- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Van egy buta helyzetem, amiben hálóról kéne bootolnom. Lehetőleg ISO-t. És nincs PXE.
Tehát, létezik olyan boot CD, ami
- kisebb, mint 50MB
- be tud bootolni egy hálón található ISO-t, NFS-ről, vagy HTTP-ről?Nem sok értelmes dolgot találtam erre, csak PXE CD-ket, de a PXE jelen esetben nem megoldás.
Az sem lenne hülyeség, hogy egy létező Linux telepítőt mókolok át, hogy semmi mást ne csináljon, mint kapjon IP-t, majd csatlakozzon egy meghatározott NFS-hez, és onnan töltsön be egy ISO-t, csak még arra sem találtam módszert, hogy ezt hogyan kéne.Tud valaki valami hasonló okosságot?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest