Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok....
"Microsoft csecseken nevelkedtem",,de nemrégiben megcsapott az OSX szele picit, és nagyon úgy tűnik "menthetetlen" lettem....

Jelen pillanatban itthon, egy, az adatlapomon látható konfigurációval dolgozgatok...(PS, premiere,AE, edius, ) mondhatni megelégedéssel...legalábbis ami az erőt, és a sebességet illeti...(persze RAM--ból sosem elég de ezt most hagyjuk)
Ahogy elnéztem, egy mac mini i7 quad (2,3Ghz) tökéletesen kiválthatná a mostani konfigurációmat, (főleg ha dobok bele egy 256-os Samu 840 pro SSD-t, és a RAM-ot 2x8Gb-ra cserélném)
Egy félelmem van csupán...
A hűtés,(?) forrósodás,,,,

Nemrég kipróbáltam egy MBP i5-ön 2,5Ghz (4Gb RAM) a CS6 csomagot, illetve a Final Cut Pro X-et,és egyrészt lassabb volt a "kódolás", render, mint a mostani PC-men,,,(ez persze logikus, hiszen fele annyi szálon dolgozott a CPU),másrészt olyan forró lett szegény MBP hogy vasalni tudtam volna vele
Régóta foglalkozom pc-vel, egy időben tuningoltam is őket vadul....szóval azt tudom, hogy ez hosszú távon nem túl jó, ha ilyen hőnek teszem ki az alkatrészeket,,,,
Kérdés,,,:
Működhet e egy mac mini pár évig egészségesen az asztalomon úgy, hogy ez a fő profilja a gépnek(vágás, szerkesztés) vagy inkább felejtsem el ezt a fajta munkát vele....?
Köszönettel veszek minden javaslatot a témában,,de kérlek titeket maradjunk a mac mini-nél, és ne kanyarodjunk el a, "miért nem veszel akkor inkább" ....dolgok felé....
Köszönettel
üdv
TSzerk:
Bocsánat a hosszúra nyúlt hsz.-ért...
Legközelebb lényegre törőbb leszek...csak gondoltam, fontosak a részletek...hiszen most hosszú távon gondolkodom
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat