Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Van egy buta helyzetem, amiben hálóról kéne bootolnom. Lehetőleg ISO-t. És nincs PXE.
Tehát, létezik olyan boot CD, ami
- kisebb, mint 50MB
- be tud bootolni egy hálón található ISO-t, NFS-ről, vagy HTTP-ről?Nem sok értelmes dolgot találtam erre, csak PXE CD-ket, de a PXE jelen esetben nem megoldás.
Az sem lenne hülyeség, hogy egy létező Linux telepítőt mókolok át, hogy semmi mást ne csináljon, mint kapjon IP-t, majd csatlakozzon egy meghatározott NFS-hez, és onnan töltsön be egy ISO-t, csak még arra sem találtam módszert, hogy ezt hogyan kéne.Tud valaki valami hasonló okosságot?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest