- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
Xmodule #17589 üzenetére
Ha jól emlékszem a fehér keretű, az vagy matt vagy nagyobb felbontású változat!
By default, this model has a 15.4" color widescreen LED-backlit TFT active-matrix "glossy" display with a 1440 by 900 native resolution. However, it also was available via custom configuration with a "high-resolution glossy" 1680x1050 display and a "high-resolution antiglare" 1680x1050 display for an additional US$100 and US$150, respectively.
-
czanga
őstag
válasz
Xmodule #17055 üzenetére
Van a dologban valami, de nem emlékszem pontosan, hogy az OS X shutdown-kor a HDD-re írja ki a menteni való adatot, vagy a memóriába, esetleg az SMC felelős részben 1-2 dologért, pl óra/naptár funkció.
Nem tudom, minden esetre egy próbát megér ez is a táp mellett, ha már szét kell szedni
Szerintem figyelt, hogy csinál e más érdekes hibát is. Mert nem feltétlen tudod gondolom nélkülőzni a gépet, vagy záros időn belül szervizbe adni. Persze utóbbi lenne jobb, fő a biztonság.
Sok sikert, és gyógyulást a gépnek.
@cigam
Nem volt szándékomban vitát generálni, vagy zavart kelteni az erőben. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a témában hozzám intézett első, és kérdésekkel teli kommentedet elolvasva, az inkább kérdőre vonón hatott, mintsem érdeklődőnek.
Pocskondiázni pedig senkit nem áll szándékomban természetesen (tudom, hogy senki sem feltételezte), semmilyen téren, de továbbra is szeretném veletek megosztani a szerviztapasztalatim, és így azt is, ha sok embertől, egymástól függetlenül, valamiről rosszat hallok. Legyen az gép, bolt, egy személy, akármi. -
czanga
őstag
válasz
Xmodule #17015 üzenetére
Tápban lehet egy két púpos kondi pl a hiba oka, vagy gyanakodhatunk még egyszerűbbre. Az SMC gombelemre, ami ebben a gépben is helyt kapott.
CR2032-es elem asszem. Látatlanban ennyi ötletem
@cigam
Írtam konkrétat? Nem.
(iJoe-t szeressük btw) Viszont ha szeretnéd írok. Egyre több gépet, és telefont hoznak be a szervizbe hozzánk azzal, hogy egy bizonyos (benne van a nevében az ötlet szó angolul ) bolt -ban lett vásárolva, és elég érdekes dolgokat tapasztaltak... iPhone-ban kicserélt alaplapok, vízkáros gépek, stb.
-
cigam
titán
válasz
Xmodule #16741 üzenetére
Lehúzott USB hub-al? (Nem elég kikapcsolni, ne a hubról húzd le, hanem a gépből legyen kihúzva a kábel.)
Az EHC: az Enhanced Host Controller rövidítése, vagyis az USB a bűnös. Persze nem szabad elfelejteni, hogy a Wifi, ill. bt us az USB buszon csücsül.
Probáld meg kikapcsolt wifivel, és kikapcsolt bluetooth-al. Nincs a környéken ami ébreszt, szabályoz, kapcsol,...
-
czanga
őstag
válasz
Xmodule #15432 üzenetére
Megnézném a helyedben a beépített tápegység kondijait, IC-ket pl.
Régi fehér iMac-eknél volt tippikus a táp hiba, de találkoztam már sok alu modellel is ami táp hibákat produkált.
Persze az is lehet , hogy nem ott van a kutya elásva, de az alapján amit leírtál most, nagy a gyanúm. -
czanga
őstag
válasz
Xmodule #15424 üzenetére
Ebay -en cask ezeket találtam, de kérdezd meg Almárium Pro-t, hátha nekik van.
További lehetőség, hogyha a membrános kapcsoló ment tönkre, hogy alá lehet polcolni, hátha csak erősen kopott még "csak", vagy átforrasztani egy ebay-ről rendelt iMac kapcsolóját erre a kábelre. Esetleg műszerésszel teteni másikat a kábel végére.
Amennyiben jól veszem ki, hogy ez a gond.
-
twine
veterán
válasz
Xmodule #15005 üzenetére
épp így gondolkodtam a apple wireless billzetemről(garancia)
Az előző billzetemet 6-7 évig használtam,,,az egy év gari lejárta után ugyanúgy "kitörölhetem" a garival
Szinte örülök, hogy nem én találtam meg a hirdetést,,,ennyiért nem tudtam volna otthagyni,,,közben meg ebben a hónapban már a billzetet is megvettem,,,,meg 800-as firewire kábelt,,meg uj router,,meg,,meg,,meg,,,,
asszony lehet nem örült volna a vásárolgatásnak,,hiába mondom hogy alkalmi vétel -
twine
veterán
válasz
Xmodule #14937 üzenetére
Egyrészt már későMásrészt nekem személy szerint nem lett volna jó az e-bay,,
Szükségem volt a szerszámkészletre is, mert nekem ezek a fejek pont hiányoznak itthon, és nem akartam kölcsönkéregetni etc....
Találtam a neten 5 dolláros coupont is ifixit-re, így összesen 9600Huf-ra jött ki az egész rendelés szerszám készlettel,meg minden hozzávalóval együtt...
Ha valakinek vannak otthon szerszámai, valszeg érdemesebb e-bay-ről,,,
Bár lehet kapni szerszámmal együtt is, de nekem ezek a szerszámok nagyon nem szimpik
Igaz +4rugó,de az iFixit csomag kultúráltabbnak tűnik -
TommyNagz
senior tag
válasz
Xmodule #14463 üzenetére
Szerintem ez még annyira nem tré, lesz rosszabb is. Egy újrapaszta sose árt, főleg ha salami nívósabb cuccot kensz rá, pl. Arctic Silvert, persze csak szépen vékonyan. iMac szerelésnél én annó jégkockatartót használtam, és egy excel táblába írtam le, hogy melyik "slot ban" milyen csavar van.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Xmodule #14415 üzenetére
Yellow tint issue lesz az, utána kéne nézni hogy szól-e rá visszahívás vagy valami...
-
koma106
senior tag
válasz
Xmodule #14412 üzenetére
A helyedben én elvinném a gépet egy nem hivatalos szervizbe teljes átvizsgálásra, portalanítasra (gép, kijelző), újrapasztázásra és általános átvizsgálásra (kijelző, bekapcsológomb, hagszórók, ...) Elkérik az árát, de a gép majd meghálálja. Elég olcsón vetted, nem tartok kizártnak valami alaplapi vagy VGA problémát sem - de ne fessük az ördögöt a falra.
Használt kereskedésben vagy magánembertől vetted?
-
Blaise
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest