- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
janos666 #24671 üzenetére
Az, hogy kell boot sorrendet állítani...kell operátori beavatkozás...
Most is jelenleg Pendriveról megy fel...De nem kevés balhé volt a 250 gépből...
"Én most azt vettem ki, mint ha azt szeretnéd, hogy az átmeneti tesztelésre használt Windows-od automatikusan húzza fel maga alatt a lemezre a Linux-ot egy képfile-ból, miközben nyomtalanul eltünteti saját magát."
Igen ezt, csak egy bebootolt WinPE alól (ami ott van a DIAG OSen)...ez jelenleg teljesen jól müxik...Pioneer, FreeDOS, Windows esetén is...csak a Limpusnál nem...mert a tool ami képes backup-olni/restorolni igénynek megfelelően az nincs vagyis még nem találtam meg.
De még keresgélek...hátha...
(#24672) bambano:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest