Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
A miénk is ugyanaz a típus, csak 2008-as.
Utánanéztem már én is a témának. A 2 dines megoldásnak biztosan működnie kell. Most céges gépen nincsenek meg a linkek, de ha gondolod este berakom őket. Youtube-n is rá tudsz keresni, többen beépítettek már hasonló Win CE alapú multi fejegységet.
A másik variáció amin én gondolkodom, h a gyári navi monitort kellene beépíteni utólag (mivel a hely minden S60-ban ott van a középkonzol tetején), ebay-ről 150 ajrótól már láttam bontottat, s arra kötni valamilyen Win CE alapú navi box-ot, így a rádióhoz, hifihez nem kell nyúlni.
S, emlékeim szerint az alapból is távirányítós, így azzal életre lehetne kelteni.mod.
2 Din-esből is két fajta van, az egyik a teljes szélességű, amivel megmarad a kis fakk, viszont ha ilyet építesz be, itt kötelezően a másik felére kell a gyári pohártartó, vagy a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest