- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merchior
tag
Ha már épp szóbakerült, megosztanám a tapasztalatokat a Zody-król és a Multibútorról, mivel épp a múlt héten szerdán vásároltunk 2 db ilyet párommal, gamer székeket cseréltünk le itthon ezekre.
A székekről:
Amikbe beleültünk próbaképpen az üzletben, illetve amiket haza is hoztunk, általánosságban véve jó állapotúnak tűntek már elsőre is. A háttámla hálója nincs megnyúlva, nem szakadt. Az ezt "tartó" műanyag keret tud kopott lenni, de ezt úgy tudnám leírni, mint amikor a kelleténél porosabb a fekete műanyag, szerintem vállalható - és nem is mindegyik olyan, ér válogatni. Az ülőpárna textilje nem látszik kopottnak, egyáltalán nem nevezném kiültnek, megfelelő keménységgel tart, de van elég puha, én kényelmesnek találom. A mechanikák jól működnek, gombok-kalincsok kattognak, csattannak rendesen, rugó erősen tart, gázlift nem ereszt, úgyhogy itt is minden frankó. Elsőre sikerült kifogni egy olyan példányt, aminek a deréktámasza el volt törve, ezt azonnal orvosoltuk helyszínen, természetesen hibátlan és teljes darabot hoztam el végül. A "legcsúnyább" pontja a székeknek a lábcsillag, ezen a 'szinterezett'(?) fekete bevonat le tud már látványosan pattogni. Nem szép, de őszintén, ennyi pénzért engem - és az asszonyt - ez nem zavar. Itthon nedves törlőkendővel, általános fújhatós tisztítószerrel, meg óvatos porszívózással azért áttakarítottuk őket, annyit megéri rászánni, vissza is kapta az ülőfelület az indigós/kékes/szürkés színét.
A rajtuk lévő matricák alapján kb. 2015-2016 körüli gyártmányok lehetnek egyébként, ha valakinek ez esetleg mond valamit. Az üzletben azt mondták, hogy a Haworth-nál még így, többedkézből vásárolt termékre is van esély garanciát érvényesíteni végszükség esetén, de azért erre én nem fogadnék nagy tételben. Az biztos, hogy ezeknél a székeknél nem igazán látszik meg ez a ~8 év és bízom benne, hogy van még bennük legalább 3-5 jó év.
Az üzletről:
Többen, sokszor megénekeltétek már, de ismét megerősítem: nagyon segítőkész, nagyon kedves csapat dolgozik a Multibútornál. Minden kérésünket teljesítették (lásd fenti deréktámaszcsere), beállításokat a székeken megmutatták, kérhettünk másik példányt, ha valami nem tetszett. Nem sürgettek, bármikor ücsöröghettünk, nyomkodhattuk, tekergethettük a székeket. Az egyik széknek néhány nappal a vásárlás után szétrepedt a kartámasza. Ehelyett egy telefonhívást követően másnap ingyen kaptunk egy másik pár cserealkatrészt, házhoz szállítva - egyébként állítólag ez a Zody-k szériahibája, nem kell tőle megijedni, egyetlen csavar tartja, könnyen cserélhető. A hely megközelíthetősége és nyitvatartása valóban nem a legideálisabb, még budapestiként is egy szabadságnak kivett napon szántunk rá időt, viszont megéri ráfordítani, beleülni, kipróbálni, bármi más is választottunk volna, akkor is ezt mondanám.Most egy bő hét távlatából egyelőre pozitívak a tapasztalatok. Az ülésmélység miatt páromnak azonnali megváltást hozott a csere (rövid lábakkal megáldott, alacsony nő, szóval a nem állítható, drabális gamer szék az felért neki egy öngyilkossággal mint utólag kiderült). Nyilván még "bejáratósak", extrém 8-10 órás hómofiszolásokat még nem nyomtunk le bennük, viszont pl. a karfák állíthatósága már most is sokat dobott a komforton, plusz szeretném kérni, hogy a hintamechanikát felejtsük el egy életre gamer körökben is.
Nem is értem, hogy tudtam fixre állított háttámlával létezni.... Esténként meló után belehuppanni 1-2-3 órát eltölteni a gép előtt jelentősen kellemesebb már most is. Először azt gondoltam, hogy a széles háttámlába bele fog akadni a könyököm, de ez használat közben nem fordul már elő, csak mikor feszengtem és direkt amorf pózokban próbálgattam először. Én egyébként 176 cm / 78 kg körüli, szóval meglehetősen átlagos alkat vagyok, ilyesmi paraméterekkel valószínűleg vakon is bele mernék ültetni bárkit egy hasonló Zody-ba - ennél azonban várhatóan szélesebb a felhasználók köre.
Végezetül pedig pár kép:
szemből, oldalról, hátulról; lábcsillag; cserélt karfa
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest