- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A nap színe: a vörös
- Fotók, videók mobillal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na sikerült megoldani a problémát, de nem a transmission segítségével
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.Felrakta a qbttorrent-nox-ot aztán minden ment elsőre. A webes felület is okosabb, és nem volt gond a beállítással. Egyet kivéve.....de ez transmission alatt is gond volt.
Ugye samba fájlmegosztás van a media/hdd/share mappán. A share mappába Videók, Dokumentumok....
A Videók mappába külön Sorozat külön Film. Eddig minden jó és szép. Azonban ha a qbt letölt valamit, akkor arra a letöltött mappára nincs jogosultságom.... film esetén nem tudok bele rakni felirat fájlt, csak ha terminálban adok magamnak jogosultságot. Ez a transmissionnál is megvolt, de jó lenne valahogy megoldani. Csináltam már groupot amibe magam és a qbtuser beraktam, majd a Videók mappára beállítottam a group-ot, de ugyanúgy semmi. Engedély megtagadva...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tápos kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.