.Aztán cseréltem erre azóta nincs problémám.De ez lehet,hogy csak az én egyedi bajom volt,neked nem lesz ilyen.Csak tudod-biztos,ami biztos....
A mai állás szerint,lehet,hogy én is az 5770-et választanám....nagyon jókat hallok róla.....ja és mégegy apróság....:előtte egy 9600GT-t gyűrtem,amin ugyancsak kellett coolert cserélnem.....abban 512-ddr3 volt,ebben 1024.....érezni a különbséget,de nam annyira,mint gondoltam......pár nappal ezelőtt vettem egy ilyet meglepően olcsón,és szerintem legalább annyit tud,mint a 9800-asom.....szóval nem egyszerű....
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #4796 üzenetére
Hello!
Jó kis konfig lesz belőle az tuti
tápot se felejtsd ki, az is eléggé fontos téynező
44k-t nem adnék azért a vga-ért...ha pl. szereted AvP-s játékokat és érdekel a köv. rész, akkor legalább egy 5770-et ajánlanék
üdv!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #4788 üzenetére
Itt van Corei5 teszt...jó lett ez a i5. DDr3-as ramból meg legalább 1600-ast.
A VGA kártya, meg aztán végképp kavarás, főleg hogy most jön ki az NV az új Fermi-vel...kiváncsi vagyok
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #4784 üzenetére
Oké-zsoké
Én is elcsábultam múltkor [link]...de behúzom a kéziféket. Inkább, maradok annál ami most van.
Sokkal többet úgy sem tudna a DFI.Ha gépösszerakáson töröd a fejed, akkor inkább, már a Corei5 felé kacsingass. Nem mondom, hogy lejárt a 775-ös ideje. De szinte már egy árban van...és bizony erősebb.
Örülök, hogy van melód. Én sem unatkozom
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #4471 üzenetére
Szépjóestét! Önt is látni errefelé?
(#4470) stephenpoe: ahhh...nem eszi meg az ocz-t...hát lol. 8 giga. na az is lol
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3292 üzenetére
birngás topic ja!! a lappal maugyis minden rendben, ezt már rég tisztáztuk
naja egyetlen érv számomra is atárcsa mellett a kinézet lenne, amugy elégedett vagyok a v-fékekkel is
ki tudja mit hoz as jövö, ha majd nem tudok nagyon mire költeni....
(#3294) buherka : az tuti jol mutatna, már én is gondoltam rá
most vidkarikat nézegettem és nem kápráztatnak el az árak...jo lenne télre vmi eröseb amikor ugyis lenne idö gémelni picit. naja E8-as procisok közül szinte mindenkinek hülyeségeket ir a szenzor, amig nem ég, jo az
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3292 üzenetére
Én is V-féket használok, már sok éve...és nem igazán izgat a tárcsafék kérdése.
Az meg a másik, hogy a titán vázamon nincs is tárcsafék-szem, szóval amúgy is csöcs a dolog.
Amúgy meg jó CC-s módjára én azt mondom, hogy egy montit tekerni kell és nem fékezniJa és hogy maradjunk a szakmai részénél is a dolognak...lehet, hogy sikerül elcserélnem a GEIL ramjaim, OCZ Fatal1ty-re...sirályul nézne ki a Fatal1ty lapban
nyam-nyam
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3290 üzenetére
hát igen, igy lenne legfaxább...lehet költeni erre is rendesen
egyik spanom mutatott egy képet, haverjának bringát szereltek össze 7végén, 400rugo volt csak a váz
majd megnézem a pontos tipusát, valami triálos figurázos téma
morfondiroztam h veszek tárcsaékeket, de országutra nemtom mennyi hasznom lenne a dologbol. nomeg a mostani fékek is harapnak
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3282 üzenetére
ebben igazad van, söt tovább megyek, mindenhova más gumi/nyomás is kéne
(#3287) buherka nekem megya pwm és a speedstep is, szal halk és kis tuning is van rajta
amugy a pwmröl anyit hogy még soha nem érte el az 50fokot amettöl fel kéne pörgetn ia ventit. arctic square tesz ia dolgát
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3283 üzenetére
Most nekem Sram 9.0-ás fékek vannak elöl-hátul XT fékkarral...ez is satu, mint állat.
Gyárilag ebben is cool stop volt, amit te is mondasz, de sajna már elkopott így Corratec sárgát raktam bele, rettenet jó ez is....kicsit lágy és nem karistolja a felnit.Kíváncsi leszek az XTR-re
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3265 üzenetére
Én most kapok a havertól 2 pár 2006-os XTR V-féket. Nami-nyami...már alig várom, hogy kipróbálhassam.
Vadi-új mind a kettő...leesett a pócról
(#3267) stephenpoe...bocsi tesó
...ki kellett mennem a németekhez és azt hittem, hogy még licit vége előtt hazaérek. De nem
Nézek másikat
Tök rendi vagy, hogy segítesz -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3269 üzenetére
télen az ösrégi 20k-s birngát nyuztam, amíg szét nem tört a hátsó tengely
erre e télre renbehozom, azt adj neki! a mostanit sajnálnám szétbarmoli a hoban/terepen...
szobaállunk veled persze, csak idönként akkor nézz be ide
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3265 üzenetére
nincs mit, örülök h ez volt csak a problem!
épp a minap gondolkodtam h kéne nekem is valami hegymászos bringa...ez a mostani aszfaltra termett, pláne a slick gumikkal
terepre badarság lenne kivinni, hiába hasonlit valami hegyi drótszamárra
hiányoznak a régi sárdagasztások, erdei ökörködések, lehet nekiállok valami költséghatékony terepjáro összedobásának
bizony reggel már hideg van, nomeg köd...mondjuk most este sem volt már az igazi, jön a xar idö hamarosan szögre kell akasztani a gépet...
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3262 üzenetére
vezérlőpult/felügyeleti eszközök/ámitógépkezelés majd Tárolás/lemezkezelés. ott ha megjelenik, akkor csak meg kell formázni, particionálhatod is és használatra kész
bringád meg van még? én most szálltam le rola, esti sprint rulez
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3253 üzenetére
Szevasz tesó
...én is üdvözöllek
Bizony...ahogy grunge pajti mondja, arra a vinyóra saját win.-t kell rakni azzal a géppel amiben lesz és akkor már el fog indulni.
A win-ek van egy bizonyos védelmi rendszere, hogy ne lehessen így sokszorosítani. Mert amikor beraksz egy vinyót egy gépbe frissen telepített win-el, akkor az megnézi induláskor a hardverelemeket és ha nem egyezik azzal, amiben eredetileg telepítve volt, akkor nem fog elindulni.
Gondolom, már tapasztaltál te is olyant, ha pl. a saját gépedben lehúzol egy DVD írót és nem raksz semmit a helyére, már akkor sem bootol a rendszer.
Ki van ez találva, hogy ne tudjál kummantani.
Szóval win. reinstall -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3257 üzenetére
az emberek a különleges igényeikkel
miért is legyen egyszerü az élet??
-
stephenpoe
tag
válasz
-royalflush- #3258 üzenetére
-
grunge
addikt
válasz
haliho! bizony nem fog az menni, már probáltam
win reinstall megoldja...
-
stephenpoe
tag
válasz
...szia...
Hát,nem én vagyok a legtapasztaltabb e szakmában,de úgy látom,a többiek távol vannak....hátha tudok segíteni....
-a "nem bootol be" alatt azt érted,hogy az IDE-s hard drive ról akarnád bootoltatni,amíg rajta van a SATA-s is,vagy lehúzod a SATA-st,és úgy sem bootol?
-amikor elindítod,csak fekete képernyő jön,vagy ír valamit?
-ha benn van mindkét hard drive akkor sem bootol az eredetiről?
-ha áttennéd slave módba az ide-t, és benn van a SATA,nem jelentkezik be a másik?Nos én ezekkel kezdeném,ebből szerintem sokmindent le lehet szűrni....
Ha véletlenűl ezeken már túl vagy,vedd semmisnek az egészet,ne haragudj a közbekotyogásért....
....de ha nem.....akkor a válasz után folytatjuk.... -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3058 üzenetére
Jók a Pavilon notik
...csak valami kegyetlen szar a szupportjuk és a szervizük...ahogy te is tapasztalod.
Ezért vettem részben Lenovo-t, Minden driver, seial szám alapján, azonnal kidob a lenovo honlap...Vista, XP, Linux.
A szerviz 3 nap alatt szervizel.Reméljük semmi baja nem lesz és faszán fog működni...majd linkeld be, hogy milyet vettél.
Kíváncsi vagyok -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3042 üzenetére
igyekszem...
Ár-értékben nagyon jók a lenovo notik, viszont játékra ne nagyon akard használni, mert ugye ezek kis és nagyvállalati gépek. Vannak olyan gépeik amiben Quadro VGA van, de az árban a plafont verdesi, de ugye ezek is inkább grafikai munkára vannik mintsem játékra.
Inkább egy ilyent vegyél, mint egy FuSi-t vagy Acer-t, még az Asus-t sem javaslom
Pont emiatt vettem én is notit, mert már én sem játszom -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3044 üzenetére
hát ugy pláne
nekem még a 4.5Bar is eléggé kéynelmetlen dolgokat tud produkálni
egyszer ültem egy peugeot országutin, hát majdnem magam alá csináltam, nem volt rosz élmény! amugy anno én is bmx-el kezdtem, de gyorsan áttértem montira. 1.5colos gumikkal azért evvel is lehet duhajkodni, igaz terepre nem kell már kimennem vele
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3041 üzenetére
hiho!
ja megvagyok, épp most ettem le megint a vasatamuyg én is gondolkodom hogy szép lassan beinvesztálo kegy országutiba....bár amiylen xarok erre az utak, sztem pikk-pakk tönkre menne...amugy eza 'monti' ful laszfaltra van már kihegyezve, lehet vele jokat menni
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3035 üzenetére
Mióta a noti megvan, már nagyon kegyvesztett lett az asztali gépem. 90%-ban már notit használok. 10% marad az asztali a játékra, ha már nagyon nem tudok magammal mit csinálni.
Az a fura az egészben, hogy minden ismerősöm kezd notira váltani...érdekes
Gondolom te is inkább a megbízhatóságra utazol laptop téren.
Erre a legjobb a Lenovo, Dell, HP, Sony(drága)
Most a legjobb árban ezek a Lenovo 3000 N200-as gépek vannak, nem azért mert gagyik, hanem mert kifutó széria...mivel októberben jön az IdeaPad, ami leváltaja a 3000-es szériát.A noti jó...rosszat nem tudok rá mondani. Nem recseg, nem ropog, a kijelző szuper, a vinyó halk és nem melegszik, tapipad pontos, a zsanérok erősek és marha jó a szervize.
De ha engedi időd és komolyan gondolod, akkor látogass el ide és nézd meg élőben.
Kösz a tel. számot...majd csörgök -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #3035 üzenetére
Szevasz Kolléga! de rég jártál erre
kár h eladod a konfigod, ezt a lapot már nem kapni, és ez az uccso Fatal1ty lap. ergo mi vagyunk az utolso mohikánok
bringa itt is megy, amiota viszajöttem labancoktol hajtom mint álalt és jönnek az uj 'idörekordok'
(#3030) buherka : én is iylesmire gondoltam, bár ha felhuzom a 800-askat 1066-ra...
no majd meglásssuk' ez még csak terv
(#3029) Maxxter : esetenként (egyre gyakrabban) az a legjobb jegy
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3033 üzenetére
Hát kár érte
...már nem is lehet ilyen deszkát nagyon kapni, kifogyóban van, de nagyon.
Hozzáteszem, már én is beújítottam egy Lenovo notit.
De azért játékra még mindig meg a van az asztali.Bringa megy ezerrel, rengeteget edzek országúton, már a melóba is bringával járok, mióta a noti megvan
Ja...dobj egy tel. számot priviben légyszives, mert valszeg szükségem lesz 4mm-es víztiszta plexire. Semmi kedvem megint Veresere lemenni -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #3031 üzenetére
Cső tesó
Itt tudod beáraztatni a gépedet.
És hogy-hogy megválsz a kicsikétől?...dolgos hétköznapok? -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #2388 üzenetére
hály!
mindne a legnagyobbrendben a kicskével! amugy itt a joidö lehet cangázni 1000el!!!veled mizu? géped?
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #2388 üzenetére
De még mennyire. . . Csináltunk érdekes dolgokat is, kb megcáfoltuk a fizikát vele, de mindenki elégedett.
Wikuzzal tervezzük, hogy belevágunk a Ph-s tuning versenybe, jól meghajtjuk majd a gépeket. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1931 üzenetére
igazán nincs mit!
aztán majd idönként nézz be ide ha meglessz az uj vas!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1921 üzenetére
1066-os Ram-al az a gáz hogy 5-5-5-12-ben fog csak menni, tehát vagyis ugyan ott vagy mint a 800-assal 4-4-4-12-vel.
Az meg a másik, hogy a 1066-os Ram-nál esélyed sincs 1:1-es szinkron arányt kihozni a procival, esetleg ha visszaveszed 800-ra...akkor meg ott vagy ahol mintha vettél volna egy tuningos 800-as ramot.
Mert ha belövöd a procinál 1600-ra az FSB-t, a ramot meg 800-on hagyod akkor van meg az 1:1-es arányod. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1921 üzenetére
ááá nem kell az, a jobb 800asok is simán mennek 1000et, de ez 500fsb-nél játszana inkább szerepet, pláne intel chipsettel
én nem is tudom már h milyen festéket vettem...fel volt sorolva hogy minenféle felületre felvihetö illetve hogy ÁRpi munkás betonbunkét megszégyenitöen türi akár a zord természeti erök csapásait. nos az asus tápom csatiai nem voltak a listán
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1916 üzenetére
800-as vagy 1066-os?
nekem bejött a Geil Ultra Kit (2X1 GB) , de nagyon...
, viszi a 800-at 4-4-4-12-ben 1.87V-on.
A Geil ramokban az a jó, hogy minden lappal mennek gond nélkül, nincsenek kompatibilitási problémák.
És ez is Micron chippekkel van szerelve.Ja és jobb helyen 10 év garit adnak rá
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1916 üzenetére
Ramnál az a lényeg h Micron chippel szereltet vegyél.Nézz be Ősember rambazárjába, vannak ott jo dolgok, én is nála vettem a cuccost! élettartam garis tunigramok jo áron! [link]
Festés megvolt, de már pár helyen le is vertem szerelés közben, nomeg a ház oldala ahol csuszkál ott is lepattog picit, de ennek ellenére faxán néz ki, sööt!
képeket 7végén teszek fel ha összejön!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1913 üzenetére
én 9600gt-re szavazok, közel van nagyon a 88gt-hez! rambol is csak valami "jóféle"
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1911 üzenetére
mondjuk az igy eléggé jo kis párositás lesz
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1883 üzenetére
hát gámákban nem sokat érsz el a quad-al még egyelöre, böven elég valami a 8as szériábol, amint látod...
egyébként ez a dfi lap neke mis bejövös, nem lehet melléfogni vele!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1883 üzenetére
Vettem volna én DFI-t amikor meglett ez az Abit lapom, csak hát akkor még 50K volt egy xaros DFI deszka. Annyit meg nem adok egy lapért
Quad akkor jó, ha Bencmark pontokra hajtasz pl.3DMark. Ha meg általános használatra akarsz gépet építeni, vagyis inkább net, játék, filmnézés.
Akkor vígan jó a 2 mag.
Olyan játék még nem létezik, ami 4 magot támogat, de nem is hiszem hogy lesz. -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1879 üzenetére
Bizony mennek ezek a E8-as procik mint a vaddisztócsorda
E8200-es bőven elég, semmivel sem jobb egy E8400-es vagy E8500-ös. Csak a szorzó más.
Tuningban tök ugyanazt nyomja mindegyik.Most nem akarom fikázni az Abit-ot, de tuningban meg sem ugatja a DFI-t.
Láttam olyan oldalt ahol ebben a DFI lapban egy E8-ast léggel 600-as FSB-vel toltak -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1877 üzenetére
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #1864 üzenetére
Ok
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1866 üzenetére
Olvasd csak át a tesztet: [link]
DDR3=lókaka -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1860 üzenetére
így már értem
hát hallod nf 680-750-et hagyjad akkor már, inkább nézz valami abit p35-öst. hisz ugyis quadozni akarsz, arra meg az a legjobb ezek közül. x38, háát ha crossfire-t akarsz akkor érdemes, de egyébként nem éri meg azt az árkülönbözetet. ddr3 meg majd egyszer, nagyon nem éri most meg, inkább másra költsd a lovét, mondjuk jobb vga
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #1860 üzenetére
már megvan a vevőd a konfigra? mert egy havernak a lap 90%-ra kellene, ha el tudja passzolni a cuccait. Még az is lehet hogy vevő lenne a procira meg a ram-ra is.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1856 üzenetére
ejha gyorsan jött a váltás...hát ddr3ra nem érdemes költeni szvsz. valami jobb tuning ddr2 odaveri. nézegettem ezt: [link] amugy a lapot miért akarod kicserélni?
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1803 üzenetére
Na ezt nem is tudtam...
Még a csajszi sem mondott ilyen okosságot.
Jó tudni, hogy van ilyen. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1767 üzenetére
szasz ember! mesélj a lanrol!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1767 üzenetére
Na helló
Mi van veled?
Eltüntél, mint fing a szélben -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1633 üzenetére
ejha! jo programnak igérkezik
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1628 üzenetére
Le kell szedni a legújabb MSN-t és csak azzal fogsz tudni belépni.
Nekem is a 7.5-ös volt a kedvencem, de azzal már nem enged belépni.
Töltsd le az MSN Live-ot...a legújabbat, és azzal jó lesz.
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1611 üzenetére
Tudom,hogy te nem csippantod Őket, de lagalább bennük az a jó hogy Mo.-i nagykerből vásárolnak. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1593 üzenetére
ovakodj is tölük, meg olyan is volt h edigital-nál nem éppen azt kapta a srác ami a képen volt...én mondjuk innen ph-rol szedtm össze az egész gépet
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1594 üzenetére
Majd ha meglesz a végleges verzió, azt felrakom...Beta verziókat nem csippantom sajna
, de azért köszi
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1593 üzenetére
Most rendeltem a haveromnak az Ipon-ban egy TT 420-as tápot 10K-ért
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1592 üzenetére
köszi...
kicsit melegnek tartom a fetek(PWM) hőfokát, de talán még elmegy.
Megpróbáltam azt is újrapasztázni, der á van ragaszva a hűtőborda sajnos. Valami kétoldalú matrica van a borda alatta, így inkább nem eröltettem a leszedését.
A proci is szépen felszaladt 56-ra, de ha jobban belegondolok mindkét mag 100%-os terhelés alatt van ilyenkor, tehát ez sem vészes
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1580 üzenetére
Akkor te is kifogtál egy langyi verziót, de szerintem ez a normális.
Tegnap csináltam egy Orthos tesztet 8X350-el (2.8Ghz) teljesen alapon minden: [link]
Egyedül a ramnak (4-4-4-12) adtam 1.87-et a többi fesz Auto-n volt.
Ha megemelem a NB-et 1.31-re akkor megy a proci 8X375-öt (3Ghz), de most arra voltam kiváncsi, hogy alpon mennyre melegszenek a cuccok.
Szerintem nem olyan vészesek az eredmények -
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1583 üzenetére
alakul a helyzet, bár pixtöl nem rendelnék, gari esetén hosszadalmas...
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1512 üzenetére
5-ödikben? akkor aztán nem lehet nehéz edobni a biciklit..mehet mint a veszett malac!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1508 üzenetére
jaja, van itt minden!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1505 üzenetére
nem csoda, az ám a suly/loerö arány!
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #1505 üzenetére
olyan 3-4 sec 100, ezért inkább 200-ra nézzük. Tavaly 14-15 között volt, idén reméljük 12-13 között.
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #1501 üzenetére
nem volt kevés, de jó látni a sok komoly autót a tükörben
utcán nincs ellenfél, gyorsulásin már van.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1492 üzenetére
legyen akkor kéttonusú lambo/kawa zöld!
-
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush- #1489 üzenetére
Köszi
lambó murchielago zöld színje jobban bejön.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1453 üzenetére
mondju az oladso nálma 5v-ra van kötbe ugyanilyen okbol
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1461 üzenetére
Hát nem egy DH canga az tuti
Még 97-ben fűzte a Joló (Matúz) nekem ezt a kereket ezzel a 71g-os Quando golycsapágyas aggyal. Már akkor 270 Ft volt db.-ja ennek a küllőnek.
Amúgy nem jó rá a 2mm-es normál küllőanya. 1.8-as kell abból ispersze az is Ritchey 110/db
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1459 üzenetére
Nekem elöl-hátul 3 keresztem van...
Hátul húzott DT van 2-röl 1.8-ra vékonyított. Elöl húzott Ritchey küllők 1.8-ról 1.5-re vékonyítottEz CC-s canga...le sem tagadhatnám.
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1457 üzenetére
A bringámat hasonlóan, mint te...csak én szerelem.
Régen én is füztem sok kereket, ha jól emlékszem 3 kersztre fűztem mindig.
Már nincs hozzá türelmem, hasonlóan a centírozáshoz. A váci bringaszervizes haverom csinálja...de nagyon profi, csak rábízom az ilyesmit
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1455 üzenetére
Én is a "csináld magad" híve vagyok...így legalább az ember tapasztalatot is szerez, mert ha gond van akkor legalább nem kell fűhöz-fához szaladgálnom segítségért
Persze a saját káromon nem szeretek tanulni
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1452 üzenetére
Végül is volt proci csere a lapban, de nem vettem meg a sráctól. Tehát maradt a régi procim.
Nagyon nem éri meg a felárat.
De hát ugye ki kellet szednem a lapot ehhez a művelethez és így vettem rá magamat a NB átkenésére.Igen ha átpasztázod saját magad a dolgokat, akkor lekedben is jobban megnyugszol.
Ha én veszek egy vidókarit, már az első napon lerobbantom róla a coolert.Soha nem bízok a gyári pasztában
, mert az esetek nagy részében nagyon xarra sikerül.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1447 üzenetére
igen, az oldalso nagyon sokat számit! ha én leveszem az oldallapot, akkor a passziv akrim is tulmelegszik, pedig nem pont rá fujja a levegöt!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1447 üzenetére
szivesen
néha szakmai témáról is diskurálni kell itt, nehogy zárják a topicot nekem
28-32 fok az teljesen jó...én is csak azért kentem át tegnap, mert kiszedtem a lapot procicsere miatt.
Meg persze a kiváncsiság is hajtott, hogy milyen lehet a gyári szutyokNagyon sokat számít egy venti, még akkor is ha nem közvetlenül rá fúj a bordára...lényeg hogy ne maradjon a házba a meleg levegő.
Tiger mostanában hanyagol minket...néha azért beköszön
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1436 üzenetére
hát azt elhiszem
mérete 1.5, és 85psi-n használom!megy mint a golyo, de az uthibákat észre is veszem...félelemetes h emnnyire sz@rok ezek az országutak..egy "tél" alatt rengeteget romlanak.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1430 üzenetére
csáo! jo is az, én is tekerek erre-arra
felhuztam ezeket a Detoator gumikat és eszméletlen mennyivel sebesebb a canga töle
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1430 üzenetére
Szeva pajti...nekem is ideje volna cangáznom már egy kicsit.
Főleg, hogy szerváltam egy vatta új PD-540-es SPD pedált. Be káne már "törnöm"a kicsikét.
Tegnap este átpasztáztam a NB-et...nem is megy fel 28 fok fölé
.
Csináltam róla képeket, hogy micsoda xar a gyári paszta-tapasz...készz szégyen.
Egy Fatal1ty minőségtől nem ezt várnám el.
Délután rakok fel képeket a műveletről...
Most kicsit lefekszem, mert este melóztam és érzem a kóma hatását. -
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1389 üzenetére
Állati jól néz ki...
Lehet, hogy megfertőztél
, és én is lefújom
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush- #1382 üzenetére
Sufnituning...
Fasza
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1395 üzenetére
látod ez egy nagyon jo kérdés...szerintem ragasztani kell ha kioperálom azt onnan..ezen nemsok felxelnivalo van, a bal oldala ugyis eléggé lyukas
és a teteje is olyan fémhálos mint az eleje!
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1391 üzenetére
énsztem valami srpay-el fogom megmüvelni..
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1392 üzenetére
köszke
én is láttam az nvidiásat, háát odabax! arra gondoltam hogy a króm csikokat bevörösözöm. csak az összhang kedvéért
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #1389 üzenetére
ejha! nagyon klafa lett! most már látom hogy neke mis meg kell csinálnoom
mivel festetted le? spray? vagy komolyabb berendezéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest