- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Hogyan tudom rávenni a Firefox-ot, hogy azokat a fontokat használja, amit az oldal beállít neki? Mert jelenleg a Logout címoldala a fórummal kézenfogva szanaszéjjel van csúszva.
-
burgatshow
veterán
Jelentem, van működő XP-m és Kubuntu-m!
Egyébként igazad van, valamennyire az én hibám is volt, de a tököm gondolta volna, hogy hibás az iso file. Biztos, hogy az iso volt az, mert 0 kilométeres volt a DVD.
Na mindegy, a probléma megoldva, azért köszönöm a hozzászólásokat!
Kubuntu rulez!
-
burgatshow
veterán
Hello!
Már nagyon mérges vagyok, mert nem tudom megoldani az alábbi, eléggé komoly problémát. (Még szerencse, hogy van másik gép.)
Szóval:
Épp elkezdtem feltolni a kubuntu-t, amikor is elszáltt a rendszer (corrupt kernel...). Mondom király.A helyzet a következő:
van egy félig feltolt, döglött kubuntu-m, egy teljesen jó windows xp az elsődleges partíción, viszont semmilyen bootloaderem nincs, tehát semmit sem tudok kezdeni a winfossal. Még winfos lemezem sincs, mert OEM a cucc, ráadásul nem vagyok otthon.Van még egy fedora rescue cd-m és ennyi.
Kérdés, hogy az istenbe állítsam helyre a winfos bootloader-ét, vagy valami olyan megoldás kéne, amivel helyre tudom hozni a problémát.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest