- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
WOLF1stein #10736 üzenetére
Igen, többek között a te beszámolód hatására is kezdtem el szemezgetni az Ergotech-kel.
Ha még egyszer visszajutok és talán picit több időm lesz, akkor adok neki még egy esélyt, hogy magamra tudom-e szabni.szerk: mi számít magasnak amúgy? én 180cm vagyok.
-
Veron
addikt
válasz
WOLF1stein #10126 üzenetére
No igen, nekem nem világos: a lumbar support a színes verziókhoz is feláras, vagy az mar tartalmazza? Ezek általában előre legyártott darabok, így mi értelme lenne az opciós lumbar supportnak?
-
Gabró
tag
válasz
WOLF1stein #9565 üzenetére
Én sem. Irodában fejtámlás székem van, de gondolkodás nélkül cserélném egy kényelmesebb háttámlásra.
-
LLKobe
veterán
válasz
WOLF1stein #9482 üzenetére
Ott van egy valag típus, köztük ezekkel, sztem nem rossz a felhozatal. Ahogy gondolod
-
mrviceguy
tag
válasz
WOLF1stein #9477 üzenetére
Szerintem az Alza ugyanott gyártatja a saját márkás ergo székeit, mint a diablo - azokat nézegettem anno, mert elégedett vagyok az egyéb, saját márkás termékeivel, de 115 kilóval nem tűnt elég strapabírónak. Nyolcvannal simán lehet, hogy jók, és az Alza jól intézi a garanciális ügyeket és visszaküldéseket is, eddig mindig teljesen problémamentes volt a vásárlási élményem náluk.
-
mrviceguy
tag
válasz
WOLF1stein #9476 üzenetére
Én is tudom javasolni a steelcase please v2-t, bitang kényelmes szék, nagyon szélesen testre szabható, és 85 kilóval örök élet plusz egy év.
-
LLKobe
veterán
válasz
WOLF1stein #9476 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest