- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Próbálkoznék Drupalon sminket alakítgatni, de úgy néz ki, valami cache folyton közbeszól.
Elvileg a Drupalhoz tartozó cache-eket töröltem, feltettem valami cache letiltó Drupal modult is, de a helyzet változatlan.
Arra gondoltam, hogy talán a webkiszolgáló, vagy egyéb cache-ből hozza elő az elavult infókat. Másik böngészőből nézve sincs változás.
Apache2, php5 és mysql van fent. Ezekben milyen cache lehet bekapcsolva, ha feltelepítettem egy friss Debian lenny-t és nem kapcsoltam be semmi pluszt?
Apache-ben ezek a modulok vannak engedélyezve:
alias.conf authn_file.load authz_host.load autoindex.load deflate.load env.load negotiation.conf php5.load setenvif.load
alias.load authz_default.load authz_user.load cgi.load dir.conf mime.conf negotiation.load rewrite.load status.conf
auth_basic.load authz_groupfile.load autoindex.conf deflate.conf dir.load mime.load php5.conf setenvif.conf status.loadA deflate modult próbáltam kikapcsolni, APC nincs fent.
Létezik, hogy a Drupal smink cache-t tart az sql adatbázisban, ami a cache törléssel nem tűnik el?
Milyen cache-ből szedhet elő képeket (pl. lábléc) ill. pl. a layout.css file tartalmát?
...nem értem.Kezd megörjíteni, hogy nem látom a változásokat. Akkor sem, ha kikapcsolom a sminket, másikra váltok és vissza.
Légyszi segítsetek valami ötlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Marathon (2025)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest