- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Sziasztok
Kezdő linuxos vagyok , olyan info érdekelne hogy fedora linuxban a vizuális efectekhez mennyire kell erős vga , mondjuk egy matrox g450 es elég e hozzá !
Az történt hogy lefrissítettem egy két csomagot , ami kell ehhez s mikor beállítottam a az effectet nígyon csúny hiányos lett a képe , elsőként a vga gyengeségére tudok gondolni , de előfordulhat e az hogy nincs fent valami csomag és azért nem teljes az élmény .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest