- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
elképzelhető hogy a serial-t csak úgy tudom lebeszélni hogy a com1-et engedje át a lirc_serial-nak, hogy ha a kernelben nem static, hanem modul?
végigolvastam pár 10 oldalt google-val és ezt találtam mint lehetséges megoldást...
setserial-ra oda se b@szik.. eszköz van, modul van, csak az irw meg az irrecord nem vesz semmi jelet.. meg van is vmi a dmesg-ben erről, de most nem vagyok a gépem előtt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Suzuki topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest