- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Hogy tudnám esetleg beállítani, hogy a betöltött image (fd0) legyen, tehát DOS nyelven "A:"? Nem találtam paramétert hozzá, pedig biztos van valami rá...
Chainloaderrel boot szektort tudok betölteni, vagy azt kéne megadnom neki, hogy a bootsector mit töltene be? ...vagy hülyeséget beszélek?
title mobileos
map --read-only [bootable device]/forgrub.img (fd0)
map --hook
chainloader (fd0)/ntldrEhhez hasonló betöltési mód miért nem megy? ...vagy csak én írtam volna el?
a map nem tetszett neki (ezt most egy fórumból másoltam ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest