Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

Próbálkoznék Drupalon sminket alakítgatni, de úgy néz ki, valami cache folyton közbeszól.

Elvileg a Drupalhoz tartozó cache-eket töröltem, feltettem valami cache letiltó Drupal modult is, de a helyzet változatlan.

Arra gondoltam, hogy talán a webkiszolgáló, vagy egyéb cache-ből hozza elő az elavult infókat. Másik böngészőből nézve sincs változás.

Apache2, php5 és mysql van fent. Ezekben milyen cache lehet bekapcsolva, ha feltelepítettem egy friss Debian lenny-t és nem kapcsoltam be semmi pluszt?

Apache-ben ezek a modulok vannak engedélyezve:

alias.conf authn_file.load authz_host.load autoindex.load deflate.load env.load negotiation.conf php5.load setenvif.load
    alias.load authz_default.load authz_user.load cgi.load dir.conf mime.conf negotiation.load rewrite.load status.conf
    auth_basic.load authz_groupfile.load autoindex.conf deflate.conf dir.load mime.load php5.conf setenvif.conf status.load

A deflate modult próbáltam kikapcsolni, APC nincs fent.

Létezik, hogy a Drupal smink cache-t tart az sql adatbázisban, ami a cache törléssel nem tűnik el?

Milyen cache-ből szedhet elő képeket (pl. lábléc) ill. pl. a layout.css file tartalmát?
    ...nem értem.

Kezd megörjíteni, hogy nem látom a változásokat. Akkor sem, ha kikapcsolom a sminket, másikra váltok és vissza.

Légyszi segítsetek valami ötlettel.

Új hozzászólás Aktív témák