- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ami benne van a csomagban azzal nem megy a 3d gyorsításom, és erőteljesen be van lassulva a gép, filmnézésnél igen észrevehető, de még a böngészésnél is
Nem ismerte fel a pcoslinux a karit sem az opensuse ezzel a 2 vel próbáltam eddig.
Jó lenne nekem a régebbi drivel is, de azt hol tudom beszerezni
letölteniopensuse alatt csak a yastos megoldással ment, amikor az sh paranccsal próbáltam akkor az x beállításánál kiírt valamit, majd nem is indult utána el
mig pcoslinux alatt mukodott az sh s megoldás.Más:
Egy hauppage pvr 500 as karit szeretnék elindítani, több linuxal is próbálkoztam, de nem jutottam eredményre egyikkel sem, a ivtvdriver.org on lévő test card müködött, bár amerikai kiosztás szerit volt a channel számozás, de felvette a file -t
De egyik progival sem tudom elérni, sem mythtv sem semmi más
Létezik Linuxra normális tv kártyakezelő, ami ismeri és használja is ezt a karit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest