-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fr3eWar
őstag
válasz
TommyNagz #13610 üzenetére
Ez a cucc osx-es. És SSD HDD infókat részletesen ki írja. Jó progi.
-
Xero
nagyúr
-
cigam
titán
válasz
TommyNagz #13291 üzenetére
Hja, igen. Akkor félreértettem a "mappafigyelő" megjegyzést, + ezért is írtam, hogy a használat megkezdésekor érdemes eldönteni, hogy ezek hogyan működjenek a továbbiakban.
Személy szerint én ráhagyom az iTunes-ra, és másolja "maga alá", mert iTunes-on belül könnyen megtalálok mindent, és tök logikus az a mappaszerkezet, amit használ (előadó/album/dalok). Arról nem is beszélve, hogy nem össze vissza a legváratlnabb helyeken, és mappákban gyűlnek(tünnek el) a zenék/videók, hanem minden megvan 1 helyen.Nem azt mondom, hogy mindenkinek megfelel, de eddig nem tudtak (számomra)jobbat, kényelmesebbet mutatni.
-
cigam
titán
válasz
TommyNagz #13289 üzenetére
OSX alatt is van "mappafigyelős dolog", ez platformtól független iTunes feature. (lásd "Automatikus hozzáadás az iTunes alkalmazáshoz" mappa)
Ugyanakkor a beállításokban érdemes megnézni/átgondolni, hogy az iTunes kezelje-e a a médiamappákat, ill. amikot hozzáadod az itunes-hoz, akkor azt bemásolja-e "maga alá", vagy hagyja az eredeti helyén. -
cigam
titán
válasz
TommyNagz #13026 üzenetére
Miért lenne elkefélve? Egészen egyszerüen admin jog kellett a bemásoláshoz, még jó hogy nem fér hozzá a mezei user. Engem az lepett meg, hogy az adminnak tiltva van még a belépés is, nomeg eltávolítani szerette volna, nem simán törölni. Amúgy köszi a tippet, sikerült törölni.
-
RaZroX
addikt
válasz
TommyNagz #13018 üzenetére
Az de ilyet eddig sose csinált
Amúgy úraraktam tegnap hogy tiszta lap legyen és gondoltam majd natívan használom a kártyát enabler nélkül. Kiszedtem a kextet, átírtam a plistet és onnantol kezdve megint akadtak az animációk
Vissza raktam a kextet, majd kitöröltem a plistben a beírt sort de nem segített... Szoval 2 reinstallom is volt tegnap
-
Xero
nagyúr
válasz
TommyNagz #13006 üzenetére
tell application "Safari"
activate
open location "http://hardverapro.hu/muvelet/apro/felhoz.php?id=hirdetés_száma"
delay 3
end tell
tell application "System Events"
tell process "Safari"
repeat 1 times
keystroke tab
end repeat
keystroke return
end tell
end tellEz csak egy gyors megoldás. Majd normálisan is megcsinálom, de perpill nincs türelmem belemenni.
A hirdetés id-ja nyilván az adott hirdetésé legyen. Ezt is megoldom később normálisabban. A delay a net sebességétől függően növelhető. A Safari - Preferences - Advanced alatt a Tab-os navigálás legyen bekapcsolva. Ezt is megkerülöm majd de nincs kedvem id-t keresgélni a gombhoz.Ezt a scriptet meg lehet hívni automatorral akár időzítve is.
-
RaZroX
addikt
válasz
TommyNagz #13002 üzenetére
P4 procim van, qoopz 10.3-as kernelt használok. 10.6.8 telepítés után újraindult magától a gép és többet nem ált fel a rendszer.Akárhogy csinálom..
Próbáltam Lion-t feltenni de az boot közben megáll, még a telepítőig sem jutok el. osx86.hu-n mondták hogy P4-el érjem be ennyivel ..
-
tDr1v3r
veterán
válasz
TommyNagz #12997 üzenetére
Van már rá írva egy progi, multiplatform, csak az Adobe Air futtatókörnyezetet kell hozzá felrakni.
Szerk: itt van a totyikja.
-
RaZroX
addikt
-
RaZroX
addikt
válasz
TommyNagz #12884 üzenetére
Fel bizony, de mikor legutoljára felraktam a Combo Update-et, nem indult el többet a rendszer, mert felülirta a kexteket ugye. És most nagyon nincs időm vele bénázni meg kedvem sincs hozzá mert belaktam nagyon a rendszert.
Szerk.: Amúgy ja én is itt nézem az appokat, fietősek kivéve a red alarm widgetet, szóval akkor az lesz
Reméltem hogy van valami app ami azért tud még extra funkicókat de akkor marad ez -
Barett 50cal
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
TommyNagz #12813 üzenetére
Szerencsére nem, van egy Macbook Pro-m is, azt használom elsődlegesen munkára, így remélhetőleg semmilyen lemaradásom nem lesz - az iMac inkább ilyen közös asztali meg multimédiás gép volt, barátnőm is azt használta, neki fog szerintem jobban hiányozni, egészen hozzászokott már az OS X-hez, most pedig ülhet vissza Win-es notija elé.
Viszont lehet, hogy a haldokló HDD miatt volt az embertelen mennyiségű swap és akadás is.
-
válasz
TommyNagz #12783 üzenetére
FB-ban be van állítva a biztonságos böngészés. Lehet, hogy az miatt? Mást nem találtam ami gond lehetne... Ki-, és bejelentkeztem, de nem segített.
Akkor egyenlőre marad a Safari. Úgy is tetszik a letöltések és lapozás animációja. Az újdonság varázsa...
A Time Machine-t akkor hagyom egyenlőre. 1-2 héten belül tervezem, hogy veszek egy USB3-as tárolót. Majd arra beállítom. A SuperDuper is jó? Egy barátom azt használja. Mondjuk olyan lenne a legjobb, amit nem csak másik rendszerről tudok visszaállítani, hanem pl. indításkor betallózhatom valami segédprogrammal. Windows alatt a Paragon Backup & Recovery pontosan így működött. A programmal létrehozott Recovery pendrive-ról indítottam a gépet és mentettem/visszaállítottam rém egyszerűen. Amit ajánlottál az is tudja? Nem teljesen értem a leírását...
alba-regia: Igen, Windowson nekem is futott, bár csak másodlagosként. Majd ha munkára is elkezdem használni az almás gépem, akkor úgy is fel kell tennem az oldal tesztelése végett...
Ragnar95: Nekem is ez volt a fő gondom. Kevésbé szabható személyre, mint a FF. Safarit nem nagyon ismertem, Windows-on elég ramaty, pedig jó géppel és 7-el teszteltem. Itt viszont nagyon szépek a fontok is.
-
nrbi001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest