Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
t_ferenc
üzenetére
Én most karácsonyra vérteztem fel egy P2-es 64MB-os gépet Debian-al. A folyamat kb. így nézett ki:
- debian instal cd1 -> a szoftver választós részben csak base system bejelöl
- xorg + gdm install
- fluxbox install
- ezután már van grafikus felületed, itt a menüben (jobb gomb bárhová az asztalra) az X-héjaknál van konzol progi és onnantól szépen elkezded felpakolni a szükséges programokat. Én sok gnomeos programot is felraktam, meg az átvevőnek szüksége volt openoffice-ra is pl.
- ebben az időkben a vi a legjobb barátod a google után: [link] [link] ezzel egyszerűen tudod modosítani a config fájlokat
ja és ha már grafikus környezet, kényelmesebb egy filemanager, pl.: thunar , rox-filervégeredmény: fluxbox betöltése 5-8 mp, menü előhozása azonnal, játékprogramok betöltése 2 mp, iceweasel < 1perc, openoffice < 2perc
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- BestBuy topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest