- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bár az emagra nagyon sok panaszt hallottam eddig is, nekem különösebb gondom nem volt velük annak ellenére sem, hogy rendszeresen szoktam tőlük rendelgetni. Sajnos azonban mióta az edigital-lal egyesültek, elkezdtek ők is az edigital szintjére süllyedni (ami a legalja kategória volt mindig is).
Még júliusban rendeltem tőlük pár dolgot (10-15 megrendelés), amiket a budapesti boltjukba kértem átvételre, gondolván, hogy így gyorsabb lesz míg megkapom, mert nem kell pluszban x napot várni a kiszállításra. Teltek a napok, hetek, míg végre bő 1 hónap után jött az értesítés, hogy megérkeztek a megrendelések. Bementünk értük, erre bejelentették, hogy csak rendszerhiba volt, nem érkezett meg semmi sem! Ráadásul szerintük az x darab megrendelésből az egyiket már át is vettük. Pedig nem, nem vettük át, se számla, se garanciapapír nincs az emagos fiókomban sem, se értesítés az adott megrendelésről, se semmi. Meg persze a termékek sincsenek nálunk, tehát garantáltan nem vettük át őket. Hát ennyit az emagról, nálam ezek után abszolút tiltólistásak, az biztos! 1-1,5 hónap alatt nem tudnak egy megrendelést a saját boltjukba leszállítani, ráadásul feleslegesen utaztatják órákat az embert, ezen kívül pedig valótlanságokat is állítanak a megrendelésekről. Az emag mostantól minden szinten egyenlő az edigital-lal. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad A285 laptop (12,5FHD/Ryzen5/8GB/256SSD/Win10)
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple TV eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest