- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
goldnarmz #16612 üzenetére
kolléga leírta, ha telepítek egy friss win7-et, akkor 15x talál 10-40 frissítést és indul újra a szar függőség kezelés és kombi update hiánya miatt, ha nem vagyok a gépnél, mikor feldob egy 10perc múlva frissül és restart ablakot, akkor buktam a nem mentett dolgokat, mert nincs rendszerszintű autosave
az ablak kirajzolást szívesen felveszem egy i3 + 4gb ram gépen, van hogy egy szaros ftp ablak 10-15mp alatt rajzolódik ki, keret, aztán gombok, aztán szveg, gusztustalan.Munkára használok egy wineslaptopot, mert ez kell, meg dolgozok macekeken is, tudom miről beszélek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
goldnarmz #16612 üzenetére
A system update-ek OS X-en nagyságrendekkel barátságosabban mennek. Egyrészt, ha egyszer azt mondod neki, hogy nem akarod újraindítani a gépet, akkor nem tolja bele 10 percenként ismét az arcodba az erre vonatkozó dialogue boxot, másrészt pedig nem játssza el azt, hogy letöltesz egy tonna frissítést (pl. Win7 friss rendszernél), majd újraindítás után ismét talál még 20 másik frissítést, ami után szintén újra akar indulni, és ezt még egy párszor előadja.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
goldnarmz #12028 üzenetére
igen ennél az egynél voltam hibás. 3ból ez az egy amit win alatt próbáltam, csak ez ISO-t kér nekem meg DVD-n volt, a hely meg pont nem volt már elég csinálni még egy ISO-t... tudom, csinálhattam volna nagyobb helyet, de este tízkor valahogy már a f.szom tele volt az egésszel. De attól még a tübbi módszernek is mennie kéne.
-
TheMarci
addikt
válasz
goldnarmz #11591 üzenetére
Nekem annyiban kiderül a dolog, hogy apertureben - file? - tether - start session-re kattintok, előtte a géphez dugom a fotógépet, és akkor ha lövök egy képet (a macről vezérelve, akkor rögtön megjelenik). Most nincs velem a fotógép, így nem tudom teljesen elmondani, de kb így szoktam csinálni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
goldnarmz #8194 üzenetére
Ezzel bőségesen elleszel, én nem fotóra,de pici grafikai munkára (meg ugy képben vagyok azthiszem nagyjából mi kell ezeknek a szoftvereknek) bőségesen elvagyok a legkisebb i3-as iMac-el (vannak itt topiclakók akik komolyabban üzik az ipart ugyanezzel a konfiggal). Szóval bőségesen elleszel.
A 2410-et meg egy miniDP(ez van az IMac-en -alias Thunderbolt)-DP kábellel tudod megetetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest