- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mozgóképen a második trifold
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ngabor2 #4880 üzenetére
Ami benne van a csomagban azzal nem megy a 3d gyorsításom, és erőteljesen be van lassulva a gép, filmnézésnél igen észrevehető, de még a böngészésnél is
Nem ismerte fel a pcoslinux a karit sem az opensuse ezzel a 2 vel próbáltam eddig.
Jó lenne nekem a régebbi drivel is, de azt hol tudom beszerezni
letölteniopensuse alatt csak a yastos megoldással ment, amikor az sh paranccsal próbáltam akkor az x beállításánál kiírt valamit, majd nem is indult utána el
mig pcoslinux alatt mukodott az sh s megoldás.Más:
Egy hauppage pvr 500 as karit szeretnék elindítani, több linuxal is próbálkoztam, de nem jutottam eredményre egyikkel sem, a ivtvdriver.org on lévő test card müködött, bár amerikai kiosztás szerit volt a channel számozás, de felvette a file -t
De egyik progival sem tudom elérni, sem mythtv sem semmi más
Létezik Linuxra normális tv kártyakezelő, ami ismeri és használja is ezt a karit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest