Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Előfizettem egy Vodafone HSDPA netre, amihez Huawei E220 modem járt. Ubuntuval használtam volna, működött is 2 napig rendesen, de amikor legközelebb fel akartam csatlakozni, akkor olyat írt ki, hogy "SIM Failure". Itt én egyből modem hibára gyanakodtam, ki is próbáltam Windowson, ott ismeretlen hardverként jelent meg. Visszavittem a boltba, ott viszont közölték velem, hogy 100% hogy azért nem tudtam használni, mert a Linux "nemtámogassa". Mondtam hogy mi a helyzet XP alatt, nem nagyon izgatta őket. Mivel pont benne voltam a 3 napos próbaidőszakban, ezért bontattam a szerződést. Ugyanakkor szükségem lenne az állandó utazgatások miatt Internetelérésre, ezért kérdem, hogy megpróbáljak-e újra előfizetni, vagy tényleg a Linuxos támogatás körül lehet itt valami gond

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fedora Linux
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő