- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
KDE4 kérdésem lenne...
Kis ideje feltettem az asztali gépemre is a Mandrivát, ezúttal a 2009-et... ugyan lehetne KDE3-at használni, de gondoltam, megpróbálkozom a négyessel, hátha megszokom a dolgokat...
Elkezdtem kicsit beállítgatni, jelenleg a levelezőm a régi Wines és az új Linuxos beállítással is megy (ugyanazzal az "adatbázissal"), TV kártya és egyebek is rendben vannak, de a KDE4-et eddig nem sikerült rávenni, hogy egyes funkciókhoz alternatív "billentyűt" rendeljek.
KDE3-ban volt olyan lehetőség, ahol be tudtam állítani pl., hogy a "show desktop" funkció az eredeti billentyűkombináció mellett a Win+D billentyűkre is működjön. Ezt itt sehogysem sikerül. Át tudom állítani másra, de alternatív megoldást (tehát az eredetit is meghagyva) nem kaptam... rossz helyen keresem?
Emellett szeretném beállítani az MS
Intellimouse egeret, hogy az egyik gombjára zárja be az aktuális ablakot, illetve Opera esetén csak a belső, nyitott fület. Erre tud valaki megoldást? ...jelenleg az alap (előre - hátra) funkcióval működik, de én az "előre" funkciót soha nem használtam, nem kell. Win alatt pedig így volt beállítva (ablak bezárás), így kényelem miatt szeretném azt is beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest