Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nem szeretem, mert télen kva hideg, nyáron meg kva meleg tud lenni (nem volt választásom, azért lett ez, magamtól nem fizettem volna érte).
Szerintem a heroban kevésbé izzadok, mint a kocsi ülésében, de hogy ez mennyire tudható be magának az anyagnak vagy sem, nem tudom, az autóban azért magasabb hőmérséklet szokott lenni alapból.
Az én elméletem az, hogy az ember ízzad, ahogy ízzad, ez nem az anyag következménye. Az, hogy ebből mennyi látszik meg, az meg annak a függvénye, hogy mennyire szívja el az anyag a cuccot. Bár egy szövet valószínűleg jobban is szellőzik, de az előző autó szövet volt és bizony én abban is ízzadtam, csak nem látszott rajta semmi, azért nem néztem volna bele a belsejébe.
Ezért én ikább igyekszem kerülni, hogy meztelen felület találkozzon a székkel, azért van a ruha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest