- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Hello!
Már nagyon mérges vagyok, mert nem tudom megoldani az alábbi, eléggé komoly problémát. (Még szerencse, hogy van másik gép.)
Szóval:
Épp elkezdtem feltolni a kubuntu-t, amikor is elszáltt a rendszer (corrupt kernel...). Mondom király.A helyzet a következő:
van egy félig feltolt, döglött kubuntu-m, egy teljesen jó windows xp az elsődleges partíción, viszont semmilyen bootloaderem nincs, tehát semmit sem tudok kezdeni a winfossal. Még winfos lemezem sincs, mert OEM a cucc, ráadásul nem vagyok otthon.Van még egy fedora rescue cd-m és ennyi.
Kérdés, hogy az istenbe állítsam helyre a winfos bootloader-ét, vagy valami olyan megoldás kéne, amivel helyre tudom hozni a problémát.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest