- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
tök jó ez szerintem engem direkt szívat...most meg a wifi nem megy...mindjárt kiba..omaz ablakon
eddig az ment most meg semmi kiirja a végén amikor csatlakozni próbálna h
No working leases in persistent database - sleeping.
Nyomtam neki restartot a gépnek is ruternekis jelszó kivan kapcsolva mac filteris minden és még igy se...
A eth0-t mien paranccsal lehet bekonfigolni ruterhez? probáltam úgy h iwconfig eth0 de gyorsan rájöttem h ez csak a wifis rész parancsa.Net hiányába meg nemtom firissíteni a Synapticot
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest