- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Garmin topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Gorneck #24662 üzenetére
pont a héten végeztem GPT-s, UEFI-s Win10-es gép teljes mentését Clonezillával, el sem hittem, de elsőre, hiba nélkül lementette és vissza is tudtam állítani egy másik ugyanolyan gépen, azonnal bootolt, teljesen out-of-the-box működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kés topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest