Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Próbálkoznék Drupalon sminket alakítgatni, de úgy néz ki, valami cache folyton közbeszól.
Elvileg a Drupalhoz tartozó cache-eket töröltem, feltettem valami cache letiltó Drupal modult is, de a helyzet változatlan.
Arra gondoltam, hogy talán a webkiszolgáló, vagy egyéb cache-ből hozza elő az elavult infókat. Másik böngészőből nézve sincs változás.
Apache2, php5 és mysql van fent. Ezekben milyen cache lehet bekapcsolva, ha feltelepítettem egy friss Debian lenny-t és nem kapcsoltam be semmi pluszt?
Apache-ben ezek a modulok vannak engedélyezve:
alias.conf authn_file.load authz_host.load autoindex.load deflate.load env.load negotiation.conf php5.load setenvif.load
alias.load authz_default.load authz_user.load cgi.load dir.conf mime.conf negotiation.load rewrite.load status.conf
auth_basic.load authz_groupfile.load autoindex.conf deflate.conf dir.load mime.load php5.conf setenvif.conf status.loadA deflate modult próbáltam kikapcsolni, APC nincs fent.
Létezik, hogy a Drupal smink cache-t tart az sql adatbázisban, ami a cache törléssel nem tűnik el?
Milyen cache-ből szedhet elő képeket (pl. lábléc) ill. pl. a layout.css file tartalmát?
...nem értem.Kezd megörjíteni, hogy nem látom a változásokat. Akkor sem, ha kikapcsolom a sminket, másikra váltok és vissza.
Légyszi segítsetek valami ötlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Akvarisztika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi