Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Kocsival mennék holnap este egy vidéki házibuliba. Valószínűleg inni fogok, ezért ott aludnék, viszont azt nem tudom pontosan, hogy másnap mikor ülhetek vissza a járgányba hazajönni. Mekkora véralkoholszint felett tilos vezetni? Szonda van ott elvileg, tudom mérni.
-
trisztan94
őstag
válasz
szab.tam #8186 üzenetére
Amúgy ezzel kapcsolatban én is mindig jót röhögök.
Mindenki úgy ki van bukva a rendőrökre, hogy mekkora köcsögök, meg mittomén, acab, meg nyugaton mekkora jófej mindegyik. Ja.
Ismerős mesélte, hogy volt kint rokonnál usaban (asszem Florida, de most lényegtelen) bérelt kocsival, nulla nyelvtudással. Full üres főúton ment, amikor leállította a rendőr közúti ellenőrzés címen. A hülyéje persze nem tudta, hogy a világért sem szállhatsz ki ilyenkor az autóból, szépen rá kell tenni a kezed a kormányra vagy kirakni az ablakon, különben a rendőrnek azt kell feltételeznie, hogy fegyver van nála és meg akarja támadni.
Na, faszi kiszáll a kocsiból, mert magyarhonban megszokta. Rendőr ráordít, hogy vissza a kocsiba; nem érti. Nyúl a pénztárcájáért, hogy megmutatja a papírjait. Nem volt ideje elővenni, lelőtte azzal a sokkoló bisz-basszal.
Szóval tanulság: van ahol már azért lelőnek ha nem azt csinálod amit a rendőr kér. Itthon meg megy a duma, hogy köcsög rendőr, de közben simán tud vele nagyembereskedni, meg majdénmegmondommilesz, következmény nélkül.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Örsön a metrókijáratnál (a Kerepesi út oldalán, nem a kürtöskalácsos mögött) szoktam cigizni amikor végzek melóban, plusz egy energia ital. Néha ott állnak rendőrök pár méterre, és kb. akármerre nézek, mindig látom a szemem sarkából, hogy figyelnek, mintha gyanús lennék nekik.
Miért lehet ez? Nincs nálam semmi illegális, csak laptoptáska. Ruhám sem az a tipikus lecsúszott drogos: szövetkabát, sál. Ápolt vagyok (amikor nem aludtam el melóban
).
Félreértés ne essék, nem zavarna ha igazoltatnának, hiszen tényleg nincsen nálam semmi, csak egyszerűen nem értem miért méregetnek folyton.
Valakinek ötlet?
Köszi!
Semmi disrespect, nagyon tisztelem a szakmát, itt a nyóckerben sötétedés után nem szívesen jönnék laptoppal, ha nem tudnám, hogy pár sarokra biztosan vannak járőrök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged