Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok....

"Microsoft csecseken nevelkedtem",,de nemrégiben megcsapott az OSX szele picit, és nagyon úgy tűnik "menthetetlen" lettem.... :B

Jelen pillanatban itthon, egy, az adatlapomon látható konfigurációval dolgozgatok...(PS, premiere,AE, edius, ) mondhatni megelégedéssel...legalábbis ami az erőt, és a sebességet illeti...(persze RAM--ból sosem elég de ezt most hagyjuk)

Ahogy elnéztem, egy mac mini i7 quad (2,3Ghz) tökéletesen kiválthatná a mostani konfigurációmat, (főleg ha dobok bele egy 256-os Samu 840 pro SSD-t, és a RAM-ot 2x8Gb-ra cserélném)
    Egy félelmem van csupán...
    A hűtés,(?) forrósodás,,,, :U :F
    Nemrég kipróbáltam egy MBP i5-ön 2,5Ghz (4Gb RAM) a CS6 csomagot, illetve a Final Cut Pro X-et,és egyrészt lassabb volt a "kódolás", render, mint a mostani PC-men,,,(ez persze logikus, hiszen fele annyi szálon dolgozott a CPU),másrészt olyan forró lett szegény MBP hogy vasalni tudtam volna vele :O
    Régóta foglalkozom pc-vel, egy időben tuningoltam is őket vadul....szóval azt tudom, hogy ez hosszú távon nem túl jó, ha ilyen hőnek teszem ki az alkatrészeket,,,,
    Kérdés,,,:
    Működhet e egy mac mini pár évig egészségesen az asztalomon úgy, hogy ez a fő profilja a gépnek(vágás, szerkesztés) vagy inkább felejtsem el ezt a fajta munkát vele....?
    Köszönettel veszek minden javaslatot a témában,,de kérlek titeket maradjunk a mac mini-nél, és ne kanyarodjunk el a, "miért nem veszel akkor inkább" ....dolgok felé....
    Köszönettel :R
    üdv
    T

Szerk:
    Bocsánat a hosszúra nyúlt hsz.-ért...
    Legközelebb lényegre törőbb leszek...csak gondoltam, fontosak a részletek...hiszen most hosszú távon gondolkodom :U

Új hozzászólás Aktív témák