Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Sandrew #6282 üzenetére
Igen, értem én. Alakulat a Honvédségnél van.
Ha ott nem jutsz semmire, akkor - a helyi lakosság kikérdezésével (pölö szomszéd, kocsmáros, mittoménkivel beszélgetsz és érdeklődsz pár szóban) juthatsz olyan infóhoz ami alapján megtudod hol, melyik alakulatnál szolgál a gyerek. Már ha valóban katona. Ha tényleg az, és odáig eljutsz, ott már megkeresik.
Debilon: sok lehetőség nincs, és ha okos csinálja éppen ez az egyik. Persze az, hogy milyen eredményt hoz a más kérdés, de egy kis szerencsével a szülők lehetnek jobb hozzáállású és tisztességes emberek.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sandrew #6279 üzenetére
Nem rossz 5let, ha annak költsége arányban áll azzal amit tőle remélsz. Viszont javasolnék két dolgot:
1. legalább +1 fő jó kiállású, markos haverod vidd magaddal (egyrészt tanú az ott elhangzottak, másrészt ha szükséges - sose lehet tudni alapon - legyen segítséged)
2. én világosság tenném, hogy a Rendőrségen kívül azt az alakulatot is megpróbálom megkeresni, ahol - elvileg - szolgál a srác, és tájékoztatod a parancsnokát milyen ember (ez a Rendőrségi feljelentésnél is hatásosabb lehet, ti. ezért etikai alapon ki is rúghatják!) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged