Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
Gondoltam, megosztom.
A CRE8-tól én múlt hét pénteken hoztam el az Embody Gaming-et.
Abszolút pozitív az én tapasztalatom is velük.
Én még augusztus közepén rendeltem meg, akkor még sale volt; ugyanakkor szállítót nem találtam (mondjuk: nem is nagyon kerestem), illetve tudtam, hogy majd járok abban az irányban.
Szóval augusztus közepén leleveleztem a dolgot, majd miután a könyvelő visszajött szabiról hó végén, elküldte a proformát, arra én elutaltam...majd jeleztem a kontaktnak, hogy majd szeptember elején elmegyek érte. Technikailag mire érdemben megrendeltem és hivatalosan küldték az értesítő, addigra véget ért a sale, de mikor rákérdeztem, akkor mondták, hogy az 'eredeti' ár szerint megyünk. Múlt héten Ausztriában voltam, és onnan elgurultam Prágába, majd vissza - egy külterületi raktárban kellett felvennem a csomagot (a doboz éppen befért a kocsiba), meglepően nagy hangárjuk van tele cuccokkal.
Tegnap raktam magam alá a széket, estére sikerült belakni/beállítani számomra megfelelően (legalábbis eddig jó). Egy Steelcase Pleave V2-t váltott, amit 2021. óta használtam. Őszinte leszek: nem ég-és-föld a különbség, ez talán inkább a Please V2-t dícséri. Ugyanakkor igenis van különbség, ma már 8. órája ülök a gép előtt, és egyáltalán nem érzem elgyötörve magam - a Please V2-n ülve azért nap végére már vágyakoztam kifelé, de ennek szerintem 2 fő oka volt:
1) Én nem 'tudok' hosszú távon szépen/rendesen ülni, és ez a Please V2 esetében azért megbosszulta magát; az Embody jóval barátibb, illetve sokkal jobban 'formáz' jó pozícióba, de ugyanakkor még mindig kényelmes. Ez nálam főleg a hátradőlést és a derék/hát megtámasztásást jelenti: az erősre húzott ellantartás miatt ugyan tol előre, de nem nyom, csak tart és minimális mozgásokra is még enged annyit, hogy ne akarjak helyezkedni, csúszkálni.
2) Az Emody-n mély és széles az ülőlap, míg a Please V2 (nekem) rövid, így azon rendszeresen helyezkedtem előre-hátra, és az egyébként jól kitalált, de nagyon specifikus hátlap/deréktámasz olyankor megbosszulta magát - ha csak nem állítgattam folyamatosan utána.
Röviden a fenti két pont összegzése: a Please V2-ben vagy 'szépen' ültem végig, és akkor minden jó volt...vagy pedig vagy hátsóm vagy a derekam, vagy néha mindkettő sajgott nap végére.
Ma egész nap az Embody-ban ültem reggel óta, és most, ahogy kimentem cigizni egyet...most bevillant, hogy nem sajog semmim sem. Ennek örömére írtam le ezt gyorsan.
Mindenesetre jelenleg még az 'egyelőre örülünk' állapot van, majd pár hónap múlva kiderül, hogy ez így is marad-e.
A hirdetés szerint egyébként 'unboxed', de ez az én esetemben jó eséllyel csak annyit jelentett, hogy kibontották és belenéztek a dobozba, mivel a szék a gyári fóliában állt a gyári kartonidomokkal burkolva.
Szóval, ha valaki esetleg vásárolna a CRE8-tól, akkor én is csak bátorítani tudom. A logisztika izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest