- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
válasz
powerup2 #14876 üzenetére
Én mikor eladóként dolgoztam csak sajtreszelőnek hívtuk, jól nézett ki, de már a G5 óta tök ugyan az… gáz volt na..
Ez meg teljesen egyedi, korrektül fejlesztett, és inkább R2D2 kisöccse, sem mint kuka
Amúgy jaa… lehetne fekete MBP, az nagyon bejönne
Régen kedvencem volt a fekete MB, kár hogy már nincs.De cserébe ez van nekem:
-
bmwk1200s
őstag
válasz
powerup2 #14874 üzenetére
Mert szép, a szoba, iroda dísze.
És ne feledjük elvben marha jó megoldást találtak a hő elvezetésére. Csendes, nagy teljesítményű és energia hatékony lesz.
Igen, az egymilla az azért fogszívásos… de most őszintén! Akinek nem melóra kell, annak nehogy már ne legyen bőven elég az alap iMac? Főleg hogy fusion drive-al olyan gyors, annyi kraft van benne…. sose használja ki egy mezei user se... -
Ragnar95
félisten
válasz
powerup2 #14872 üzenetére
Viszonítási alap kérdése,h az olcsó-e
Ha beleszámolsz,h egy jobb VGA-val együtt mennyi egy ilyen, azért nem éppen olcsó mulatság, ha kell az a nagy teljesítmény, akkor inkább veszel egy iMacet vagy MacProt és nem egy MacMinit + egy akkora külső VGA házat, mint egy MacPro -
bmwk1200s
őstag
válasz
powerup2 #14859 üzenetére
Szerintem felejtős.
Eleve nem játékra van a Mac, de ezen ha nem is full-hdben, el kellene fusson pár mai játék is.
Minden másra meg bőven elég kell legyen, amennyiben helytálló az nvidiaval való összehasonlítás.
Plusz az Apple nyomatja a még kisebbet, més kevesebb anyagól még kevesebb fogyasztással projektet, szerintem nem fog kapni dedikált GPU-t már egyik MacMini sem.
Sőt, lehet lesz olyan 15MBP is, amiben nem lesz majd külön GPU. Látva, hogy a legkisebb iMac sem kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest