Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Köszi,
A radaros tempomat extra, külön kell kérni, vagy magas felszereltségi szinttel rendelni az autót, még itt is alig találni ilyen S80-at, pedig itt nagyon szeretik fel extrázni a legalapabb autókat is.
2007 5. havi, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mivel a fószer havi 2-3x járta meg az Anglia Hollandia utat, így elég jól a zsebébe nyúlt ikszelgetéskor, full bőr memóriás fütött ülések, hátsó multimédia, prémium hangcucc, radar, elöl is parkradar, fényszórómosó, pedig nem is xenon. Esőszenzor, hihetetlen plusz biztonságot ad a ráfutásgátló is, magától lefékezi az autót, akár a német pályán állóra. Tartottam a lábamat a pedálon, de nem fékeztem, mikor előttem dugó miatt majdnem állóra fékezett egy panamera, benyomta a pedált, eltűnt a lábam alól, jelezte a ledekkel pirosan, hogy ütközésveszély, bimmbammolt, majd állóra fékezett, mert állt a sor is addigra. Asszony nem volt túl boldog, hogy így próbáltam ki
Nagyon jó utazó autó, helyetted is figyel, ami nem baj egy 2000+ kilóméteres úton.
Nagyon tetszik egyébként nekem is, tisztelem és szeretem is, mindent meg kap időben vagy előbb.
Két extra kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest