- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
mondjuk annyiért, én egy percet nem gondolkoznék tovább
Ezek a legjobb tanácsok, amikor úgy mondod valakinek hogy vegye meg, hogy nem csak hogy még nem ültél benne, de még csak nem is láttad élőben. Teszed mindezt egy teljesen más fizikai paraméterekkel rendelkező embernek. Szerintem hagynod kéne a tanácsadást olyanoknak akik legalább nagyjából tudják is miről beszélnek.
#9518 Zimmi91: Ezzel a súllyal és magassággal látatlanba megvenni egy széket butaság.
Illetve csak hajrá, de így felesleges tanácsot kérni itt, ha egyáltalán nem veszed figyelembe.
Ilyen magassághoz csak olyan széket szabadna venni amin az ülésmélység, a deréktámasz magassága, és lehetőleg még a háttámla magassága is állítható. De a döntés szabad, azt veszel amit szeretnél. Csak ne az legyen a vége hogy be kell majd magadnak is mesélned hogy jó ez, csak hát nem az. Ebben az esetben az impulzusvásárlás nem feltétlen kifizetődő.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Zimmi91
addikt
Megvárom már azt az 1 napot Én 191 centi és 110 kiló körül vagyok, szal kicsit nagyobb darab mint te Valahol olvastam, hogy magasaknak nem a legjobb a szék, de a méretek alapján meg jónak kéne lenni. De olyan 95% hogy megrendelem holnap
" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
Na majd privátban írj pár sort róla ha megjött és összeszerelted Addig várok a rendeléssel, délelőtt már 2szer majdnem rányomtam német raktárrol jönne az eredeti, találtam hozzá 12%os kupont így 82e forintra jön ki, ha azt mondod okés akkor, jövőhét elején megrendelem én is
-
Zimmi91
addikt
Szia, most nézegetem a székeket és ez a SIHOO M57 jónak néz ki, jókat is írnak róla, méretek alapján is jó lehet nekem. A rendes official oldalról 92e forintra jön ki szállítással együtt, amit te linkeltél az elején 119e ft. Garanciáztatás szempontból megérhet +30e forintot, hogy magyar shoppból rendelem?!
-
LLKobe
veterán
Ezekkel az "ismeretlen" márkákkal az a baj, hogy nem tudni mennyire tartósak.
A te magasságoddal nem feltétlen baj ha a támla pár centivel alacsonyabb, nem az határozza meg hogy kényelmes lesz-e vagy nem. 190 centi körültől már más kérdés.Újonnan baromi jól néz ki mind, meg még kényelmes is, csak 1 év múlva már lehet hogy más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Ha esetleg van pár órád, én azt mondanám menj el és ülj bele ezekbe:
1
1,5 (ugyanaz mint az első csak mesh támlával)
2A második drágább, de jobb. Nem kell megvenni, de ezek a legjobb gyártóktól származnak, és az állapotukat is meg tudod nézni, illetve beleülni mennyire kényelmes. Ezekkel nem nagyon tudsz melléfogni, tartós darabok.
Persze a linkeltet is veheted, csak azzal nincs tapasztalat, nem tudni mennyit bírja.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Erről speciel nekem nincs tapasztalatom. Jól néz ki az biztos, de: ha emellett döntesz, mindenképp tudakold meg mennyi és milyen garancia van rá. Legalább 2 év kellene, mert ha bő egyet kibír, akkor már jónak mondható. Ha valami van vele, az ennyi idő alatt kijön rajta. Illetve ha van rá lehetőség, próbálj olyan verziót venni amin az ülőfelület szövet.
Én ilyet vettem újonnan annó, pont 1 év kellett kb. hogy a hálós ülőfelület hintaággyá nyúljon, és nagyon kényelmetlen legyen.
Amit még jó lenne tudni, hogy a használt székek játszanak-e, illetve milyen nehéz és magas vagy. Illetve hogy merre laksz, szállításban nem lényegtelen infó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Hardcore café
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- További aktív témák...
- Hisense 43E7NQ QLED ÚJ BONTATLAN
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest