- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #5722 üzenetére
amugy a T500 nagyon tetszik nekem,imádom ezt a designt,enyémből hiányolom nagyon hogy a kijelzőn nincs zár,viszont tökéletesnek mondható billentyűzet,nem huppog nem hajlik,fasza zsanérok,és kb 15-20 mp alatt használatra kész bootol a windows,gyors mint a villám jol teszi a dolgát
-
-royalflush-
tag
válasz
-royalflush- #5724 üzenetére
ezt leszámítva hogy elment szabira egy napra az ujjlenyomat olvasó(ezt sosem fogom megérteni miért)?!!?!)) ,magasan veri minőségbe a többi gyártó hasonló gépeit....a thinkpad mégiscsak egy ThinkPad,nem bántam meg a vételt
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #5722 üzenetére
én is csodálkoztam....na ezt hallgassátok meg...csajomnál voltam ...tegnap..egy napig állt a gép....előbb beinditom...és csodák csodája...látja a fingerprint szenzort ,sőt tökéletessen működik ismét....ki érti ezt...a thinkpad topikba csak arrol beszélnek mennyire hajlik a monitor fedlapja hasonlók....továbbra is a PH legjobb topikja ez!!!!örörm öröm boldogság
)
szép napot Nektek!! peace -
-royalflush-
tag
igen volt mindenféle..de néha benézek azér
van egy kis problémám azt gondoltam rákérdezek nálatok is ..nem gyengén off a téma.de régen se volt ez nagy gond
szoval vettem nemrég egy thinkpad e520 at...azt tegnap egyszercsak megszűnt működni az ujjlenyomat olvasóm,új driver,még új windows is megvolt (win7),ismét új driver és továbbra is gáz vanmit tegyek ?mit probáljak még?..annyira jo lenne ha nem kéne garanciával rohangálni h beszart a senzor ..
hát kb ennyi
amugy mi újság hogy vagytok? a kolegának is thinkpad ja van nagyon remélem okosabb lesz mint én -
-royalflush-
tag
szép jó napot urak!
-
-royalflush-
tag
Üdv Srácok!
Mindenkinek Buék!
-
-royalflush-
tag
sziasztok!
nem fogjátok elhinni de ismét Fatal1ty tulaj leszek.
visszakerül hozzám a volt gépem
olyan olcsón visszavettem h nem hagyhattam ki
Htpc lesz belőle!! -
-royalflush-
tag
nem baj ne búsuljunk jön a jó idő nemsokára,jó kis forró nyári éjszakák a bringán a városba erre arra,...a legjobb..várom már.
a másik dolog!nem ma járok itt először de nem tudom hogy csináljátok hogy halványabban jelenik meg a hozzászólásotok....azér ez vicces h nem tudomfolyamatosan offolok
igazából az a helyzet h nem tudnám elképzelni más topikba magam,még ha nincs is már sok közöm magához a témához.a többi mindíg olyan idegen volt...ez itt más ugy gondolom,mindíg is ez volt a legkirályabb topik..
buherka és maxxter hozzászólásához csak annyit h jó ötletnek tartanám
"Abit Fatal1ty tulajok baráti körévé"....
Buherka:
én sajna nem voltam idén a hegyekbe bringázni,pedig jó lett volna...az a helyzet h multkor letérdelt a hegyigépem,szóval most csak aszfaltozni tudnék,de az kilőve jelenleg -
-royalflush-
tag
de szééép lett a PH!!
azthittem már elvesztetek srácok,nagy volt itt a csend -
-royalflush-
tag
az előbbi hozzászólást / kt850921 / kollégának cimezném,csak nem jól küldtem el.
-
-royalflush-
tag
köszönöm a linket.csak lesz belőle valami.amugy én a pcmcia ra szavaznék,hogy ne logjon ki kábel a gépből.mégegyszer köszi
amúgy ez komoly hogy már ilyenek is vannak,pl nem láttam még ilyet[link] -
-royalflush-
tag
sziasztok urak!
nem tudná megmondani valaki, hogy notebookba létezik e GPS bővítőkártya,vagy usb-s vagy BT-os?én nem nagyon találtam -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #4811 üzenetére
hát azért nem vagyok akkora mágus mint Ti,de igyekszem
inkább megkérdezlek Titeket az a biztos
a másik dolog meg az hogy kb ennyiér veszik meg a laptopot,és nem sokat tudok még hozzácsapni meg nem is akarok drágábbat venni....nekem ez bőven szerintem 2 évet simán jó lesz.a másik amit kérdezni akartam az az hogy milyen oprendszert ajánlotok..?van egy összekukázott XP-m ami végülis jól működik,meg a laptopon a vista,de ugye az rajta marad,szóval nem tudom...xp-vel nem akarok már szenvedni...de ahogy elnéztem elég horror árba van minden.
-
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #4799 üzenetére
hát nem egyszerű tényleg de előre is köszi srácok..csak nekem valamiér szimpatikusabb az nvidia...de ez az én hülyeségem..mindenesetre megfogadom a tanácsokat.
-
-royalflush-
tag
helloka
igen a tápot semmiképp....nem nagyon extrázok maradok a chieftec-nél,az előző két konfogba is az volt...mindíg hibátlanul üzemelt...500wost néztem 16k körül.
hát igen a vid.kártyával mindíg bajban vagyok...nem nagyon volt még csak Nvidia kártyám ezért kicsit ockodok tőle..de mindenesetre ha jobban megéri elgondolkoznék rajta...esetleg 9800 GT ?? hasonlókkal már nem érdemes foglalkozni? -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #4789 üzenetére
aha elolvastam,jókat írnak róla ...meg tényleg "" jó "" árba van.végülis mihez képest
belinkelem már hogy mire is gondoltam
valami ilyesmi alaplap, egy processzor,meg egy videókártya,meg némi ram,a többi annyira nem érdekel.inkább ezek a kérdéses részek.további szép napot mindenkinek
üdv -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #4785 üzenetére
huu ez finom kis lap,tetszik.viszont mostanában lemaradtam a trendekkel
és nem vagyok teljessen naprakész.videókártyábol is kinéztem egyet...dehát nemtudom...szerintem inkább majd belinkelem a konfigot amit összeállítottam.
amúgy pont ilyen kérdéseim lettek volna ,hogy 775 vagy i7 i5...meg ha lehetne vagy szükség van rá jó lenne DDR3mas ram is... -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #4777 üzenetére
jaja visszahúz,bánom is néha hogy eladtam a kis lapomat.
de ha minden jól megy most rakok össze megint egy nagygépet,játékra stb.nem mintha nem birná a notim a Warcraftot,csak újítani akarok.
ezügyben majd lehet fogom kérni a tanácsodat ha itt lesz az ideje,kb 1 honap.
a plexizés pörög ezerrel,....hálistennek.még mindég ez a legkirályabb totyik
-
-royalflush-
tag
Boldog Új Évet kívánok az összes kedves fórumtársnak!!
-
-royalflush-
tag
üdvözletem a kedves fórumtársaknak
-
-royalflush-
tag
szerintem országutra fékerőben nem kellhet több, mint amit egy jol beállitott V fék produkál..
a tárcsának országuton talán a rossz vizes időben lenne jelentősége,meg mondjuk jol is néz ki....de kérdés h mennyit bringázol saras vizes időben.....ha sokat mész hamar megeszi a felnit is meg a fékpofát is,tárcsa joval tovább birja..persze ez is fékpofa függő....
a kis bringás topik
engem egyszer lelőnek a módik,az tuti.... -
-royalflush-
tag
én azon filoztam,h ugye nekem van az országutim(f.moser),ezt a bringát meg amit összerakok hegyekre meg erdőre,fűzök bele két cserekereket,sima szlikkgumisat,meg egy durva terepre valo gumisat,mondjuk ezzel csak az a baj h akkor már kéne még két tárcsa is a fékeknek...akkor lenne tuti de ez mind péééz..de igy még valamennyire mondhatni van mindenhova gépem....
-
-royalflush-
tag
ja amugy elvitték a gépemet....kicsit sajnálom is
nekem nagyon jol teljesített az alaplap és a többi is.......
remélem azért majd még szóbaálltok velem mert nincs már fatal1tym -
-royalflush-
tag
hát figyu tesa!!én télen is küldöm a kerót...jo mondjuk havazásba és jégesőbe persze nem tolom....volt idő amikor muszáj volt bringafutár koromba....nem volt tul jo kötelezőszerűen menni...meg se kottyan a melohelyem
...nem nagyon hagyom pihenni szegénykéimet
igen nekem is hiányzik az erdő,pedig csak kb 3 honapja nincs montim,alig várom h mehessek ujra -
-royalflush-
tag
nagyon köszi már segitettél is....épp most formázza...tényleg ez volt a baj..meg nem inicializálta vagy mi...
bringa természetessen megvan...én fél hat körül száltam le rola amikor hazaértem a melobol,csak azzal járok dolgozni,mondjuk reggelente kissé hüvi van már
a hegyibringát eladtam ..épp épitgetem a másikat...ezt egy majdnem CC bringának szánom,igaz dh hajtoművel meg kormánnyal...de egy olyan mindenes bringát akarok,amivel lehet mértékkel mászni is meg ha kell lehessen zuzni lefele erdőbe -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #3261 üzenetére
köszi a választ!
más!: vettem ma egy külső vinyot,egy házat meg egy 160 gb samsung vinyot......nem találom sehol
nincs a sajátgépben!!!!hol keressem vagy mi ilyenkor a teendő kedves kolegák????már kész vagyok teljessen....
eszközkezelőben ott van....nem értem
léci segitsetek!!
köszi üdv -
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #3254 üzenetére
amugy köszi neked is hogy válasszoltál !!!
rendes tőled
üdv jo éjt
-
-royalflush-
tag
válasz
stephenpoe #3254 üzenetére
helo!
csak ide-s vinyo van,a másik lehuzva -..........
de mint látom Grunge kolega le is irta a választ...... -
-royalflush-
tag
sziasztok
kicsit ég a pofámrol a bör h nem is válaszoltam a multkor és eltüntem...na mind1 jo rég volt
meg tudnátok mondani nekem h van egy gépem,amit itt egyesek ismernek is....ugye sata-ás vinyom van...és belerakok egy ide-s vinyot és nem bootol be rola..azon is van egy windows...
mert ugy néz ki eladom mostmár tényleg és a vevőnek a saját vinyojával kell mert h adatok meg mittoomén....pedig felajánlottam neki adatmentés ujj win stbnemértem mind1..hülyeség az egész.....
szoval mi lehet??elvileg masteren van......vagy biosba át kell állitani valamit....vagy egy másik win soha nem is fog elindulni az én konfigommal??
bocs h ilyen hülye kérdésekkel fárasztalak titeket..meg nem gyengén off
üdv
-
-royalflush-
tag
megvettem a notit...
Hp Pavilion DV5xxxx......egyenlőre ismerkedem vele...sajna vista van rajta,és nem is nagyon találok sehol xp drivereket rá.....ennek nem örülök....
amugy nagyon finom,jol össze van rakva! -
-royalflush-
tag
hát hallod én világ életembe Bmx,Monti(freeride) párti voltam....
de! mióta összeraktam ezt az országutit le se szálok rola,edzésnek is jo és lényegesen hamarabb jutsz Á-bol B-be ami azé szempont,és élmény vele az egész...
ezzel nem azt akarom mondani h a monti nem jo,mert van nekem is,hanem hogy más világ.....
csak egy hátránya van amit Te is mondtál,h a rossz magyar utak(amugy röhely helyenként az utminőség,akár a középkor),meg is érzem 9Bár nyomással az utolsó repedést is főleg sugárra fűzött kerékkel........ -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #3037 üzenetére
köszi!
válaszod kielégitő mint mindig
lehet beleugrok én is egy lenovoba,már nem csak azé mert neked is ez van hanem nekem is ezek voltak szinpatikusak,árétékben tuti.......
sony-t nem szeretem.......
nekem ez lesz a negyedik notim,néha elborulok és összerakok egy asztalit,de mostanában annyira nem játszom h felesleges,talán a jo idő miatt is..... -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #3032 üzenetére
helloka!!
kösz a linket.
megválok mert laptopot veszek,meg álltalában évente lecserélem a konfigot is,és nincs most pénzem külön laptopra,keveset vagyok itthon azt kell a gép.........
jaja dogoskodom hétköznap keményenplexizek még mindég.....
bringa megy tesokám??...ja és grat a rangodhoz
-
-royalflush-
tag
sziasztok!
rég jártam erre,kicsit szégyelem is magam
minden okés veletek?
kis segitség kéne nekem:be kéne árazni a gépemet,ugyanis eladnám szegénykét....
amugy multkor amikor el akartam adni végül nem jött össze...
azért kérem a segitségeteket,mert mostanába nagyon nem vagyok naprakész pc téren,amugy hibátlanul muzsikál a kis fatal1ty,és a többi motyo......
előre is köszi a segitséget -
-royalflush-
tag
szevasztok !!!
mi ujság itt felétek skacok?
mindenkinek szuperál a kis lapja? -
-royalflush-
tag
buherka grunge köszi az utbaigazitást,megfogadom a tanácsokat...
-
-royalflush-
tag
körülnéztem ahol linkeltél,és valoban vannak jo ramok elfogadható áron ...
jolvan lassan összeáll a kép h mi legyen
köszi az infókat.....én dinitrollal fújtam a házat)műanyagos spray(,és hálégnek ez nem jön le még ha direkt akarom akkor se
...sajna ez a festék hibája h lepattog
-
-royalflush-
tag
buherka kolega Te milyen alaplapot javasolsz,ami birja a tuningot és lehet gyilkolni....amit grunge linkelt az tetszene is csak nem látok sehol h árulnák....IP35 Pro XE......
-
-royalflush-
tag
félre ne érts nem a lappal van bajom csak jo pénzt kapok érte kompletten azért adom el...
nemtudom milyen lehet a x38 csipszet.....vagy nForce 680-750 valami...mit javasolsz?a ddr 3 ram meg azért gondoltam h majd tudnám fejleszteni későbbiekben...bár nálam semmi nem tart sokáig.....
-
-royalflush-
tag
sziasztok srácok!
ugy néz ki megválok szeretett konfigomtol
abitbol mit érdemes vennem szerintetek?négymagos procival 2 gb rammal ,és egy videokarival rakom össze ugy néz ki a másikat....nem lenne baj ddr3 mas lap.... -
-royalflush-
tag
a festéssel kapcsolatba az se mindegy h milyen CAP(szórófej) van rajta,boltba kell kérni a legtöbbe van is,ugynevezett SOFT cap-et...azzal nagyon szépen lehet fényezni kb 70 huf darabja....a gyári cap fröcsköl és nagyon gáz ahogy terit,ugyhogy ha nem nagyon van rutinod ebben mindenképp vegyél soft cap et...és többször hagyd kiszáradni ha kell finommal csiszolj kicsit majd ismét festékréteg...
-
-royalflush-
tag
szasztok srácok
-
-royalflush-
tag
kellemes húsvétot mindenkinek...pár napig nem leszek -
-royalflush-
tag
srácok van egy kis problémám...
tegnap ujjraraktam a winfost,telepítettem az msn-t....és nem tudok belépni az istenért se...
ezt irja: Megjelent a szoftver újabb verzioja.A folytatáshoz telepítenie kell ezt az ujabb verziót.Megteszi most??..igen...nem.....
a lényeg h nem települ és nem csinál semmi,nem tudok belépni az msn be........szerintetek mit csináljak??mostanába fáraszt az msn ezekkel a faxságokkal..... -
-royalflush-
tag
nem tudom nem volt még szerencsém pix és díszes csapatához......
hálistennek egy két dologtol eltekintve nagykerben vásárolok,meg aquában.......velük nincs bajom.....pix és extrem digitalt nem ismerem,de ezekszerint olyan gusztustalanok mint ipon és társai....jo tudni.... -
-royalflush-
tag
lassan tényleg uj topik kell: Fatal1ty-bringás-és tuning topik
-
-royalflush-
tag
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1458 üzenetére
igen a három kereszt a legjobb,tartás és sulyszempontbol...én szeretek kereket fűzni..volt már párszázba részem,dolgoztam a Velvártba mag a HP műhelybe is
nekem a gt-n háromkereszt DT alpine küllőkkela Moser-en sugár elől DT küllő,hátul bal oldal sugár jobb oldal racsni felöl háromkereszt DT sviss
-
-royalflush-
tag
jaja oldalra raktam ezt is,és nem pont rá fujja,szívora van állítva a vga magasságába...
mondjuk nekem az nb -n is van venti,a procin meg a tápon kivül 4 plusz venti azért megtette a pozitív hatását,2 ezek közül gyárilag halk mint állat,alacsony fordulat,,,a másik kettőt én szabájoztam le ,ugyhogy halk is ami nekem fontos tényező -
-royalflush-
tag
válasz
buherka #1441 üzenetére
na ez jo kis műtét
kössz a tanácsokat,jol jöhetnek majd..
amugy nemtudom mi történt a chipemmel de mostanába még annyira se melexik,mint eddig,28-31 fok körül van mindig.....enyit számítana az a venti amit most raktam beTiger kolegával amugy mi lehet?ezer év nem járt itt........
-
-royalflush-
tag
üdv tesókáim
nem volt időm forumozni az elmult napokba,orba szájba bringáztam a hegyekbe
de mostmár offolok ezerrel újra -
-royalflush-
tag
ha vennék tuti cm690 et vennék csak félek előbb utóbb arra a sorsra jutna mint az összes többi: FLEX
eddig nem maradt ház egybe a kezem alatt ,mindíg variálok
na látod az egy nagyon jo ötlet h bevörösözöd a kromcsíkokat,tuti jol nézne ki, a fekete belsővel nameg külsővel
amugy szét lehet anyira szedni h ne kelljen kiragasztani?vagy az a csík oda van integrálva?persze sprey vel !
-
-royalflush-
tag
fedél nélkül [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged