-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
roberto211 #18024 üzenetére
Locko Igaz 275.- de egyben egy jelszókezelő is, és az icloud-ba teszi a biztonsági mentést. Feltéve ha az App store-ből veszed. Ha a Binarnights-tól töltöd le, akkor a dropbox-ba ment.
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #18024 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
roberto211 #17779 üzenetére
Nyilván másképp gondolkoznál, ha véletlenül kiderülne, hogy egy lopott szállítmányból származik a készüléked, és ezt sorozatszám alapján be is tudják bizonyítani.
Egyébként nem olyan szédületesen jó árak ezek, amit ezek az eladók adnak, ha valakinek van lehetősége cégre/céges névre venni, amiből az áfát is vissza lehet igényelni, akkor most netto ~142k egy mac mini, hivatalosan boltból, számlával-mindennel. -
cigam
titán
válasz
roberto211 #17774 üzenetére
Amikor nem fizei meg a VÁM-ot, ÁFÁ-t(nem mellesleg a nepperek üzletszerü tevékenysége okán bejelentkezett adóalanyok?) azal törvényt sért.
Pont.
Nincs tovább, csűrés csavarás, hogy dehát így meg úgy meg te biztos miliárdos vagy ...
+ még meg is kérded, hogy ez miért zavar? -
cigam
titán
válasz
roberto211 #17768 üzenetére
Mert pl. nem mind1, hogy egy lopott kamionból pakolták ki, vagy a központi raktárból.
Nekem mindég is gyanúsak voltak ezek a nepperek. Az angol e-bay-en is csak 1 csókát találtam aki 115k-ért adja a gépet(2 nap van a licit végéig). Azt írja, hogy egy kanadai plázából származnak (VÁM+ÁFA kifizetve?!)?
A többi mininek 500Font feletti az ára. -
cigam
titán
válasz
roberto211 #17759 üzenetére
Hivatalos magyarországi Apple garijeggyel?
-
blakey
titán
válasz
roberto211 #17663 üzenetére
Mitől ne maradna rajta? - az egy másik hardver, nincs semmi köze hozzá, egyszer megadod neki, hogy mit és hova és azt végig csinálja, minden más érintetlen marad.
-
Ear001
addikt
válasz
roberto211 #17660 üzenetére
Beszereled és elindítod a telepítést rá. Mi a kérdés igazán? Az SSD pont ugyan úgy működik Mac- es környezetben, mint pc- n.
-
blakey
titán
válasz
roberto211 #17660 üzenetére
Tiszta telepítést egyszerűen, mint a belsőt, kiválasztod utilities-be a drive-ot és onnantól kezdve végig csinálja a telepítést, pendrive-ra is így lehet telepíteni.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
roberto211 #17655 üzenetére
Egyszerűen rá kell klónozni a mostani diszkedet az SSD-re, aztán csere, és ugyanonnan folytatod a munkát.
Szoftver például: Carbon Copy Cloner, de biztosan kapsz mindjárt még néhány tippet. -
Enjoy
addikt
válasz
roberto211 #16757 üzenetére
Nekem Bootcamp-el nem volt teljesen 100%-os.
Illetve elszörnyedtem a "csempéktől" -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #16757 üzenetére
Persze. Miért ne támogatná?
-
trisztan94
őstag
válasz
roberto211 #16672 üzenetére
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #16512 üzenetére
A minihez az amcsi kábel sem földelt szóval hótmindegy. Igaza volt a beépített tápegység szabályoz, és 100-250V-között feszültségen üzemel.
A MacBookoknál van olyan tápkábel ami földelt, az így néz ki amcsi verzióban.
Bepirosoztam a földelést.
-
czanga
őstag
válasz
roberto211 #16506 üzenetére
Nekem ugyanez a 2012-es modell van, de már lejárt róla a gari december 7.én. Kiszedtem belőle a vinyót, ment külső házba, bele pedig egy Samsung 840 EVO. A vinyó azóta is kifogástalan állapotnak örvend.
Megnéztem most neked direkt, semmi ilyen hangot nem hallani nálam, minden normális.
Gyakran ellenőrízd, figyeld az App-ot.
-
czanga
őstag
válasz
roberto211 #16499 üzenetére
Drive DX-et tedd fel, az kiolvassa a SMART státuszát, megmondja mi a helyzet a HDD-vel. Amúgy gyanítom, hogy lassan elhullik, így ha garis még a mini, akkor gyors adatmentés, és irány az almárium a géppel.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Szerintem nem normális, én soha nem hallottam a mini 500-as HDD-jét kattanni vagy darálni.
-
trisztan94
őstag
válasz
Ha kattog a HDD, akkor a halálán van.
-
TheMarci
addikt
válasz
roberto211 #16492 üzenetére
Jobbgomb, open. Másik megoldás, hogy a sysprefben kikapcsolod ezt a figyelmeztetést, hogy bármelyik fejlesztő bármilyen appját meg tudd nyitni.
-
czanga
őstag
válasz
roberto211 #16490 üzenetére
Viszont ezt ésszel érdemes használni, és elolvasni mi mit tesz, ha még nem ismert számodra. Használatkor az automation fül a lényeges majd.
1-2 havonta, azaz amikor eszedbe jut lefuttatod. -
czanga
őstag
válasz
roberto211 #16435 üzenetére
Királyság!
mindenkinek, körkérdés:
Felteszem a "nagy" kérdést. Szerintetek melyik a leggyorsabb OS X Snow Leopard (10.6)-tól nézve? Kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt, és mit gondol. Átlagos felhasználás az érdekes.
Jöhetnek a vélemények.
-
czanga
őstag
válasz
roberto211 #16423 üzenetére
Hmm... Jóbarátom, innen PH-ról vett 2012-es mini-t pentium1-től (apple bazár), nekem meg ismerősöm hozta ugyanezt a modell-t BestBuy-ból, szintén USA-ból, és egyikkel sem volt ilyen gond.
Reméljük rendeződik.
-
TheMarci
addikt
válasz
roberto211 #16423 üzenetére
Akkor gondolom neki megvan a számla, és ő lerendezi az Apple-val.
-
TheMarci
addikt
válasz
roberto211 #16420 üzenetére
A srác, vagy az Apple?
-
atos19881101
senior tag
válasz
roberto211 #16419 üzenetére
Elméletileg világ garancia van a gépekre, így ennek nem szabad problémának lennie.
-
atos19881101
senior tag
válasz
roberto211 #16416 üzenetére
Nem kamionról pottyant gép?
Szerk.:
Én első körben megkeresném az eladót ... Boltból szerintem el fognak hajtani. -
TheMarci
addikt
válasz
roberto211 #16416 üzenetére
Akkor nincs ötletem. :/ Én felhívnám vagy a srácot, ha kereskedő, akkor csak találkozott már ilyennel, vagy az Applet, az a biztos.
-
TheMarci
addikt
válasz
roberto211 #16414 üzenetére
Azt írja, hogy küldd el a bizonyítékot (vagy hogy van magyarul) a vásárlásról. Ha arra kattintasz, mit csinál?
-
rootkiller
őstag
válasz
roberto211 #16407 üzenetére
TextWrangler vagy a fizetős verziója a BBEdit. Keresd őket az app store-ban. A tw az ilyen notepad++ feeling, szövegszerkesztő de ismeri a szintaktikát, tud comment-ezni, össze lehet csukni részeket, stb. A bbe ahogy a képen láttam sokkal több mindent tud, viszont azt hiszem 45$ körül van.
Első körben Netbeans volt fenn de mindig bejött valami miatt a selfsampler, aztán letöröltem. Utána volt Dreamweaver de igazán nem szerettem, nem igazán használtam így az is kuka lett. Úgyhogy ennyi.
-
Blaise
veterán
válasz
roberto211 #16407 üzenetére
TextMate, Coda
-
trisztan94
őstag
válasz
roberto211 #16399 üzenetére
Elvileg igen, de az elsosorban egerre es billentyuzetre van.
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #16399 üzenetére
Gondolom igen.
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #16395 üzenetére
Usb-set dugjal ra, sima tap nelkul nem fog menni...
-
boost
veterán
válasz
roberto211 #16389 üzenetére
Gratula.
Jó érzés egy új gép beszerzése, bármikor, bármiben, ezt aláírom.
-
Blaise
veterán
válasz
roberto211 #16377 üzenetére
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #16375 üzenetére
A Mavericks megjelenése előtt (okt 22 előtt gyártott, és a boltokba került) készletekről beszélek. De ennek kicsi a valószínűsége.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #16372 üzenetére
Várhatóan igen, ha APR-től, vagy az Apple-től rendeled akkor biztos.
Ha máshonnan, akkor van egy nagyon kicsi esélye hogy bennragadt készletből kapsz, és azon még ML van.
De akkor is ingyen lesz a frissítés. -
claire78
senior tag
válasz
roberto211 #16213 üzenetére
Én már meg is vettem, jövöhét vége felé remélhetőleg már a kezemben is lesz.
Kíváncsi lennék én is néhány tanácsra.
Itt is lehet belőle gond ha az applestore account-ból nem lépnek ki, vagy itt nincs ilyen?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #16213 üzenetére
A garanciához elég a sorozatszám is amit ezen az oldalon le tudsz ellenőrizni akár vásárláskor mobilról ha van ilyen lehetőséged.
-
madgie
titán
válasz
roberto211 #15106 üzenetére
Mindenes lett. 24/7 letöltőgép, médiaszerver, szükség esetén meg használható erő a fotófeldolgozáshoz is. 15 watt körül eszik nyugiban, csendben van, egyedül játékra nem való.
-
madgie
titán
válasz
roberto211 #15103 üzenetére
Lecseréltem. Mondom, lassabb, kifejezetten fotós munkára "kevesebb", de egy négymagos iMac tuti sokkal combosabb.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14932 üzenetére
Valószínűleg a HDD-d lesz lassú.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14929 üzenetére
Szerintem az a fényerőtől függ hogy mennyire terheli a szemet.
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14927 üzenetére
Nem kötekedés , esküszöm, de azért érdemes volna megnézni azt a pc-t, mert azzal a configgal , ami az adatlapodon szerepel, ilyen problémák, hogy "alig nyílik meg egy chrome", nem kellene hogy legyen
Jó, értem én hogy almás topicban vagyunk, de azért win7 óta egy rendesen összerakott "friss" pc "atom stabil" tud lenni egy "értő" felhasználó keze alatt....
Kérlek egyik szavamat se vedd sértésnek,, nem személyeskedésnek szántam, csak pöppet "szúrta a szemem" -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14927 üzenetére
Az "egészségesség" meg nem a nézési távolságtól függ szerintem.
-
Blaise
veterán
válasz
roberto211 #14924 üzenetére
OK, kíváncsi leszek megint
-
Blaise
veterán
válasz
roberto211 #14921 üzenetére
Kicsit fura ember vagy...már kimentek a fejedből az előzmények?
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211 #14921 üzenetére
Én több, mint 1 éve váltottam és ez volt számítógépes "pályafutásom" legjobb döntése, egy percre sem bántam meg
Hacklival kezdtem, így külön öröm volt, mire sikerült életre kelteni
Az első 1-2hétben volt 1-2dolog, ami hiányzott, fura volt a billentyűzet, az Aerot is hiányoltam, meg néha a több ablakos fájlkezelést, de kb 2 hét után teljesen megszoktam a rendszert és már semmi pénzért nem mennék vissza windowsra, mostmár amikor nagyritkán windowsos gépet kell használnom valamiért, ott keresel a speciális karaktereket, ahol Macen vannak és a lehető leggyorsabban próbálom befejezni, amit kell,h ne kelljen azt a szutykot használnom
Eleinte fent hagytam a windowst is dual-bootba játékok miatt, de kb 2-3x ha elindítottam azt, már játékok miatt se kell, mert xboxon játszom, az iMacre már parallelset se raktam fel. Egyedül 1-2 nagyon durván specifikus program hiányzik OSX-en, meg az Office nem az igazi, de mivel mostanában komolyabb Office feladatokat nem kell elvégeznem, így ez sem egetrengető probléma.
Átlagfelhasználásra sokkal jobb az OSX szerintem, mivel gördülékenyebb, átláthatóbb, szebb, weblapszerkesztésre gyakorlatilag az összes program megvan OSX-re is, ami windowsra, így az nem jelent gondot, programozás meg nyelvfüggő, ugye XCode pl csak OSX-re van, de VisualStudio meg csak windowsra, viszont a platformfüggetlen nyelveken OSX-en is ugyanúgy tudsz programozni, énis OSX-en használom a Netbeanst Java-ra, de pl Python is ugyanúgy megy OSX-en is... -
powerup2
addikt
válasz
roberto211 #14911 üzenetére
Ennyiből minőségit nem nagyon lehet kihozni én a helyedben várnék és tennék még hozzá addig meg elvagy egy fejhallgatóval
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #14899 üzenetére
Exclamation
-
powerup2
addikt
válasz
roberto211 #14906 üzenetére
Mennyit szeretnél költeni hangzásra ?
-
cigam
titán
válasz
roberto211 #14894 üzenetére
Amit linkeltem hangkari OSX kompatibilis, USB-n ráköthető a mini-re, és van analóg kimenete.
-
powerup2
addikt
válasz
roberto211 #14899 üzenetére
Inkább vegyél egy jó hifit többre mész vele mint a pc-és hangfalakkal ma már több erősitő is rendelkezik DAC-al usb bedugod a gépbe felismeri külső hangkártyának aztán ennyi hangfalválasztás meg izlés kérdése és pénztárca
de nekem a JBL hangja nem jön be .... akkor már inkább Dali vagy Kef vagy B&W .
Vagy ha nem akarsz olyan minőségi formátumot hallgatni jó lesz egy Airplay hangcuc is
-
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #14896 üzenetére
akkor inkább valami értelmes 2.1 re cserélj, mondjuk van itt egy srác az aprón aki féláron hozza a JBL/ Harman cuccokat, én is vettem már tőle. (az a logi a 150dodó a logi honlapján ami nálunk lesz 150 juró tehát 40kiló felett.) A Harman Kardon soundsticks III-mat 25-30körül adja asszem.
(nekem volt x-540-es logi (rakat kaki az x530mal együtt) majd Z-5500 ami nem volt rossz, de már továbbléptem onkyo AV + 5.1re)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14894 üzenetére
A PC-ddel együtt azokat a hangszórókat is cseréld le egy jobb sztereóra.
-
cigam
titán
válasz
roberto211 #14889 üzenetére
Ha csak 2RCA van, az nem jó. Azokon csak digitális ki/bemenet van.
-
cigam
titán
válasz
roberto211 #14886 üzenetére
Kell hozzá egy toslink adapter, ami a mac optikai kimenetét átalakítja elektromossá. Ha jó láttam az x530-on nincs optikai (toslink) bemenet.
Sőt most nézem, digitális sincs.Szóval egy külső hangkari lehet megoldás.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14886 üzenetére
Külső DAC (USB) vagy erősítő (jack to toslink átalakítóval!) segítségével.
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211 #14811 üzenetére
Én úgy emlékszem,h az összes APR-ben van kiállítva működő MacMini. Régebben az XMS Duna Plázában (ami mostmár iStyle) tutira volt kijelzőre kötve is, de hogy most mi a helyzet, azt nem tudom.
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14806 üzenetére
Gondolom iosre is elérhető, de látom az infódnál van android is....
ifixit-nek van kulturált applikációja play-en...letöltöd, és (talán) kényelmesebb, mint az asztali böngető -
Fr3eWar
őstag
válasz
roberto211 #14802 üzenetére
a 2012-es alap modellben is (nekem is az van) i5 2.5ghz hd4000 stb Intel Core i5 3210M van. (ha erre gondoltál)
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14804 üzenetére
"Tényleg ezekben ssd-t hogy kell szerelni?"
Itt megtalálod -
Blaise
veterán
válasz
roberto211 #14802 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
roberto211 #14771 üzenetére
Jól látod
No meg ha az embernek van egy jó monitora, akkor is szóba jöhet a Mini. Vagy NAS-t is kivàlthat vele az ember. Én most 100 km-re vagyok a Minitől, de ma már hallgattam az otthoni zenéimből, megnéztem egy sorozatot
(iPhone-on)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14766 üzenetére
Nem, nem.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
roberto211 #14768 üzenetére
Értelek.
Szerintem sok jóra egyiktől se számíts.Nekem ha kérdésem van GPU ügyben, hozzá fordulok.
Illetve kártya típusonként egyéni guglizás után ki lehet keresni játéklistát, ami elindul rajta. Persze az elindult ne keverjuk az élvezhetően fut fogalmakkal .
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
roberto211 #14766 üzenetére
Én úgy látom, a megfelelő árponttal mindent vesznek az emberek, ami Alma (még a PPC-sek is mennek, fene se érti, miért).
Játék szempontjából sok stressztől és ablakon kidobott időtől kíméli meg magát a Mekes emberke, ha beszerez egy konzolt. De ez csak a magánvéleményem.
-
DISC4U
tag
válasz
roberto211 #14758 üzenetére
Mid 2011 i5 Mac Mini-t -» Mid 2011 i5 iMac 27-re
-
Ragnar95
félisten
válasz
Budget price terméknek
Tény,h így sem olcsó, de kb feleannyiba kerül, mint az iMacek/MacBookok, így bár kompromisszumosabb megoldást nyújt azoknál, de sokan veszik az ára miatt...
Ezen kívül ha valaki TV-re/ profi monitorra kötve használja úgyis a gépet, akkor fölösleges neki a beépített kijelző... -
tDr1v3r
veterán
válasz
Otthonira, azoknak akiknek van már billentyűzetük és/vagy monitoruk régebbről.
-
Xmodule
őstag
válasz
roberto211 #14754 üzenetére
2010 mid. i3,7gb ram.
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211 #14723 üzenetére
Mert az iMac erősebb hardverileg, ezen kívül ugye benne van a kijelző is + billentyűzet, egér, ami magában már 40k és akkor még ugye ott van a kijelző ára is + a jobb hardveré...
SSD-vel bőven vállalható még a C2D is és a 2009-esek támogatják a 8GB RAMot is, a late 2009 az 16GB-ot is, szóval azzal sincs gond. Ha olcsón akarsz all-in-one gépet, akkor az iMacet válaszd, ha viszont úgyis TV-n vagy külső monitorral használnád, akkor a MacMinivel jobban jársz az erősebb hardver és további támogatás miatt. -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14728 üzenetére
Minecraft, CoD-ok (megfelelő beállításokkal) és Source Engine-s játékok mennek 720p mellett szépen, indie címek meg kávéfőzőn is jól futnak. Nekem pont ez a bajom, ha egy nVidia GT640M-et vagy valamit kapna akkor vennék én is, de HD4000 a kösznem kategória nálam, túl sok játékom van ahhoz hogy a zömét 10-20 FPS között élvezhessem.
De talán a következő Minihez hozzácsapnak egy Iris Pro-t vagy valamit, az elvileg GTX650 szint.
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211 #14737 üzenetére
Én a mini-t venném. A C2D már öreg architektúra és még jobban el fog értéktelenedni egy éven belül.
-
Xero
nagyúr
válasz
CS:GO-t bírja a HD3000 30-110FPS között. A többi nem fontos.
-
madgie
titán
válasz
roberto211 #14732 üzenetére
i3-as iMac?
-
twine
veterán
válasz
Csapd fel a youtube-ot, és üsd be hogy hd4000,
én sem játszom már ,de ezt csináltam, mégis kíváncsi az ember
tegnap parallels-el win8 alatt felraktam a Rayman legends-et,, gyönyörű és vicces kis játék,,,, szó nélkül futott folyékonyan..ilyenekre elég a hd4000
Madgie: ne keseríts el....remélem azért az i7 kicsit fickósabb lesz
mert "nyakon szúrom" magam ha órákat kell várnom egy végtermékre...(persze csodát nem várok, reálisan gondolkodom)
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14723 üzenetére
Erő tekintetében csatlakozom a többiekhez,, ha nem kódolsz, vagy használsz after effets-et, és társait,, tuti nem veszed észre a különbséget, egy i5, és i7 között....
A mini miért olcsóbb?.szerintem meg is válaszoltad magadnak...nézd meg miből áll...egy alaplap, vagy minek hívják itt(logic board)és egy meghajtó, némi rammal...+ a táp....ez azért nem kerülhet túl sokba az applenek előállítási költségben..(Nem lefitymálni akarom,,, azért ezt meg is kelet tervezni..stb...
)míg a többi általad emlegetettben egy jó kijelző sokat tud dobni az áron...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14718 üzenetére
Ha veszel, akkor ne APR-től vagy magától az Apple-től vedd... itt Hardveraprón vannak akik 150k körül kínálnak új Mini-ket.
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211 #14720 üzenetére
Esetleg i3-mas 2010/11-es iMacet nézhetnél még, azok nagyjából hasonló áron mennek, mint az új MacMinik vagy csak nem sokkal drágábbak
És azok támogatva lesznek még tutira jóideig, illetve teljesítményben sem maradnak el észrevehetően átlagos használatkor az i5-ös MacMinitől.
-
Ragnar95
félisten
válasz
roberto211 #14716 üzenetére
Én i5-2310-ről váltottam C2D-s iMacre és egyáltalán nem veszem észre, hogy bármiben is lassabb lenne a gép. Sőt, mivel ebben SSD van, jóval gyorsabban nyílnak meg a programok és az egész gép működése is folyamatosabb.
Átlagos felhasználásra tökéletes lesz az i5-ös is 8GB RAM-mal és SSD-vel -
tDr1v3r
veterán
válasz
roberto211 #14716 üzenetére
Az SSD bármit megdob sebességileg... de nem lesz problémád az i5-tel, csak számításigényes feladatoknál tudnád kamatoztatni az i7 plusz teljesítményét.
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14713 üzenetére
Late 2012 I7, 2.3ghz...
16giga kingston rammal, meg egy samu 840 pro 256 gigás ssd-vel támogatvaaz ssd még a polcon sajnos
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14711 üzenetére
I7 950, tri chanel 6giga ram,ocz agility2,,, vagy 3 nem is tudom már
ssd,,,,(előtte volt két tömb raid0 hdd is)
A megjelenítőt hagyjuk, mert csúnyán ki leszek itt röhögve: tn+film fullhd benqAz lesz(trackpad) a következő "beruházás"
-
twine
veterán
válasz
roberto211 #14708 üzenetére
mintha a saját gondolataimat olvastam volna az elmúlt hetekből...
Zöldfülű mac-esként azt mondom nem fogod megbánni,,,legalábbis én örülök a váltásnak piszkosul...minden nappal többet tudok meg a kis "almás uzsidobozról"(by "jófej fórumtárs" Rankesz )és minél többet tudok róla, annál nagyobb a "szerelem"
Egy dolog szinte biztos,,, azt az 5200-as f*stalicska (bocsánat) hdd-t "ki kell dobni" a rendszer alól, mert "beteggé" teszi az egészet...legalábbis egy évek óta ssd-hez szokott juzernek...ha ez megvan, akkor már csak a ram ot kell saját felhasználói szokásodhoz igazítani...
És fürge kis jószág lesz...
Én sajnos fordítva csináltam a sorrendet...De hónap elején leadom a rendelést az ifixit-nél a dual drive kit-re(kábel, szerszám etc...) És repül is bele az ssd....
Szóval , bár még friss az ismeretségem a minivel, de egyelőre nem hogy meg nem bántam, hanem egyenesen örülök... -
DanielK
addikt
válasz
roberto211 #10738 üzenetére
Pont azt, amit leírtál. Nem a te id-dal lett megvéve, ezért nem enged tovább. Ha újra megveszed (ne tedd, mert jön a m lion), a te id-dal, akkor menni fog onnantól kezdve.
-
fPApi
őstag
válasz
roberto211 #10706 üzenetére
Félreértettél! Természetesen nem nézlek hülyének! Viszont a magad által is bevallott türelmetlenség egy ismeretlen gép szétszedésekor sok galibát okozhat. Az meg, hogy több pc-t összeraktál, kb. annyit segít, mint a windows-os előéleted az osx-nél (ld. korábban).
Szóval én óvatos lennék. -
Xero
nagyúr
válasz
roberto211 #10703 üzenetére
Szerzel két erős tapadó korongot és kitakarítod. Millió meg egy tutorial van hozzá.
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211 #10701 üzenetére
Ezért kell mikroszálas kendőt használni. Azzal nem karcolsz.
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #10699 üzenetére
Most eddig mirol irkaltam itt
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #10697 üzenetére
En a kendore fujok, es az Alu-t inkabb nem bantom
.
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #10695 üzenetére
Penny Marketes mikroszalas torlokendo a portalanitashoz. Az uveget meg ablaktisztitoval...
-
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #10693 üzenetére
Eredetit vegyel, akar hasznaltan is...
-
Xero
nagyúr
válasz
roberto211 #10662 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
Más: Ikont az "asztalra" ki lehet tenni? És ha igen,hogy?
Mar megint Windowsos aggyal gondolkozol, igy nehez lesz...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Egyszerűen kihúzod az asztalra finderből, az a legegyszerűbb szerintem
-
xedos
addikt
válasz
Én angol Snow Leot használok, ott make alias, majd oda rakod a keletkező "ikont" ahova akarod...
@-ot megtaláltad? az alt+Q -
DanielK
addikt
válasz
roberto211 #10660 üzenetére
Hidd el nem bánod meg!
Én most odáig fajultam, hogy az új macbookomba az asztali gép ssdjét tettem. A lion meg most települ fel!
Kíváncsi leszek, hogy így milyen gyors lesz!
Ja és próbálj meg szerezni egy trackpadet vagy egy magic mouset hozzá. Élmény lesz! -
Phantomhive
aktív tag
válasz
roberto211 #10657 üzenetére
igen, fel lehet.
ha kéri, akkor elméletileg skippelhető gond nélkül. -
Alex91
félisten
válasz
roberto211 #10655 üzenetére
De ha Alt-ot nyomtal, akkor se tudtad volna kivalasztani az OS X particiot bootolashoz? (Mondjuk most mar mindegy...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged