Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek,,hasznos volt minden hsz. egytől egyig számomra...

Viszont a Garancia 1.1-es kérdésemre nem kaptam reakciót...
Arra esetleg valaki?

(Mert ott ugye már csavarokat is kell bontani, és az már gondolom neccesebb, mint a RAm csere, hiszen az a gép kialakításából adódóan gyakorlatilag "engedélyezett"
)
Köszönettel -
rachmaninoff
aktív tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Abba most akarok beruházni, csak nem tudom eldönteni, melyiket vegyem...
-
n.andras74
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
ez igaz! Nem lehet vele pontosan csuszkázni...de kb. 10% használok egeret a tapipad mellet...Igazán jó megoldás a tollas tapipad:-)
-
cigam
titán
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Én is csak trackpaddel adom neki, nem csak az OSX gesztusai miatt, hanem a VLC és társai majd minden fontosabb funkciója elérhetőek vele. Megszokás kérdése.
-
DrRicsi
csendes tag
Sziasztok,
Lehet nem jó helyre akkor előre is elnézést de kezdő vagyok még az Apple termékek területén.
Van egy ipadom és szeretnék rá venni Protection Care-t. Kérdésem az lenne ez mire fizet? beázás elejtés? Vagy csak a teljesen alap dolgokra mint például érintkezési hiba és egyebek?
Köszi előre is az infót -
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!

-
madgie
titán
Holnap jön a Magic Trackpad-em (elvileg), várom én is, hogy, meg mint tudom majd kezelni. Munka terén fotófeldolgozás bőven akad, de ritkán csinálok olyat, ami pixelpontos munakát igényel (retus stb), "globális" csúszkahúzogatásra (Lightroom) meg remélem jó lesz ez is

Ha nem, marad mellette egy egér.
-
twine
veterán
Félig "témánál" maradva...:
Magic mouse, vagy Magic trackpad?
Pro és kontra?Vágás, szerkesztés a fő profil,,mellette a hétköznapi "rutinok"...(email, web,etc....)
Fergeteges az OSx-et használni gesztusokkal, de félek, hogy a trackpad kevésbé kényelmes a munkában...
Ez viszont szerintem csak hosszabb idő után derül ki a gyakorlatban....
Segítsetek...(bár érzem, hogy a téma egyénfüggő erősen,de hátha mondtok olyasmit amire nem is gondolnék )
Más:
Garancia 1.0:
Ha Amazonról rendelek mac mini-t, elvileg pont ugyanúgy él a garancia(1év) itthon is rá gondolom.....?
Garancia 1.1:
Ha garancia időn belül én kapom szét a gépet,(természetesen megfelelő szerszámokkal, nem szétb@rmolva a csavar fejeket) és rakom bele a második meghajtót -SSD-, azzal veszítem a garanciát, vagy tökéletesen megmarad....
Köszönettel

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Apple Wireless Keyboard-ot csak Apple eszközökhöz lehet használni, vagy bármely más számítógéphez is lehet? Tehát Windowshoz bármilyen BT vezérlővel.

-
Ear001
addikt
válasz
RaZroX
üzenetére
Vannak bizonyos tárolók, gyorsítótárak stb, amit lehet viszonylag rendszeresen törölni. Ezt el lehet végezni tök automatikusan például a Macaronival, vagy többféle beállítási lehetőség mellett manuálisan például az Onyxal. Nagyjából ez utóbbira való a CCleaner is, de nálam kevésbé működött okosan és megbízhatóan mint az Onyx, így egy próba után töröltem.
-
RaZroX
addikt
Most nézem, hogy van CCleaner OSX-re.. Van ennek értelme vagy csak parasztvakítás ?
-
DISC4U
tag
Nekem is ugyanaz volt , alaplap csere után nem volt serial.
Nem ment többek között sem az iMessage , FaceTime sem.
Blank Board Serializer segítségével sikerült beírnom a serial numbert és utána jó lett minden
-
RaZroX
addikt
Üdv! Mavericks DP-t honnan tudom letölteni ? AppStore-ban nem találtam meg.
-
twine
veterán
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Valóban,,, az órajelben tévedtem,, elnézést,, de tökéletesen kitaláltad mire vagyok kíváncsi

És számomra úgy tűnik elégedetten használhatom majd a mobil verziót...Nem nagyon marad el az asztali cpu-tól....így hirtelen ránézésre,,,a plusz megerősítést az i5 el kapcsolatban külön köszönöm
-
Fr3eWar
őstag
2,4-es mac mini (2012-es) most nincs a piacon tudtommal.
Van a 2,3-mas I7 quad. különbség ez és az 950között
illetve a 2,5-es I5 kétmagos, különbség a 950hez mérten
én is 950-es i7 ről váltottam i5-ös minire, nem éreztem azt a kb -30%-os sebesség csökkenést, mondjuk nem is használok olyan programokat amik renderelnek, stb.
-
twine
veterán
Hjuuuj srácok,,, végig olvastam most itt a ph-n az "egyik" minis teszt topicját
utólag is köszönöm ,hogy az itt feltett hőmérsékletes kérdésem miatt nem kaptatok agyf@szt, és türelemmel válaszoltatok
Ellenben felmerült bennem még egy amatőr kérdés, , mondtam én ugyan hogy építettem rengeteg gépet..etc...De szégyen ide vagy oda a mobil cpu-krol lövésem nincs,,,,
És pár hsz szöget ütött a fejembe....miszerint a mobil cpuk gyengébek asztali társaiknál...
Próbáljunk párhuzamot vonni...ha ugyanazon ram mennyisége mellet, ugyanolyan ssd-n dolgozunk és az asztali pc-m(i7 950) mondjuk premiere alatt végez "x" perc alatt egy projektel, akkor mit várhatok cca. Az 2,4 es mac minitől ugyanazon projektel?
"X-y" perc vagy nagyjából marad az "x " perc?
Köszönettel a türelemért....
Üdv -
DanielK
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
hát talán nem beta szoftverrel kéne próbálni.

-
Barett 50cal
senior tag
Erre senki?
a hang megy, de a képet nem látom! ujrainditás se segitett!
Találtam még ezt de ez se segitett
Turn off AirPlay Mirroring
Open Terminal.
Type in the following commands (pressing return after each):
sudo dscacheutil -flushcachesudo killall -HUP mDNSResponder
köszi!
-
Fr3eWar
őstag
Arra gondoltam, és a lehetőleg szó ott van. Tehát nem kötelező.
Van úgy nevezet asymmetric dual channel, mely jelen esetben alba-regia-nál fenn áll a meglévő modulok miatt.
És jobban jár a 2x4-el mint írtam is, de ahhoz vennie kell, ramot. Tehát a 2x2gigához képest jobban jár a 2+4gigával jelen esetben. Akár DC nélkül is jobban járna ennél a mennyiségnél. -
cigam
titán
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Elolvastam, de meg sem említik a DC-t. Viszont a másik topikban is elég egyértelműen leírják:
2. 2(*) lehetőleg teljesen azonos méretű, szervezésű, és azonos memória chip-el szerelt memória modul (Ilyeneket célszerű úgynevezett KIT ben vásárolni, igaz láttunk már olyat hogy két nem azonos modul is hajlandó volt a DC-re, ám a tapasztalatok 90%ában épp az ellenkezője szokott történni.)Kár ragozni, jobban jár a 2x4GB-al több szempontból is, a 2x2GB-os modult pedig még piacra is dobhatja, vagy eleve beszámítatthatja. (Aztaq de szép szó)
-
cigam
titán
válasz
alba-regia
üzenetére
Ha már cseréled, párban cseréld le őket, mivel csak egyforma (méretű) modulok esetén működik az dual channel.
A duál-csatornás memóriák olyan memóriavezérlők, ahol a a DRAM eszközök külön vannak választva két különböző buszra, hogy a két memóriavezérlőt el lehessen érni párhuzamosan. Ez megduplázza az elméleti sávszélességét a busznak.
forrás: Wikipédia
-
Fr3eWar
őstag
válasz
alba-regia
üzenetére
Nem veszed észre az elvi sebességcsökkenést, ellenben a +2 giga memória egyes esetekben érezhető előnyt jelent.
Későbbiekre nézve viszont javasolnék 2x4gb ramot, lehetőleg KIT-ben, mivel úgy működik optimálisan a dual-channel. -
alba-regia
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e a 2012-es Mac Miniben az egyik memóriamodult 4 GB-os PC3-10600-as (1333 MHz) cserélni. A gyári 2 GB-os modulok PC3-12800-asok (1600 MHz). Tudomásom szerint ilyenkor az alacsonyabb frekvencián működik mindkét RAM modul.
A sebesség csökkentése jár esetleg tapasztalható hátránnyal ebben az esetben, egyáltalán ilyen esetben érdemes-e a 2GB többletért alacsonyabb frekvencián működő modult beletenni?
Egy notebookból tudnám kivenni az említett 4GB-os modult, a helyére kerülne a Mac Miniből kivett 2GB-os.
-
Ragnar95
félisten
Már tuti,h dolgozik a gép a háttérben is, mert most direkt megnéztem, mikor készült a legutóbbi Time Machine mentés és ma 13:36-kor, miközben most ébresztettem fel a nap folyamán először a gépet...
Amúgy a Safari elég fura dolgokat csinál, ugye a múltkor írtam,h gyakran 115%-ra is fölviszi a procihasználatot, azt megoldotta a flash eltávolítása, viszont utána gondoltam kipróbálom a click to flasht, mert minden 2. youtube-os videó miatt megnyitni a chrome-ot nem olyan kényelmes, viszont sajna a click to flash nem segített és visszajött a probléma, úgyhogy letöröltem a flasht, viszont a probléma most nem szűnt meg, flash nélkül is csomószor túlpörgeti és így belassítja a gépet a safari + egy idő után megeszi a RAMot is, amit flash nélkül szintén nem tett... -
Barett 50cal
senior tag
Halihó!
Nemrég beszereztem egy Apple TV-t, minden okés vele, viszont ha kiakarom rakni a macbook képét airplayel akkor elsötétül, tehát észleli, viszont nem mutat képet. Valami oka lehet ennek?
A gépemen Mavericks van, legujabb dev verzió, az apple tv is frissitett.
köszi!
-
twine
veterán

Mindenkinek köszönöm,,,
"Meggyőztetek"
(bevallom, nem volt nehéz) 
-
n.andras74
aktív tag
Én még nem hallottam megsült mac miniről... Jól össze van az rakva.

-
Alvin_ti4200
félisten
-
twine
veterán
válasz
madgie
üzenetére

Az betyár...hülyén érzem magam,mert egyik pillanatban azonnal akarom, most rögtön, a másik pillanatban meg húzom a féket, hogy állj-állj,,,,
Arra gondoltam, hogy meló közben talán annyira nem pörgetem a proci, hiszen még az i5 is szépen dolgozott, és nem üvöltött a venti sem,,,csak amikor odarakom a végén "főni" (render)....akkor dolgozik piszkosul....
Azt az átlag 15-35 perc izzadást (vágástól, színezéstől, áttűnésektől függően) meg már csak kibírja pár évig.....
After effects-ben kicsit többet dolgozik,,de azt meg ritkábban használom

Szóval próbálom magam meggyőzni, hogy jó lesz ez nekem

-
madgie
titán
Pont ezért f*snék amúgy a Server változattól, szépen fútheti egymást a két vinyó. Persze lehet hülyeség... én mégis külön 2.5" rack-be pakoltam a gyári vinyóját, mikor egy SSD-t kapott. Talán jobb, ha annyi helyen nem fűtik egymást a meghajtók, ahová egy hitelkártya talán befér.
-
Ear001
addikt
Szerintem beszélj le egy próbát egy kereskedővel. Találj ki valamilyen videóvágást vagy rendert, és nézd meg mit csinál vele egy Mini. Az biztos, hogyha nagyon dolgoztatják, folyamatos 80-100% körüli terhelésen, randa hangja elsz az amúgy tök néma gépnek, de menni fog.
Én is a szerver változatot javaslom, azon kicsit tökösebb üzemmódot kapott a hűtés, kevésbé a csendre inkább a 24/7-re van hangolva.
-
twine
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mindenkinek köszönöm...

Igen, jól látod a dolgot...Annyit nem hoz a családi kasszába a gép, hogy ennyi pénzt megérjen belerakni...
Ellenben mivel, cca. egy éve nem nyúltam a gépemhez fizikailag,,,az előző konfigurációmhoz meg vagy két éve,,,így rá kellet hogy döbbenjek, hogy nekem már nem való ez a ház ami most van, hiszen az az időszak elmúlt amikor hetente cserélgettem a hűtést, és az egyéb alkatrészeket...
Játszani már csak annyira játszom, hogy,,,, ááá hagyjuk,,szinte semennyire..
Úgy érzem, hogy a munkámhoz amit végzek,,és a tudásomhoz, egy i7, 8 szálon, "sok" RAM-al tökéletesen megfelelő...
Itt jött a képbe a MBP, de azt elvetettem, mert a quadok számomra horror áron kaphatóak,,,és az említett hőmérséklet megriasztott,,,,aztán folytatva a keresgélést megtaláltam a "mini" termékcsaládot, ami első látásra szerelem volt....
Árban hozzáférhető, kulturáltan kompakt kialakítás, és a jelenlegi monitoromra is rá tudom "pattintani" (nem szó szerint)
Xero ismét kezdi visszahozni belém a lelket,mert ha jól láttam a server verziók nem sokban térnek el a "sima" miniktől...hardveres kialakításukban...
ű
Mini lesz ebből, én már látom
Csak gondoltam előtte kicsit "dumálgatunk"... 
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Valójában erre Mac Pro való igazán.
-
Alvin_ti4200
félisten
Bár jóval drágább, de én egy alap 21,5"-os iMac-et sokkal inkább el tudnék képzelni ilyen felhasználásra - főleg, ha nincs még prémium paneles kijelződ a gép mellé. A Miniben lévő HD 4000-es grafikus kártya rendereléshez nem tud hozzátenni semmi pluszt, a GeForce GT 640M-ben viszont van kakaó (más kérdés, hogy 512 MB VRAM-ot tenni mellé minimum pofátlanság az Apple részéről, hiszen a notebookokban is legalább 1 GB-ot tesznek mellé).
-
twine
veterán
válasz
madgie
üzenetére
90?

jesszus.....Csodát nem vártam,hiszen mint említettem cca 15 éve építek gépeket,,,és hát "alma " ide vagy oda,(láttam youtube-on a ventit a gépben) a fizikával ők sem nagyon tudnak mit kezdeni

90 fok szvsz magának a CPU-nak sem tesz túl jót,,,de manapság nagyon nem érdekel az ilyesmi engem sem,,,
Viszont felmerül a kérdés, hogy a többi "smd"-nek mennyire káros,hiszen a hő nehezebben távozik egy ilyen pici házból....ennek tükrében, csak abban tudok bízni, hogy minőségibb a forrasztás (és az alkatrészek) rajtuk, mint az egyéb pc-s OEM gyártóknál....Picit elkeserítettél a válaszokkal...
kezdtem szerelmes lenni a mini-be,és reméltem olyan válaszokat kapok, hogy "vedd meg nyugodtan bírja, hiszen erre lett kitalálva"....(mivel az alkatrészek arra engednek következtetni, hogy munkára szánt gépről van szó)
Most akkor agyalhatok tovább

Szerk:
(#14530) Xero:Köszönöm neked is

Kezdesz megnyugtatni,,,mondj még ilyeneket

-
Xero
nagyúr
Melegszik nyilván, hogy csendesebb és kompaktabb legyen, de egy CPU-nak 100 fokig az ég világon semmi baja nincsen. Ha kínja van úgyis visszaveszi a feszültséget és az órajelet az energia management.
Viszont a Te profilodhoz inkább egy Mac Pro való. Akár egy olyasmi is mint az enyém (bár ez több magos) vagy némileg régebbi. Használtan 3-1000e között megszerezhető kiépítéstől függően.
A Mini is kiválóan ki tud szolgálni ettől függetlenül. Ha csak a melegedés tart vissza, akkor nyugodtan vedd meg, nem lesz vele bajod.
-
madgie
titán
Nincs sok tapasztalatom OS X-szel, épp csak egy hónapja van tán egy Minim
Ugyan ez az alap kétmagos modell, tehát lehet kevésbé melegszik, de munka alatt (fotófeldolgozás, exportálás, majdnem renderelésnek számít) majd' 90 fokra fel tud melegedni a CPU. Nem hiszem, hogy ez káros lehet a gépnek, ilyenkor feljebbveszi a venti fordulatszámát is. -
twine
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Köszönöm a választ...
Erre az "alkalomszerű" dologra gondoltam kitérek, de "sunyi módon" inkább magamban tartottam, mert kiváncsi voltam a válaszokra....
Azért az az igazság, hogy nem 24/7 renderelne a gép,,,sajnos nem öntenek rám olyan mennyiségű munkát...

De amiért mégis fontosnak tartom a "melegedést", az az, hogy az ember nem csak pénzért ül a gép elé...hiszen fejlődni mindig lehet,,,azt pedig csak gyakorlással éri el az ember.....

És mivel sok olyan szoftvert láttam az OSX-nél ami érdekelhet,(Final cut pro X,Motion5, Compressor4, Logic Pro X) így egy ideig biztosan melegen tartanám a vasat
Szerk:
Illetve még felmerül bennem a kérdés, hogy ha annyira melegednek ezek a gépek, mint amennyire a MBP-nál tapasztaltam, akkor mire lehet használni őket?
Gondolok itt konkrétan a 4mag/8 szálas "csodákra".....
Ez utóbbi kérdés nem trollkodás akar lenni, hanem egy beszélgetés kezdeményezése a témában

-
twine
veterán
Sziasztok....
"Microsoft csecseken nevelkedtem",,de nemrégiben megcsapott az OSX szele picit, és nagyon úgy tűnik "menthetetlen" lettem....

Jelen pillanatban itthon, egy, az adatlapomon látható konfigurációval dolgozgatok...(PS, premiere,AE, edius, ) mondhatni megelégedéssel...legalábbis ami az erőt, és a sebességet illeti...(persze RAM--ból sosem elég de ezt most hagyjuk)
Ahogy elnéztem, egy mac mini i7 quad (2,3Ghz) tökéletesen kiválthatná a mostani konfigurációmat, (főleg ha dobok bele egy 256-os Samu 840 pro SSD-t, és a RAM-ot 2x8Gb-ra cserélném)
Egy félelmem van csupán...
A hűtés,(?) forrósodás,,,,

Nemrég kipróbáltam egy MBP i5-ön 2,5Ghz (4Gb RAM) a CS6 csomagot, illetve a Final Cut Pro X-et,és egyrészt lassabb volt a "kódolás", render, mint a mostani PC-men,,,(ez persze logikus, hiszen fele annyi szálon dolgozott a CPU),másrészt olyan forró lett szegény MBP hogy vasalni tudtam volna vele
Régóta foglalkozom pc-vel, egy időben tuningoltam is őket vadul....szóval azt tudom, hogy ez hosszú távon nem túl jó, ha ilyen hőnek teszem ki az alkatrészeket,,,,
Kérdés,,,:
Működhet e egy mac mini pár évig egészségesen az asztalomon úgy, hogy ez a fő profilja a gépnek(vágás, szerkesztés) vagy inkább felejtsem el ezt a fajta munkát vele....?
Köszönettel veszek minden javaslatot a témában,,de kérlek titeket maradjunk a mac mini-nél, és ne kanyarodjunk el a, "miért nem veszel akkor inkább" ....dolgok felé....
Köszönettel
üdv
TSzerk:
Bocsánat a hosszúra nyúlt hsz.-ért...
Legközelebb lényegre törőbb leszek...csak gondoltam, fontosak a részletek...hiszen most hosszú távon gondolkodom
-
Ragnar95
félisten
Igen, SSD van benne, illetve 2külső HDD van rákötve, de teljesen véletlenszerű időközönként pörgeti fel őket. Ma este megfigyelem majd, hogy mikori az utolsó TimeMachine mentés, hátha azért pörgeti fel az egyiket, bár PowerNap nélkül nem tudom, hogy tudna biztonsági mentést készíteni alvás közben...
-
Ragnar95
félisten
Powernap alatt csinál a háttérben dolgokat a gép, szóval gondolom emiatt pörgeti a HDD-ket...
Akkor nem tudom, miért pörgeti altatásban a HDD-ket a gép, de nálam is csomószor felpörögnek a külső HDD-k, miközben alszik a gép és altatja a HDD-ket is, amikor nincsenek használatban... -
HollyBoni
veterán
10.8-on be lehet állítani azt, hogy mondjuk Skype-on nem az hallatszik a másik félnek amit a mikrofonba mondok, hanem az OS hangjai, pl zene?
-
Xmodule
őstag
Szerintetek miért lehet az, hogy neha berakom sleepbe a gepet de par masodperc utan megint felebred? Pedig nem nyulok semmihez hozzá. Masi meg hogy neha meg egyaltalan nem akar felebredni pl. eger kattintasra a gep. Csak ha hatul megnyomom a gombot. Most az elöbb pl ugyan igy nem akart felebredni megnyomtam hatul a gombot bejött minden frankon ment vagy1,5 percet es kikapcsolt...csak igy neztem hogy most mi van. Aztan be akartam ujta kapcsolni de csak ilyen 1-2masodpercre felpörgette a ventit es ennyi. Kihuztam az arambol majd vissza es akkor elindult full venti fordulaton. Aztan kikapcsoltam megint kihuztam az arambol megint bekapcs es most jo. De miert csinalja ezt neha? Es ez mar nem az elsö ilyen volt ami azt illeti...
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Adott egy USB HDD (2db partícióval), amiket leválasztok este, a gép altatása előtt. Szeretném, ha reggel az ébeszetéskor automatikusan felcsatolásra kerülnének. (Ne kelljen külön a lemezkezelőben felcsatolni).
Tudom ezt valahogy automatizálni? (Automatorban csak leválasztást találtam, de amúgy sem vagyok gyakorlott a használatában. Command line-ban probáltam "sctipt mount" parancsot használni, de nem sikerült). Tudna valaki segíteni?
-
Xero
nagyúr
Az másnak megvan, hogy a VOX átköltözött a store-ba? Én nagyon lemaradtam.
Régóta használtam flac-hez és olyan dolgokhoz amiket nem akartam az iTunesban látni, de most ez az új kiadás valami elképesztő lett. Olyat ugrottak minőségben, kezelhetőségben, hogy nem győzök pislogni. Az iTunes libraryt is hibátlanul és egyszerűen kezeli. Csak tapsolni tudok hozzá. Nem is értem hogy hagyhatták ingyenesen.

-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Meg szeretnék venni egy filmet iTunes-on gift kártyával ami USA regisztrációhoz jó, de az enyém magyar. Át akarom állítani iTunes-ban Egyesült Államokra, de nincs olyan opció a hitelkártyáknál hogy None. Meg lehet csinálni valahogy, vagy újra kell regisztrálni?
Bocs ha rossz topik, jobbat nem találtam.
-
Fr3eWar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha ez nem lenne, nem is miniben gondolkodnék hanem mbp-ban
utólag is köszönöm ,hogy az itt feltett hőmérsékletes kérdésem miatt nem kaptatok agyf@szt, és türelemmel válaszoltatok

kezdtem szerelmes lenni a mini-be,és reméltem olyan válaszokat kapok, hogy "vedd meg nyugodtan bírja, hiszen erre lett kitalálva"....(mivel az alkatrészek arra engednek következtetni, hogy munkára szánt gépről van szó)

TigerCat