- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Talán már volt erről szó: a deréktámasz nálatok is elmászik?
Beállítom egy bizonyos magasságra és a nap végére a folyamatos mozgástól egyre feljebb és fejlebb mászik. Ezért pár naponta után kell állítani.
Kezdek gyanút fogni, hogy ez normális jelenség lehet, mert Haworth és HM széknél is tapasztaltam már.
Valakinek van hasonló tapasztalata? -
Veron
addikt
válasz
LLKobe #10185 üzenetére
Ezzel egyáltalán nem értek egyet.
Próbáltam Fernt lumbar supporttal és anélkül is. Nekem egyértelműen az előző verzió tűnt kényelmesebbnek, valamint az utóbbi háttámlájában furán hullámzik, amit a lumbar megakadályoz.
Természetesen megvan a lehetősége, hogy valakinek a "sima" verzió jobban tetszik, de nem gondolnám, hogy egyetemesen kijelenthető, hogy azt kell venni.
Fejtámláról nincs személyes tapasztalatom, de a review-k alapján azt én is kerülném.@rAY.BAN: Mi az a DC, ahol 215k a Sayl? Ami tényleg egy frankó szék kisebb méretre.
-
Veron
addikt
válasz
WOLF1stein #10126 üzenetére
No igen, nekem nem világos: a lumbar support a színes verziókhoz is feláras, vagy az mar tartalmazza? Ezek általában előre legyártott darabok, így mi értelme lenne az opciós lumbar supportnak?
-
Veron
addikt
válasz
Akhal24 #10175 üzenetére
a Mirráknál figyelni kell a háttámlára. egy műanyag rácsos anyagról van szó, amin kis repedések keletkezhetnek. esetleg ez a műanyag be van vonva egy vékony szivacsos anyaggal, az pedig kophat, főleg a sarkainál.
emellett az ülőlapot is érdemes szemügyre venni, a mesh anyagban is lehetnek szakadások. ha Mirra 1-ről van szó, akkor a mesh alatt, elöl van egy szivacs, az szeret deformálódni.
a karfa szivacsos részét szokták a felelőtlen talajok legyalulni, ha beszorítják az asztal alá.
kérdezz rá esetleg, hogy tisztították-e. mivel fentről eléggé "nyitott" a szék, a meshen keresztül mellette beeshet a kosz a mechanikába. évek alatt felgyült dzsuvát nem ár kitisztítani. persze ez attól is függ hány éves székek.
ezenkívül az alapfunkcióit nézd át (működjenek a különféle állítás lehetőségek).
-
Veron
addikt
válasz
Merchior #9987 üzenetére
Én kb. 42 cm-re szoktam állítani, a HM Mirra 1-2 tudja ezt, de szerintem a 41-et is. A Mirra 2 kartámasza közti táv széles lesz neki, nem ajánlom, a Mirra 1 pár cm-rel keskenyebb.
Én az Abkantoortól (refurbishedmiller.com) vásároltam egy refurbished Mirra 1-et és eddig meg vagyok elégedve, nagyon korrekt a customer service. -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Gellértnek van még néhány szebb állapotú, de jelentősen drágább. [link]
Én is Mirra 1-en gondolkodom (vagy Zody classicon), ha ki vannak takaríva, esetleg újrafújva és néhány alkatrész cserélve, akkor elvileg lehetnek akár új állapotúak is. Nem szivacs van az ülőlapon, hanem mesh.
Itt van Olivier Girard (Posture guy) videója a saját Mirrájáról. Az sokat elárul, hogy 15 éve ül benne. [link2]
-
Veron
addikt
Itt írtam pár modellről, köztük a WAU-ról és Heroról. Én utóbbit venném, ha onnan kellene választani, ha mindenképp WAU sorozat akkor a WAU FAB (nem WAU 2) a favoritom.
-
Veron
addikt
Zody nem egy rossz szék, annak ellenére hogy 10-12 éves design és most újonnan jó árban is van.
viszont a háttámla dőlésszöge megosztó, minden 2. tesztben írják, hogy túlságosan dől. cserébe a forward tiltet aktiválva meg jó pozícióban ülsz, egy picit a térded felé, lejt ilyenkor az ülőlap.
nem tudom ez mennyire zavaró hosszú távon, mert üléspróba erejéig nem volt az. erről LLKobe tud nyilatkozni. -
Veron
addikt
nyilván, csak leírtam az én utam, befolyásolási szándék nélkül.
asztal nekem is kell, enyém kb. 2 cm-rel magasabb, mint ideális lenne. -
-
Veron
addikt
Leírom az elmúlt napok, hetek tapasztalatait irodaszékekkel kapcsolatban. Azt hiszem az összes jegyzett márka, szóba jöhető modelljét kipróbáltam. Csak a tisztánlátás kedvéért, 150e Ft-ig kerestem új széket, 170 cm / 64 kg paraméterekkel.
Spoiler: ennyiért nem létezik normális darab.És akkor következzenek a próbált darabok, az árak nettó euróban.
Először az officeplaza.hu-s székekkel kezdtem.WAU/WAU2: Szerintem a WAU jobb a háttámla kialakítása miatt, mert felfelé keskenyedik. Egy kicsit magasabban van a karfa, mint szeretném, amúgy nem tűnik rossz széknek, bár full műanyag az egész. Nekem a szivacsos (FAB) jobban bejött, mint a mesh. Viszont a legidegesítőbb benne a fejtámla. Annyira idióta pozícióban van, hogy előretolja a tarkóm egy nem természetesen pozícióba. 360 EUR
Reya: Nagyon jó az elasztomer háttámla (lehet mesh-sel is kérni), flexibilis. De deréktámasz nincs, és ott baltázták el, hogy egy béna 2D karfát tettek rá, amit nem lehet eléggé hátrahúzni, így az asztalhoz sem lehet eléggé közel húzni a széket. 350 EUR
Hero: Nem rossz szék, kellemes ülőpárna, a fejtámla sem tolakodó. Viszont a karfát nem lehet megfelelően alacsonyra engedni. Üröm az örömben, hogy alulról van felfogatva a vázra, így távtartóval és hosszabb csavarral ez a probléma orvosolható. A háttámladőlés erőssége nem szabályozható, de ha nagyon kellene választanom innen, akkor ez lenne az. 360 EUR
Steelcase
Series2: Nem is rossz, hiába kétpálcás modell. A háttámla valami TriFlex szerű műanyag, ami egészen jól tart. Viszont oldalról úgy vág, mint a penge, kellemetlen a felkarnak, ha hozzáér. Szerencsére lehet valami mesh-szerű anyagot kérni rá és úgy kellemesebb.
Az karfa nagyon jó, tág határok között állítható. Az ülőlap nagyon kemény, a háttámladőlés erőssége 2 lépcsőben állítható. Nekem ez kevésnek bizonyult. Ha vékonyabban fog a ceruza, el is hoztam volna. 610 EURAmia: Zseniális szék, ha 3 cm-rel magasabb lennék, nem próbáltam volna tovább. Tök jó, puha ülőlap, háttámla, állíható dőléserősség, egyedül forward tilt nincs (és más Steelcase-ben sem). Hibátlan szék, egészen addig, amig a karfát nem állítottam. Puha, jó méretű, viszont nem lehet elég mélyre engedni.
800 EUR
Leap v2: Sokat nem ültem benne. Először kicsit meredeknek tűnt a háttámla, de másodjára belehuppanva már nem volt gond. Karfa jól használható, számomra megfelelően beállítható, dőléserősség állítható. Minden oké vele, 1000 EUR
Gesture: Nem nagyon emlékszem rá. Drága és a karfa túl magas nekem.
Herman Miller
Verus: Ez a HM kétpálcára (a Lino) mellett és meglepően kényelmes. TriFlex vagy mesh lehet a háta, nekem utóbbi tetszett, nagyon jó érdés volt nekidőlni. A deréktámasz ilyen kis filigrán műanyag valami. Nem az örökkévalóságnak készült, de teszi a dolgát és magasságban állítható. Legnagyobb baja, hogy itt is nagyon vág a mesh keret, hónapokat kell rá várni... valamint az ára. 680 EUR
Sayl: Na ez bekerült a top 4-be nálam. Nem gondoltam volna, de nagyon jó szék alacsonyabb kollégáknak. A kidolgozás, masszivitás nincs a Mirra/Aeron szintjén, de rendesen össze van rakva, egyedül a karfa lötyögős kicsit teljesen kihúzott állapotban. Viszont tág határok közt állítható és puha, ellenben nagyon-nagyon könnyen mozog.
Deréktámasz a Veruséhoz hasonló, azaz legalább van. Ülőlap rendben van, puha, kényelmes, a háttámla meg a legjobb az összes közül. Jól néz ki, irtó flexibilis, kényelmes, van forward tilt. Sokat kell rá várni, ha egyedileg készül. Egyébként mechanikáját tekintve közelebb áll a Mirrához, mint Verushoz. 740 EUR.Mirra 2: Egyik kedvencem, de nem hibátlan. Szerintem ez is jól néz ki, de ami fontosabb, olyan benne ülni, mintha lebegnék. Mesh ülőlap, TriFlex háttámlap, ami az első döbbenet ellenére kényelmes. A deréktámasz intenzív, jól tart, állítható. Az ülőlap nem előre-hátra csúsztatható, mint minden egyéb széken, hanem az ülőlap elejét lehet egy pár centis sávban fel-le mogatni (Triflex). Ez is nagyszerűen működik. Van forward tilt.
Az egyetlen design flaw itt a kartámasz és nem azért mert egy amőbára hajaz és domború. Azt meg lehetne szokni, de 4D létére sem lehet elég közel tolni egymástól, így nagy a távolság közöttük. Újonnan 950 EUR körül van, reburbishedként 600 EUR körül kapni főleg Hollandiában (pl. offeco.nl)Mirra 1: Újonnan már hosszú évek óta nem kapható, refurbishedként igen. Nagyon hasonló méretekben és kényelemben is az új modellhez. Az ülőlap eleje alatt van egy kis szivacsréteg, amit érezni, ellentétben a Mirra 2-vel.
Emellett az ülőlap picit nagyobb, mint az újon, viszont a 3D karfát közelebb lehet tolni kb. 2 cm-rel. És utóbbi miatt érdekes számomra. Egyébként a több fém alkatrész miatt nehezebb, mint a Mirra 2. 500 EURAeron remastered: Próbálgattam, gondolkodtam melyik méret legyen, de sehogy sem akart összejönni a szerelem. A classicban a függőleges pozíció is kicsit döntött, ami nekem nem tetszik, ezért remasteredet kerestem mindenképp.
A legeslegjobb ülőlapja és háttámla ennek van szerintem, az a mesh hihetetlenül kényelmes. Több deréktámaszrendszer van, én a fel-le állítós megoldást és a PostureFit-et próbáltam. Hiába utóbbi a csúcs, azt csak erősségben lehet állítani, a pozícióját nem. Inkább a "butább" fel-le állítósra. A kartámasz a legpuhább az összes közül, csak 3D, közelíteni nem lehet, csak befordítani. Ennek ellenére megtaláltam a kényelmes pozíciót.
A legnagyobb gondom a B mérettel az volt, hogy hosszú az ülőlap és ugyan nem vágta a vádlim, de pont hozzáért és zavart. Az A méret ülőlapja sem sokkal rövidebb (1,5-2 cm), viszont az érezhetően kisebb szék.
Újonnan 1300 EUR, reburbishedként 750 EUR.Haworth
Zody classic: Csak ezt árulják Európában, az online shopban is csak ilyen van egyelőre. Először dobtam, de mivel úgy mentem a Haworthbe, adtam neki egy esély és nem hiába. Tudni kell róla, hogy a függőleges pozíciójában is rettentően hátradől, számomra ez használhatatlanná teszi gépeléshez. DE! A forward tilt aktiválásával annyira dől előre, hogy a comb kissé vízszintes alá kerül, a törzs pedig függőlegesbe, elérve egy nagyon kényelmes helyzetet. Nem tudom, hogy ez szándékos, vagy csak egy workaround, de működni látszik.
Egyébként mindent tud, amit kell, jó iparosmunka, nagy hibák nélkül. Karfa sokfelé allítható, a mesh keret itt is egészen merev, de nem annyira, mint a korábban említetteknél. Az ülőlap meglehetősen kemény, de még nem zavaró. Ára pedig megáll 550 EUR-ban.Fern: Ez is egy nagyon jó szék. Szuper az ülőlap, jó a háttámla formázása, flexibilis, felfelé keskenyedik, ezért a vállat nem korlátozza. Talán-talán egy picit függőlegesebben áll, mint a teljesen ideális, de csak ha nagyon bele akarok kötni. A kartámla a legtágabb határok közt állítható, puha. A forward tilt itt értelmezhetetlen, mert csak az ülőlap dől, a háttámla nem.
Viszont a deréktámasz nélküli budget verzió fekete színben nekem nem is tetszik (ezzel együtt tudnék élni), de nem tartja eléggé a derekam. Nem élhetetlen, de ekkora összegért mégsem ezt választanám. Ja és hullámzik a háttámla, olyan mint mikor egy zipzárt húz fel az ember. Fura érzés.
A deréktámaszos egyedi gyártású verzió más szint. Annak a háttámlája is szuper és nem hullámzik. Erős a deréktámasz, erősséget nem lehet állítani, de teljesen letolva is jobb érzés, mint nélküle. Ha nagyon nem tetszik, ki lehet operálni, de utólag már nem lehet beletenni. Ha végtelen pénzem lenne, akkor ezt venném világos színben, lumbar supporttal. kb. 1050 EUR. Deréktámasz nélkül feketében 670 EUR.Ha eddig elolvastad, akkor mérhetetlenül kitartó van. Jár a pacsi.
Verdikt
Leszűkítettem a kört, de még nem döntöttem. Sayl éppen lecsúszott a dobogóról. Jöjjenek a dobogósok, sorrend nélkül.
Fern. Szuper szék, nehéz belekötni, de kell bele deréktámasz és akkor már legyen attraktív is. Ez min. nettó 1050 EUR. Nem tudom, hogy közel dupla áron kétszer olyan jó-e mint az alábbiak.Zody classic. Egy nagy hibája a háttámla, ami nem függőleges... kivéve ha aktiválva van a forward tilt. Lehet puhább az ülőlapja, 550 EUR-ért jó lehet, mivel új darabról van szó. Máskülönben lecsúszna a dobogóról.
refurbished Mirra 1/2. Nagy kedvenceim, ha a 2-nek közelebb lehetne tolni a karfáját, már megvettem volna. Viszont mivel refurbished, van egy ellenérzésem, mert jobban szeretnék újat.
Hipotetikusan a legjobb szék egy olyan hibrid lenne, ahol egy rövidített B Aeron ülőlapra Sayl háttámlát tennének, a Fern buborékszerű lumbar supportjábal. Szintén a Fern karfa mechanikájára az Aeron anyagát húznák rá.
Remélem, valakinek segített ez a kis szösszenet!
Ha van tanácsotok számomra a saját dobogósaimmal kapcsolatban, azt is szívesen veszem. -
Veron
addikt
Azt állítja a Haworth, hogy ez normális jelenség, mert a deréktámasz a legkisebb szükséges nyomást fejti ki a derékra. Ha beállítod betonkeményre egyenesen ülve, de közben mozogsz, a deréktámasz adaptálódik az új pozíciókhoz és csökkenti a nyomást.
Legalábbis Gábor ezt mondta... hogy ez bug vagy feature nem tudom.Viszont a review-kkal összhangban megállapítottam, hogy a Zody függőleges helyzetban is túlságosan hátradőltem, abban a pozícióban nem tudom gépelni. Viszont bekapcsolva a forward tiltet, már megfelelőnek és kényelmesnek tűnt a helyzet.
-
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9624 üzenetére
köszi szépen az infot.
Én az A és B Aeron között filózom. Az A talán keskeny ülőfelületben, de a kartámasz pont ezért közelebb van 2 cm-rel, ami kényelmesebb számomra.
Érdekes módon mind az A mint a B ülőlapját nagyjából egyforma hosszúnak éreztem. B-nél egy ujj, A-nál másfél fér be a térhajlat és az ülőlap közé. -
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9622 üzenetére
Szerintem, ha egyedi gyártású, akkor nem küldheted vissza.
Hogy jutottál el a Haworth-be? Egyeztettél időpontot, vagy besétáltál? Ha előbbi, akkor milyen számon érted el őket?
Aeron vs Fern csatában inkább Fern tetszett jobban és miért? Milyen magas vagy?
Több kérdésem nincs
Köszi! -
Veron
addikt
válasz
fadam91 #9613 üzenetére
Legalább tudtál beszélni a Haworth-tel.
Én nem érem el őket telefonon és emailben is csak hatalmas csúszással válaszolnak, de akkor sem minden kérdésre. Ilyen szempontból vállalhatatlan a Haworth, az említett Europa Designnál pedig minden kívánságom lesték... nyilván sokkal magasabb vételárért.Van itt valaki aki 170 cm/63 kg körüli méretekkel használt Aeront. Ha igen, melyik méretet?
-
Veron
addikt
Két székre szűkítettem a kört: HM Sayl és Haworth Fern, mindkettő nettó 270k Ft körül van. Van aki próbálta mindkét széket?
A Fernben nem tetszik, hogy nincs deréktámasz és a fekete színe, míg a Saylben a nagyon könnyen mozgó kartámasz. -
Veron
addikt
ezt én is szeretném tudni, talán a tapasztaltabbak meg tudják mondani.
júniusi akcióban 10-40% között volt az engedmény, 30%-ot különösebb gond nélkül el lehetett érni.
korábbi akciókról nem tudok nyilatkozni sajnos, akkor még nem voltam képben a székekkek (nem is ismertem a márkát) -
Veron
addikt
válasz
kalooria #9601 üzenetére
saját tapasztalat alapján nincs.
azt vettem észre, hogy 150e Ft alatt kb. nem kapni értelmezhető széket.
150-300 között találni 1-2 modellt, ami bizonyos kondíciók mellett jó lehet.
és 300 fölött indulnak a jók.
szomorú mert én 150e Ft-os kerettel indultam, már 250 körül járok.
saját vélemény, a tévedés jogát fenntartom. -
Veron
addikt
az európai Haworth shopban 990 helyett most csak 850 eur a Fern
-
Veron
addikt
Van valakinek sejtése a következő Haworth akció időpontjáról?
Tudjátok esetleg egy, az online shopban 1000 euróért kínált széket mennyiért lehet megvásárolni a magyar forgalmazónál? Cégre vásárlás miatt kérdezem és az online shopban nincs ilyen opció (plusz más színben kellene). -
Veron
addikt
Természetesen a Markus csak egy példa volt, de vannak állíható kartámaszos székek 100 alatt és a Markus felett.
"Egy párnától pedig nem fogsz "dinamikusan" ülni. Ezt hívják kókány megoldásnak."
Miért nem? No offense, tényleg érdekel. Elvileg a párnák ezért vannak."Sokszor leírtam már, ha neked is meg kell járnod a fizikoterápiát, gyógytornát, hónapokig majd beszarni minden mozdulatnál, akkor azt mondod majd hogy igazam volt. Amit most megspórolsz egy normális széken, majd az orvosnak fizeted ki."
Igen ez világos. A kérdés az, hogy az extra árat a tartósságot vagy a ergonómia miatt fizeted ki? Az előző gondolatkísérlet ezt hivatott modellezni. -
Veron
addikt
Hol hibázik a következő gondolatmenet?
Veszek egy nem hulladék széket, mondjuk Markust és ráteszek egy ülőpárnát a dinamikus ülés érdekében. Plusz felvértezem a setupot egy állva is használható asztallal.
Világos, hogy nem tartanak az örökkévalóságig, de ergonomikus és olcsó megoldás. Vagy tévedek?Már kínomban mindenféle széket megnéztem neten. HM, Haworth, Spinalis, Merryfair/unique, de egyik sem tetszik ár-érték arányban.
-
-
Veron
addikt
Melyik tűnik jobb ajánlatnak 260k körül, amennyiben mindkettő komfortos?
Reburbished Aeron classic vagy
Új Zody -
Veron
addikt
Azt vettem észre, hogy az állítható deréktámasz mélysége idővel elállítódik. 1-2 nap után állítani kell rajta. Valakinek volt már hasonló problémája, és tudta házilag ovosolni?
-
Veron
addikt
válasz
karoly1600 #9423 üzenetére
Ha a Markust helyén kezeled, akkor egy csalódásmentes, élhető széket kapsz. Ez azt jelenti, hogy ár-érték arányban néhány évre (embere válogatja, hogy ez 2-3 vagy akár 5-6 év) egy megfelelő széket kapsz. Azonban minél többet ülsz a gép előtt annál inkább ütközhet ki a hátránya a drágább, ergonomikus székekkel szemben.
-
Veron
addikt
köszi a visszajelzést. korrekt volt a kiszolgálás, és azóta is normális hangnemben levelezünk.
abban egyetértünk, hogy kényelmes a szék.
esetleg az ülőlapot nem nézted? van egy kis verzikális kotyogása, de lehet csak a tilt funkció miatt van és minden példányos megtalálható. -
Veron
addikt
Csak Beruháztam egy használt Very taskra. Kiválasztottam egy szép darabot, még maradt 2 raktáron.
Ahogy egymásba voltak forgatva a másik szék háttámla kerete egy csíkban megnyomta az ülőlapot. Azt állították kirúgja magát, egyelőre ezt várom. -
Veron
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9316 üzenetére
Köszönöm.
Ahogy nézem az adott szék mk1-es lehet, ami 2005 előttre datálható. Viszont refurbished, azaz a karfa, mesh (a keret is talán?), a lábcsillag újrafújva, szerkezet tisztítva.
Egyetlen dolog miatt választanám a remastered verziót, az a kissé előrébb döntött pozíció, mert a classicban egy vízszintesenebben ültem, mint szeretném. -
Veron
addikt
válasz
rAY.BAN #9303 üzenetére
Köszi.
Refurbished Aeron, nem remastered.
Megnéztem mindkét széket, kényelmesnek tűnt 20-25 perc alatt... Bár ennyi idő alatt az Ikeasok is annak tűntek.Az Aeron nagyon masszivnak tűnt és kicsit kopottabbnak is ( nyilván). Maga a mesh koncepció tetszik, nem vágta a keret a lábam és az is szimpi, Hogy inkább szürke mintsem fekete. Talán az én ízlésemnek egy kissé túl hátradőlt a default pozíció esa karfa sem állítható olyan sokféleképpen..
A Fern majdnem makulátlan állapotú, fél éves. Jobban testreszabhatónak éreztem pl. A 4D karfa miatt. A szivacsozás nagyon kényelmes volt. Sajnos ez viszont teljesen fekete és a deréktámasz is lehetne erőteljesebb (lumbar support nélküli kivitel).
Ezek mellett ott van még a használt Very task, új Wau kicsit (~70e ft) olcsóbban. Ezek mellé állítható asztalt is vennék, ha már olcsóbbak.
És van még akciós új Zody a Haworth oldaláról az Aeron es Fern árszintjén. -
Veron
addikt
Már feljebbtoltam a keretem és lemondtam a világos színről is.
Van refurbished Aeron gen1 B méret 260ért és néhány hónapos Fern 270ért.
170 cm magas vagyok, melyiket vessem alá inkább üléspróbának? -
Veron
addikt
Haworth oldalát megnéztem és találtam ilyet: nem fekete Zodyk 700 EUR-ért.
Én még mindig WAU álmokat kergetek, de még nem volt szívem megrendelni. -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Micsoda diszkrimináció, hogy se a Fernt se a Zodyt nem árulják Európában fehérben. Akkor még lehet én is pörgetnék egyet, annyira ajánljátokna márkát.
Egy hangos gondolat : nem érdemes inkább egy közepesen jó széket venni plusz egy emelhető asztalt, mint egy drága széket egy fix asztallal?
-
Veron
addikt
What the hell is elasztomer? Létezik mesh, fab és elasztomer kivitelben is a WAU. Valaki próbálta, hasonló a mesh-hez?
-
Veron
addikt
Megnéztem a használt Very taskot.
Tényleg kényelmes szék ( 5-10 perc üldögélés), de nem tűnt kényelmesebbnek, mint a WAU. Plusz hiába nagyon jó állapotú, lehet látni rajta itt-ott némi használati nyomot. A minőségét nem kívánom megkérdőjelezni, gondolom sokkal tovább tart majd mint a WAU.
Viszont én mégis utóbbi felé veszem az Irányt. Beültem a szivacsosba és még kényelmesebb volt a mesh. Vicces, hogy a WAU mesh komfortosabb volt nekem mint a WAU 2, de szivacsosból csak a 2 volt kirakva és szinte tökéletesnek tűnt. Ha nagyon bele akarok kötni, akkor a kemény kartámaszt és a kissé hangsúlyos fejtámaszt mondanám.
Azon vacillálok, hogy az elvileg hozzám jobban passzoló WAU vagy a kipróbált 2 legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest