- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
most már nem is kapcsolódik de hallotam vmi olyasmit h Belkint tegyem az asztal alá.....
egy ilyent találtam csak mivel én még csak most kezdtem linuxozni ezért ez ''kínai'' nekem
[link]
Ott akadtam el h hozzá kéne adni a csomi kezelőhöz a cuccot mert ott írja h ha bejön az ablak ott lesz jobbra az add gomb közbe egy másik fülön van de ha ott rámenek nem tom mit kell beírni
Amúgy Ubi 7.04
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- iPad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest