- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Submarine #57929 üzenetére
Azt mondja a gyerek, hogy randomra csinálja. Tehát jobb lett de nem oldotta meg teljesen. Gondolom mennyire zavaró /idegesítő lehet ha valamit át akarsz ugrani stb...
Nekem nem vd40-ből van tisztítóm, más márka de ugyan az a funkció.
De ahogy érzékelem maga a joy mintha picit tényleg lötyögne, nagyon minimálisat de laza.Cserélem, a videók alapján simán menni fog.
Épp rendelésnél tartok. -
kiskuplung
őstag
válasz
Submarine #57785 üzenetére
A hibaüzenet alapján megpróbálod úgy elinditani hogy már fut a SteamVR? Tehát nem a Steam, hanem a SteamVR!, Nekem úgy tűnik, mintha arra akaszkodna a mod. Lehet hogy neked fel sincs installálva. Sajnos itt indul a családi program, úgyhogy csak csak este tudom kipróbálni.
-
Márton
nagyúr
válasz
Submarine #57091 üzenetére
"Milyen ismert hibái vannak?"
Nem leszek népszerű. Én pl. látom a ferde pixelelrendezést homogén területeken.
És épp most sasolom egy friss, hófödte panorámafotóm és igen zavaró, ahogy a széleken sötétedik a kép a pancake lencséknek köszönhetően. Ilyen szempontból jobb a Q2.
Ha nyers erő kell, nyilván jobb a Q3, de a többi téren szokás szerint az ismert jelenség: 3-at előre, 2-őt hátra... -
fatal`
titán
válasz
Submarine #57091 üzenetére
Nem állított, hanem átlós, semmit nem látsz belőle használat közben.
Most volt időm kipróbálni, szerintem megéri az upgrade, elképesztően jó a pancake lencse.
Egyelőre nekem hiba, amit fentebb írtam a power bankkal (most kihúzom a power bankból a kábelt, végülis nem akkora dolog, de azért zavaró).
Mixed realityban keveset bír az aksija, illetve gondok vannak a gyári akkus elite strap-pel. Más problémát nem tudok.
-
Raymond
titán
válasz
Submarine #47366 üzenetére
Kabel amit adnak hozza tul rovid. Az USB kabelnel az a lenyeg hogy USB3.0+ sebessegu adatatvitelt tudjon, ez nem egyertelmu, mert a C csak a csatolo fizikai formaja, van sok C-s kabel ami egyebkent csak USB2.0 mert eredetileg telefonokhoz szantak azok meg ugyse tudtak tobbet.
Kabel viszont nem kell hozza ha WiFi streaming-el hasznalod a PC-vel, oda csak egy jo (ac vagy ax) router kell. Ha van otthon akkor eloszor probald azzal, ha nem megy akkor utanna lehet nezni egy masiknak. Amit kimondottan ajanlottak az az ASUS RT-AX55, itt is volt rola tegnap szo.
-
Raymond
titán
válasz
Submarine #47357 üzenetére
A Quest 2 jo valasztas. Van szemuveg spacer hozza hogy beleferjen. Ha bejon es nem akarsz vacakolni a szemuveggel akkor lehet ra lencseket rendelni ( [link] ), de itt kb masfel meterre fokuszal a szemed igy ha azzal nincs problemad akkor szemuveg nelkul is elmegy.
Az ED menni fog, az MSFS-nel vissza kell majd venni a kovetelmenyekbol, de ha a 36FPS-t kisajtolod belole akkor ASW-vel mennig fog 72Hz modban a Quest-en keresztul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged