- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zLegolas #670 üzenetére
Szerintem a 20GB-osat is látom csak nem volt felcsatolva, bár nem próbáltam.
A + jel nekem is feltünt, kiváncsi leszek mit jelent.
Lehet nem közvetlen az okozta, csak az után jelentkezett ez a hiba.
Win alól nem tudom mit lehetne tenni, mert szerintem maga az xp nem tudja mi az, hogy rejtett ntfs, úgyanis a lemezkezelésnél ismeretlennek jelőli, amellett, hogy ntfs-nek felismeri, ezért gondolom, hogy ott nem tudok mit kezdeni vele.
Azért köszi az eddigi segítséget, várom a profik reakcióját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest