Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Levi123 #4363 üzenetére
ez nem disztrótól függ
én többnyire az Ubuntut szoktam ajánlani, ha nem vagy otthon a Linux világában akkor jó kezdés lehet
játékból meg elég sok megy Linux alatt, FPS meg főleg
mondjuk én sem a moha-val, sem a cs-vel nem játszottam még, de ha jól tudom mindkettő megy Linuxon
én FPS-ekből ezekkel nyomtam/nyomom: quake1-3 (a 4 is megy), enemy territory, urban terror 4, unreal (wine-al), deus ex (szintén wine)
ha beírod a gugliba a játék neve + linux kifejezést, gyorsan választ kapszletöltés: az adott disztró honlapján, fsf.hu serveren, stb.
Ubuntut pl. az ubuntu.com-ról
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest