- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dabadab #3235 üzenetére
az összes LANG hu_HU.UTF8-ra van állítva. és annak ellenére, hogy nem tökéletes, inkább nem erőltetem az iso8859-2-t. mondjuk van egy file, ami jó volna, ha ismét olvasható lenne... de recode-dal átkódolva se lesz sokkal több értelme. az ékezetek helyett kérdőjelek (fekete keretben) jelennek meg. ha a kódolást átllítom iso-ra, akkor oké. viszont minden megnyitás után átállítgatni elég macerás.
mod: elég fapados és gány módszerrel megoldottam... megnyitottam, a kódolást átállítottam iso-ra, kijelöltem, majd egy új doksina (utf8-asba) beillesztettem... most jó, de a módszer elég macerás.
nemrég ajánlottatok itt 2 progit, amik az iso kódolású fileneveket átírják utf8-ba. nekem azok nem igazán akartak működni. folyton azt mondták, hogy már utf8, holott iso volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest