- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ragnar95 #15335 üzenetére
A másik hiba, ami viszont jóval idegesítőbb, hogy az iTunes nem mutatja, hogy épp milyen zene megy
Ráadásul úgy tűnik,h a 2 hiba összefügg, mert most amikor előjött megint, hogy a letöltőcsík nem tűnik el, az iTunes is meghülyült megint és nem mutatja a most játszott zenét
Tegnap is ugyanezt csinálta, de akkor még nem gondoltam,h van összefüggés a 2 között, most viszont egyszerre jöttek elő... -
cigam
titán
válasz
Ragnar95 #15325 üzenetére
Ezzel vitába szálnék. Hiába használok magyar kiosztású apple billencset. A gyakran használt spéci karaktereket (@, #, $,...) úgy kell levadászni. Nincsenek feltüntetve. Az pedig már megint más kérdés, hogy melyik/milyen kialakítású billencs esik kézre. Én még nem találkoztam olyannal amelyiken ne tudtam volna dolgozni. Mondjuk én nem gépelek oldalakat egész nap, nem tudok gyorsgépelni,...
-
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #15296 üzenetére
Én megvárom ennek a végét
TM 14-15 óra mentést ír az első fotós backupra, de nem engedném rá, ha nem muszáj. CCC-t vasárnapra ütemeztem, addigra csak kiderül, hogy kéne.
Xero: akkor még egyszer: adottak a fotóim, 2007 óta. szeretném backupolni úgy, hogy csak az tűnjön el a backupból, amit a forrásvinyóról letörlök (tudom, a tm megőrzi egy darabig a törölteket is).
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #15131 üzenetére
Mivel az elmondásod alapján csak az lehetett a hibaforrás. Ettől függetlenül ennyire nem kellene hitványnak lennie.
(#15132) rootkiller: Valóban nem hátrány, ha a fontos végpontoknál ott van a falban a cat5e/cat6 csati (én is így cselekedtem-cselekszem), de a jobbra-balra tekergőző kábel (nyilván nem mindenki építkezhet így egyből), annyira nem esztétikus.
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #15129 üzenetére
Éppen 1x1080p-t és 1x480p-t streamelek Plex-el (MBP 5GHz-en, i4S 2.4GHz-en).
Eközben ettől függetlenül 3MB/s-el tölt fel WAN irányba a server, fut a virtualboxban egy Debian idle-ban és települ egy Archlinux. A halkan szóló iRadio már nem oszt, nem szoroz.Mindez egy sűrűn lakott területen.
Sehol semmi akadás, igaz a MP már nagyon szűkösen áll memória ügyileg, de ez pont mindegy.
Szóval még mindig nem értem a helyzetedet.
-
rbalint88
addikt
válasz
Ragnar95 #15109 üzenetére
köszönöm a választ! megvan már a mini, csakhogy: a mostani HTPC kb ugyanolyan erős, viszont AMD-s, ezért hackintosh móka nem játszott vele, de ha a windows is fut jól a minin, akkor tök felesleges a két gép, ergo marad csak a mini
szerk: a geforce 9400 a szememben a szűk keresztmetszet, de bd25, bd50 és hasonló HC cuccokat nem szoktam nézni, sima 1080p mkv videókkal gondolom szépen elboldogul, az még a gyengébb pc-n is ment nyűg nélkül.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Ragnar95 #15064 üzenetére
Én is így találom sajnos. Két hete kutatok.... És ált. kibékültem az Apple áraival, de az, hogy egy billentyűzet és trackpad, plusz az ezeket összekötő kis izé , amit ráadásul be kell kunyiznom az országba, szóval, hogy mindez 50e-be kerüljön, az azért kicsit felb... az agyam.
Na meg az is, hogy a nemzetközi kiosztású Logitech K760 feleannyi, mint a magyar kiosztású. Mondjuk ahhoz meg nem passzol a trackpad. Maximum a Magic Mouse.Jajjaj.... a Mini 200e forintja nem zavar annyira, mint ez a billentyű-egér-trackpad dolog.
-
powerup2
addikt
válasz
Ragnar95 #14873 üzenetére
Ne feled minden apple tartozék drága XD és ha azt nézed az iMacben nem asztali vga van és azért elég komoly teljesitmény többlet egy ilyen külső eszköz
mac pro meg ami most megjelenik 1 millió alatt nem lesz igaz azt sem értem miért jó ez a kerek forma meg minek kell kicsinyiteni az asztali gépeket
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Ragnar95 #14676 üzenetére
Nekem nem volt vele bajom, csak bőven kell hagyni helyet mindkét partíción a swapnek, max RAM-ot osztottam ki a Win7-nek (mivel ha OSX-en dolgozok, úgyis bezárom), és 3DMax teljesen jól ment Win alatt.
Mondjuk már nem használom a Wint, leszoktam róla pár hét alatt.Szerk.: Parallels-et használva értendőek a fentiek.
-
Ear001
addikt
-
koma106
senior tag
válasz
Ragnar95 #14329 üzenetére
Reggelre meggyógyult, nem tudom miért csinálta este (vagy tíz alkalommal próbáltam).
USB HDD-t ha szoftveresen leválasztom, akkor tudom újra csatlakoztatni anélkül, hogy a kábelt ki/be kellene dugni? Van rá valamilyen szoftveres megoldás? (nem szeretném, ha a gép altatása közben is áram alatt lenne, akkor úgysem megy a TM)
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ragnar95 #14067 üzenetére
Van egy tippem,h a flash player a ludas, mert majdnem 1napnyi alvás után felébresztettem a gépet és csak megnyitott fb-ot kezdtem el használni, tehát a többi lap nem frissítette magát és nem történt rajtuk semmi, mégis felugrott 115%-ra a Safari processzorhasználata
Sehol nem találok a Flash player letiltására opciót, valóban a full letörlése az egyetlen megoldás erre, nem lehet kikapcsolni,h megnézzem, valóban az-e a ludas? -
cigam
titán
válasz
Ragnar95 #14065 üzenetére
Nagyon furi. Csak az alap köröket tudom tanácsolni.
- lépj ki mindenből, és jogjavítás/lemezellenörzés
- safari alaphelyzetbe állítása
- bövítmények letiltása (ha ez megoldja, akkor 1esével visszengedni öket, és így kiszürhető, hogy melyik a hunyó)Amúgy nem fut vmi optimalizáló, vagy nem köthető egy telepítéshez/beállítás időpontjához ez a nagy terhelés megjelenése?
-
-
cigam
titán
válasz
Ragnar95 #13724 üzenetére
Én se azt gondoltam, hogy a gépet cipeled, de egy 10-20m-es lan kábel már megoldás lehet.
Az, hogy régen ment a wifi olyan sebességgel, nem jelent semmit. Mi van akkor, ha azóta a szomszéd is vett egy wifi-s routert (ami pont azon a csatornán (vagy mellette) megy mint a tied, zavarva a te kapcsolatodat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest