Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Fel szeretném rakni a Kubuntu-t a mostani Ubuntu helyett.
Régen még próbálkoztam talán a 7.04es verzióval,de ott nem jött be az X,mert mindig lefagyott a gyengusz VGA miatt. Most már jöttek az új verziók,talán működne a 8.10,vagy a 8.04...Ha virtuálba teszem fel akkor meg tudom nézni,hogy bejön e rendesen,nem? Mert ha ott bejön akkor rendes telepítésnél sem lehet gond,ugye?
Milyen beállításokkal érdemes kipróbálni? (értem itt a memória,HDD ,meg amiket be kell állítani a vrtualbox-ban...)(Az Ubuntu-ból is csak a 7.04 és a 8.04 ment fel rendesen ahol be tudtam állítani a felbontást normálisan,mert VIA chipsettel mindig gond van..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest