- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Tisztában vagyok az általad leírtakkal! Sőt, egy két dologban egyet is értek veled.
De mint volt egyenruhás csak azt írhatom neked, hogy abból még nem volt baj, ha valaki jogkövető magatartást tanúsít.
Esetleg a családban valaki más nem tud elvinni? Nem tudom nilyen helyen élsz, még a tömegközlekedés is szóba jöhet.
Remélem nem lesz problémád! Jó egészséget neked! -
Winnie The P
őstag
Üdv!
Én nem forszíroznám. Ha az orvos eltíltott valamiért akkor annak oka van (még ha bizonyos időre is). Egy kicsit gondolj bele, ha ennek ellenére beülsz a volán mögé és ne adj isten történik valami megéri-e? Nem csak saját magad hanem a többieket is veszélyezteted. Nyilván te tisztában vagy azzal, hogy milyen ok miatt korlátozott az orvos. A döntés a tied!
-
szemesi69
addikt
A rendőr azt fogja látni, ami bekerül az országos rendszerbe, az eszt-ben lévőt nem látja a rendőr. 2008 óta nem vagyok aktív, így fogalmam sincs, hogy most miként működik. De ha bemész egy okmány irodába, ott biztos megtudják mondani, mi van bejegyezve, másként nem tudod meg.
-
szemesi69
addikt
Ha beléptél, van olyan hogy esemény katalógus, alatta dokumentumok is, ha bármilyen orvosnál jártál, oda feltöltik, csak az orvosi dokumentumokat láthatod. Még ha telefonon beszélek a házi orvossal, az is be van rögzítve, mintha személyesen ott jártam volna.
Mikori ügy? Mindennek van átfutási ideje, ha eltilnanak, azt megküldik a megfelelő helyre, amiről határozatot is illene kapnod. -
Vertigo18
addikt
Azt kéri le a rendőr, akivel éppen intézkedik. Ez egy nyilvántartásba kerül, hogy éppen hol, mikor, ki, mit intézkedett vele.
Egy ismerősöm anno lekérte a belügyminisztert... Nem ma történt. 10 perc múlva csörgött a telefon, 1 óra múlva már állt a főnöknél, egy héten belül fenyítve volt.
Nem egy kollega kéregetett le anno jó csajokat rendszám alapján, ezek már mind megszűntek, mert mindent rögzít a rendszer.
És TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged